Aijaaaaha!

Jos joku luulee, että täällä on laiskoteltu, niin ehei. Ei todellakaan. Tosin tänään on ollut aivan mielettömän rento päivä, ihanaa!

EILEN kävin treenaa ETUREIDET JA VATSAN!  Olin päättänyt että otan chillisti ja no, otinhan mä rennommin kuin normaalisti, mutta ei voi sanoa, että olisi ollut löysäilyn makua. Mutta tarkoitus oli vetää kuites semi rento treeni ennen hierontaa ja varsinkin kun oli jo neljäs päivä putkeen punttia takana :)

ETUREIDET JA VATSA

-reiden ojennus
-levee kyykky
-yhden jalan prässi
-prässi
-hack

-vatsat vastuksella
-crunchit
-vatsat pallon päällä

Salilla viihdyin taas paremmin kuin hyvin. Mä niin nautin siitä ajasta, siitä omasta ajasta. Minä, mun treeni, musiikki, I love it! Musta on ihana seurailla sitä tohinaa siellä salilla, katsella muitakin ihmisiä. Oikeesti, kun pitää silmänsä auki, voi saada vallan mainioita ideoita. Olen saanut paljon hyviä ideoita ihan vain tarkkailemalla muita :)

Mutta kun tulin kotiin, mut valtasin jotenkin surullinen mieli :/ Mietin, että mitä mitä? No okei, pikku emäntä lähti mummin kanssa syyslomailee maalle. Tiedän, se vaikuttaa heti tietysti mielialaan, kun sitä pikku ihmistä tulee melkein heti ikävä kun se oven perässään sulkee. Ja kunnon äitinä, mähän en ehtinyt nähdä sitä edes ennenkuin se lähti :( hieman harmitti. Hän halusi välttämättä mennä bussilla itse mummilaan ja minä en ehtinyt kotiin ennen kuin kyyti lähti :((((( Tuli taas jotenkin sellainen olo, että olisikohan pitänyt aikatauluttaa päivä vähän toisin. Noooooh… Onneksi on puhelimet :)

Lopulta kuitenkin tulin siihen tulokseen, että mä olin vaan äärettömän väsynyt. Siis ihan törkeen väsynyt. Olin nukkuvanrukous jo Salkkareiden aikaan :o Hyvä kun hereillä pysyin. Hälyttävää. Meninkin nukkumaan heti yhdeksän jälkeen ja nukkua pössötin aamuun asti :)

Minä annan vierihoitoa töissä :) Rakastan työtäni <3

Tänään onkin sitten ollut ihan huippis päivä. Olen ollut koko päivän ihan yli hyvällä tuulella :) ja duunissa oli aivan mahtavaa. Tuli tehtyä vähän kaikenlaista, ei niin tyypillistäkin. Kiinnitimme nimittäin ihan extempore ilmoitustaulun seinään duunikaverin kanssa. Kyseinen ilmoitustaulu on nyt lojunut siellä vaikka kuinka kauan, eikä sitä ole saatu seinälle. Mä tuumasin, että hitto vieköön, ei se nyt voi olla niin vaikeaa ja avot, kohta se oli seinällä :) Sitä kun vaan ryhtyy tuumasta toimeen, eihän se muuta vaadi. Vähän uskallusta ja yritystä, niin sitä pystyy kummallisiin suorituksiin :)

Töistä kodin kautta ja sitten hierontaan. Huhhuh, kyllähän teki hyvää. Mä olen tässä avautunut että olkapäät on vähän kettuilleet tässä viime päivinä. Nyt käytiin nekin läpi ja kyllä sieltä löytyi jumeja, ihan kunnon sellaisia. Josko tämäkin ongelma ratkeisi ihan perusteellisella lihashuollolla.

Kun lähdin hierojalta, rapussa tuli vastaan mun entinen liikunnanope yläasteelta. Siinä sitten vaihdettiin kuulumia. Itse asiassa me nähdään aika usein, sillä hän käy samalla salilla :) Haha… kyllä tämä kylä, tämä maa, on pieni :)

Semmosta. Nyt sitten nautin loppuillan olemisesta. Huomenna ois iltavuoro ja hei perjantai. Wuhuu. Ollaan kuulolla :) HEI NY!