Ah ihana sunnuntai!

Nonnih, alkaahan olee tääkin päivä pulkassa. Aamulla jälleen aikainen herätys, voihan räkä. No duuniin on aina mukava mennä ;) Lomaan vielä noin kolmisen vkoa aikaa. Onneksi se on vasta edessä, kun monilla se on jo takana ;)

Iltapäivä sujui mukavasti. Käytiin hakee puoliskon duuniauto, se meni vähän mutkan kautta, kun auto ei ollutkaan siellä missä piti. Öööö, jouduttiin siis ajaa vähän ristiin rastiin. No mitäpä tuosta. Tyttö ehti sopivasti tulee kotiin ja lähdettiin niiltä istuimilta anoppilaan :) Jei! Siellä sitten oleskelua, rupattelua, tyttö pääsi uuteen riippukeinuun keikkumaan. Tehtiin ruokaa. Puoliskon kanssa väsättiin täytettyjä herkkusieniä, tuli muuten hyviä! Nam! Puoliskon broidi oli keksinyt jostain ohjeen, missä sienien pohjalle laitetaan pieni määrä Tabascoa, ennenkuin ne täytetään tuorejuustolla ja kääritään pekoniin. Avot, oli muuten hyviä, suosittelen!!! Sen lisäksi oli salaattia, lihaa ja perunoita. Siihen päälle vielä sauna, niin kyllähän oli taas.

Nyt tyttö on jo nukkumassa. Rauha alkaa laskeutumaan jälleen näihinkin neliöihin. Hassua, miten paljon elämää on jälleen, kun neiti tuli kotiin. Sitä ehti jo vkossa tottumaan sellaiseen ”rauhalliseen” elämänmenoon. Ihan kun mun elämä ois koskaan rauhallista :DDDD

Hitsi muuten tämän päivän lenkistä vielä. Oli jotenkin mahtava fiilis, kun ei tuntunut höllyvän, eikä löllyvän missään kohdin. Tosin projekti on päällä silti ja vielä on varaa nipistää ;), mutta selkeesti jo huomaa eron siihen, kun vetäsin ensimmäisiä lenkkejä tossa kesän alussa, silloin vielä tuntui, että ”vatsamakkarat” höllyi. (tähän taas puolisko toteaisi, ai että mitkä vatsamakkarat, mut joo, kun on kriittinen, niin on kriittinen ;)) Ja, no eipä tuo haitannut kuulla olevansa ”nättiläinen” pitkästä aikaa taas, vaikka mun naaman iho on ollut kyllä kovilla tässä. Hirveitä finnejä ilmestyy jostain (tämähän tietysti kiinnostaa kaikkia, eikö?). Oikein pistää vihaksi, että vielä tässä iässä pitää kärsiä tällaisista ongelmista. No mä luulen, että tämä jatkuva hikoilu, naaman peseminen ym. tekee tehtävänsä ja mulla nyt on aina siitä asti kun 19 täytin ollut tätä ongelmaa. Ei se paha ole, mutta… mun mittapuussa jälleen, _on_ se paha :DDDDD Siihen saa kyllä hyvän helpotuksen e-pillereistä, joita en ole syönyt pitkään aikaan, kun en haluaisi syödä mitään ylimääräistä, siis sellaista mikä ei ole ns. luonnollista. No mutta, aloitan ne jälleen…eikä siis perheenlisäys ole suunnitteilla, että sen takia en ole niitä pois jättänyt :D Semmosta. Juh.

Jaha, ei kait siinä. Voishan sitä vaikka mennä kohta nukkumaankin, kuhan saan tämän oman iltapalani loppuun. Niin siitä lenkistä…tai siis siitä tuli mieleen, kun tänään oli aamulla vähän sellainen outo olo ja päivemmällä iski ihan sellainen olo kuin ois darra?!?!?!?!?!? Ja siis mä en ole juonut mitään!!!! Aloin miettimään että mistä se voi johtua. Voiko se johtua siitä, että olen ollut aika pitkään jo tosi vähäisen hiilihydraatin omaavalla ruokavaliolla? Mielestäni olen juonut kuitenkin ihan hyvin, ja siis muutakin kuin vain kraanavettä! Hmmm… Ei voi tietää. Ostin sitten kuitenkin kaupasta vielä Recovery juomaa ja hmmm… ehkä se auttoi, vaikka olin lenkilläkin juonut Gatoradea ja sen jälkeen plus että tein vielä proteiini juoman. Hmph. No ei voi tietää. Mulla on itse asiassa särkenyt päätäkin yllättävän paljon viime viikkoina ja mulla ei normaalisti särje koskaan päätä, ei koskaan (muuta kuin darrassa ;) ). Niin, mistä sen tietää, tämä kuumuus, kova treenaaminen… laiha ruoka… kaikki yhdessä. Ehkä en tiedä. No nyt on ihan hyvä olla. Mä en yleensä valita pienistä…eikä tämäkään nyt mitenkään häiritsevää ole ollut, mutta olen vähän ihmetellyt, että mistähän johtuis.

Semmosta. Jeps, mut nyt tämä päivä pakettiin ja kohti tirsamaata. Hei, jos haluatte hyvät naurut, ettekä ole vielä syynännyt youtubesta pätkää ”Pilluralli pro”, niin suosittelen sitäkin, heh. Se on _niiiiiin_ hyvä!