Angry Birds

Kukapa ei tuntisi näitä veijareita? Jopa mun tyttö tietää tämän kyseisen, jo legendaksi nousevan pelin :D Ihan parasta ajankulua. Tähän jää niin koukkuun. Ladattiin munkin puhelimeen näitä pelejä. Eilisestä tähän päivään olen tahkonnut jo reilusti yli kaksikymmentä ruutua läpi :) huhhahhei.

Sen lisäksi olemme syynineet Criminal Minds sarjoja oikein urakalla tässä muutaman päivän ajan. Siinähän on vallan hyvä sarja nimittäin. Katsotaan tällä hetkellä…onkohan se nyt sitten viides tuotantokausi…vai monesko…no joka tapauksessa sitä tuotantokautta joka alkaa nyt vasta töllöstä :) Jännittävää.

Tämä kyseinen ruutu tuotti mulle hiukka harmaita hiuksia, mutta menihän se läpi viimein :D

Niin joo ja meidän uima-allas löytyi sitten vihdoin ja viimein Tarjoustalosta :) Uuu mama. Kävimme sen jälkeen syömässä Kiinalaisessa. Mä vedin sushia lähes kaksin käsin, nams. Ai juu, ja sainhan mä sentään uuden hampaankin tänään, tai kruunun. Jotenkin musta melkein tuntui, että tohtorille tuli lähes haikea fiilis, kun se tajusi, että mulla ei nyt hetkeen ole hänen vastaanotolleen tarvetta :D Hän kyseli, että miten mun jatkot tuolla suukirralla menee ja kaippa hän sitten saa sieltä remissiä kun olen käynyt ja kyllähän me varmasti tässä vielä tapaamme :) Se on kauheen mukava setäihminen, varsin työlleen omistautuneen oloinen mies.

Nyt kun vain saan nää mun hengitystiet kuntoon jälleen, äänestä nyt puhumattakaan, mutta se nyt taitaa olla sitten vähän pidempi prokkis, kun ei vaan tunnu oikein kirkastuvan… niin siis sitten on aika lähteä pyöräretkeilemään. Ollaan jo vähän J.Ohon kanssa suunniteltu millaista reissua voisimme tehdä. Varmaan ainakin yhdellä näköalatornilla on käytävä, missä kävimme myös viime kesänä :) jee jee. Nyt on kunnon pelit millä painaa!

Koirien iltalenkillä törmäsin myös tulevaan morsmaikkuun. Häät on siis 16.7 :) uu jee. Ei mitään prinsessahörhötyshäitä, ou nou… ei todellakaan, vaan hyvin maltilliset ja no, kutsuttujen ja hääparin oloiset häät on tiedossa. Me like. Mä en ole koskaan nähnyt itseänikään missään prinsessahäissä, never…jos tuskin koskaan edes haluan mennä naimisiin. Mutta joo, täysin poissuljettua olisi, että mä purjehtisin jotain kirkonkäytävää jossain valkoisessa kermakakkuröyhelöhirvityksessä :D hehe…ei niin ollenkaan mun juttu! No juu, mutta ei siis ole näistäkään häistä tulossa sellaisia. Myönnän tosin itse seuraavani Liviltä sellaista sarjaa kuin Hulluna häämekkoihin, tai jotain sinnepäin, mutta lähinnä mun aika menee siihen, että päivittelen miten jotkut voivat laittaa pienoisen omaisuuden johonkin hemmetin kolttuun jota käytetään tyyliin sen yhden kerran????? Jotenkin niin naurettavaa. Ei kait siinä, jos on massia, mutta siinäkin näkee pareja jotka kieriskelee tuskissaan kun budjetti ylittyy ihan törkeesti sen vuoksi, että morsmaikun on saatava se prinsessaunelma josta se on haaveillut koko ikänsä???? Mmmm… niin mikäs sen naimisiinmenon tarkoitus oikeasti olikaan? Jos ei ole rahaa, niin miksi sitä pitäisi syytää johonkin kostyymeihin, tarjontaan ja viihteeseen, vain sen takia, että saa juottaa ja syöttää puoli sukua???? No mutta jokainen tavallaan… mutta silti, hei pliiiiiiiiiiiis. No mut joo asian ydin oli se, että tämän kesän kaverihäistä on tulossa asialliset ja just sen oloiset, mitkä voisin kuvitella itsellenikin, jos nyt ikinä hairahtuisin alttarille asti :D haaha.

Okkei, niin, no mistähän tämä koko juttu sai alkunsa, ai niin Angry Birdseistä, mutta siis pääsin siihen, että näin mormaikun iltalenkillä. Sovimme, että minä olen yksi niistä, jotka tekevät ruokaa sinne häihin. Oikeesti aika ihanaa päästä osallistumaan tällä tavalla. He ovat päättäneet, etteivät toivo mitään häälahjoja (siinäkin jotenkin niin turha rahareikä ettei tosikaan, ketä kiinnostaa jotkut pöytähopeet????). Häälahja heille on se, että läheiset osallistuvat häiden tarjoiluun ja järkkäilyyn. Asiameininki.

Nyt mä vielä pällin hetken töllöä ja sitten nukkumaan. Kietasen taas käpäläni whipukkani ympäri ja nukun pitkään. Ai että… life is so nice!