AI NIIN !!!!!

Nyt oli ihan pakko vielä tulla hieman hehkuttamaan miten hyvälle tuulelle tulin tänään salilla. Nimittäin, kait mä voin pikku hiljaa alkaa pitää itseäni vakavasti otettavana fitness mimminä, sillä tänään yksi ihan random kundi tuli kysymään, että kisaatko sa fitnessissä? No sanoin, että en nyt FITNESSissä mutta body fitness kisoihin olisi aikomus ensi keväänä. Sitten hän kehui mun fysiikkaa ja sanoi että mulla on kyllä leveyttä selässä ja harteissa huikeesti naiseksi :) Kyllä ehkä hieman teki mieli röyhistää rintaa siinä vaiheessa. Saanhan mä olla iloinen, saanhan? :D Eikä tämä kundikaan ollut mikään keltanokka alalla, hyvässä lihassa ja vähissä rasvoissa hän oli. Juteltiin treeneistä ja ruokailuista yms. Todettiin, että meillä on painoeroa ”vain” noin 6 kg :D ja pituudelta oltiin lähes yhtä pitkiä. Eli nyt kun tahkoan jostain sen kuusi kiloa LIHASTA (ei läskiä) lisää, niin olen varteenotettava jopa tuolla BB sarjassa :D :D :D ei muuta kuin tuumasta toimeen siis ;) hih.

8 vastausta artikkeliin ”AI NIIN !!!!!”

  • SDaat hypettää Päivi! Huippista, huippista!! <3 Ja ei kuules muuta ku suoraan fitness fysiikkaan vain!

  • Hyvä Päivi! Hassu sattuma, nimittäin äsken jalkatreenillä mietin siuta siellä lavalla niistä korkokengissä ja sitten siulta oli tullut tää postaus! :)

  • Aaaaaaw, ootte Anna ja Kerttu ihania :) <3 tuun aina niin iloiseksi teidän kommenteista :) *hali*

  • ihan mahtavaa :) mulle ei kyllä käy noin, yleensä se menee jotenkin näin: – ai käytkö sä salilla? ohjaatko jotain jumppaa :D ei näy lihat päälle.

    • Höpsis, kyllähän susta näkee jo pitkälle, että punttiksella on käyty :) Muistan kyllä sut niiltä spinning ajoilta ja olit jo silloin hyvin treenanneen näkönen :)

Kommentointi on suljettu.