ÄITIENPÄIVÄ!

Niin totta tosiaan, MINÄHÄN olen äiti. Haha, joskus pitää oikein asiaa ajatella, en koe olevani semmonen normi äiti, vaan … no ehkä ne jotka ovat blogiani seuranneet, ovat huomanneet etten ole ihan valtavirran matkassa kulkevaa tyyppiä :D Mutta äiti mä olen silti ;) ja mielestäni ihan tehtävässäni onnistunutkin… tähän asti ainakin ja hyvältähän tuo tulevaisuuskin meillä tytön kanssa näyttää :) Olen kyllä niin kertakaikkisen tyytyväinen ja iloinen siitä, että lapsi on tullut tehtyä suht nuorella iällä. Nyt kun vielä kuitenkin kohtuu nuori, voi nauttia elämästä täysin rinnoin, eikä tarvitse enää hyysätä mitään vaippahousua. Vaikka mikä niissäkään vikana olisi, mutta ei oo ehkä ihan mun juttu :D Olenkin sen täällä joskus sanonutkin, ehkä useammankin kerran, että jo nuorempana likkana asetin itselleni sellaisen ehdon, että jos en ole lisääntynyt kolmeenkymmeneen ikävuoteen mennessä, unohdan koko homman :D Ja no, mullahan on yleensä tapana toteuttaa suunnitelmani ja niin myös tämän asian suhteen. Nyt mulla on jo iso tyttö, reipas koululainen, joka on hyvää ja viihdyttävää seuraa, joten voisko tämä paremmin mennäkään :) Musta on ihan kiva olla äiti ja onhan tuo neiti ainut asia maailmassa jota rakastan ihan joka ikisenä päivänä hamaan loppuuni asti. Se on varma! Sitä ei muuta mikään. Niin ehdotonta ja puhdasta rakkautta en ole yhtäkään ihmistä kohtaan koskaan tuntenut!

Äitiys ei musta kuitenkaan ole mikään itseisarvo tai tavoiteltava asia. Jos on päättänyt, ettei lapsista niin välitä, eikä niitä halua, niin se on ihan fine. Siis todella. Mun mielestä on ihan yhtä hienoa tehdä se päätös, että en halua lapsia, PISTE. Ei siinä mun mielestä ole mitään omituista tai ihmeellistä. Ei meitä kaikkia vaan ole luotu äideiksi. Kuten sanottua, en minäkään nyt ihan mitään suurperheen äitimatskuu totta tosiaan ole :D Mutta sitä mä kyllä ehkä hieman ihmettelen, että jos niitä lapsia on tarkoitus hankkia ja ollaan parisuhteessa yms. niin miksi ihmeessä sitä projektia pitää lykätä lähemmäs neljänkympin ikään tai ylipäätään kauheesti yli kolmikymppiseksi???? Monet kait vetoaa uraan yms. hommiin, mutta hitsiläinen, jos sitä jatkuvasti kokee, että on jokin este sille asialle, niin ehkä sen voi sitten vaan hyvällä mielin unohtaa. No mutta, kukin tekee niinkuin tahtoo. Onhan tietty näitä ihmisiä, jotka löytävät sen rakkauden vasta kypsässä iässä ja lapsi tulee sen vuoksi ajankohtaiseksi siinä vaiheessa, joten antaa palaa sitten vaan :) 

No mutta äitienpäivän kunniaksi kävin niin sanotusti vieraissa. Tykkään tehdä sitä toisinaan ;) haha. Eli siis kävin Foreverilla piiiiitkästä aikaa. Ai autuas, jengi oli juhlimassa mammojaan ja salilla oli suht rauhallista. Aika paljon samoja naamoja kuin aina ennenkin. Sain tehdä mun circuitini ihan rauhassa :) jei. Ei ollut siis ruuhkaa mihinkään värkkiin ja jos nyt sattu niin huono tuuri, että just oli laite varattu, niin onneksi on aina vaihtoehto ;)
Rykäsin kyllä sellaisella sykkeellä kolme kiertoa, että oksat pois. Huhhuh. Kyllä siinä ehkä oli muilla ihmettelemistä. Mutta kyllä mulla on aina semmonen tekemisen meininki kun lähden bodaa, en oo vaan sitä tyyppiä joka lähtee sinne likkakaverin kanssa jauhaa skeidaa :p ei tuu tapahtuu! Kaikenkaikkiaan oikein mahtava treeni ja mielettömän hyvä fiilis sen jälkeen. Vielä vähän posetreeniä päälle ja olin valmis ;)
Tänään peilistä katsoi hieman jopa klommoposkinen nainen :o Oli ihan pakko kivuta puntarille. Mitääääh, 78.9kg oli lukemat :/ Paino on tullut alaspäin. No toivoa saattaa että se on lähtenyt ihrasta (sitä nyt kuites kaikilla on jonkin verran aina jossain :D) ja nesteistä. Kuitenkin paino on ollut aika tasasen tappavasti nyt siinä 80kg tuntumassa. No ei kait siitä haittaakaan ole jos en alottele kisadieettiäni missään ihan överikiloissa lokakuussa :D
Ja tässä, kesäni pelastus :) Ilmastointilaite, ah tätä viileyden tunnetta :) Eihän tuo mikään ihan äänetön ole, mutta ei se nyt ihan pahaakaan meteliä pidä. Mieluummin kuuntelen huminaa kun hikoilen koko ajan. Ja ennen kaikkea mä ajattelen tässä nyt mun Pentti poikaa. Haluan että sillä on miellyttävä olla täällä kotosalla päivisin, eikä tarvitse pelätä että löydän täältä lämpöhalvauksen partaalla olevan rekun joku päivä kun tuun kotiin duunista :( ei kiva.
Ja äitienpäiväkortti :) <3 Rakkauspakkaukseni on sen ihan omin kätösin duunaillut :)
Ja lahja :) Kattokaa nyt, vähänkö on magee :) I love it! Nyt toivottelen kaikille oikein miellyttävää ja mukavaa äitienpäiväiltaa. Ihan sama ootteko äitejä vai ette, niin tasapuolisesti toivottelen hauskaa päivänjatkoa. Minä otan pikkuneidin viekkuuni ja aloitamme yhteisen elokuvaillan. Hei ny!

4 vastausta artikkeliin ”ÄITIENPÄIVÄ!”

  • Hyvvää äitienpäivän iltaa! <3 No nih, palauttava viikko taputeltu, ja ens viikola rähinää!!! Enkat paukkuu kuules Nainen!!! Asennetta, tsempit!! :)

    • Näin on, huomenna alkaa pyörii taas normi kierto, toistot 10-12, eli painoja saa laitella mukavasti. Kyllä odotan että pääsen taas ”asiaan” :) Ja kiitos, mukava ilta tässä on ollutkin :) <3

  • No voi vitsi, se mukihan oli vasta alkusoittoa esim. tolle paidalle! Niin hellyttävän ihana! :D

    • Eikö :D kyllä muo on nyt lahjottu kuule koko viikon tässä :) Huomenna on kyllä ihan must laittaa toi paita päälle kun lähden duuniin :)

Kommentointi on suljettu.