Ärsyttäääää!

Tässä muutama huonolaatuinen punttikuva, joka sinällään ei liity otsikkoon yhtään mitenkään, muo ei suinkaan ärsytä nämä kuvat, vaan ihan muu asia!!!

Pystysoutu on liikkeenä ihan mun lemppari. Saan sillä erittäin hyvän tuntuman olka-hartiaseudulle.

Sitten vähän haukkakäännöstä joka niin ikään on mun lemppariliikkeitä.

Mutta sitten siihen mikä muo ärsyttää. No, nimittäin tytön luokka on lähdössä teatteriin. Nyt vuoden alusta kaksi luokkaa A ja C yhdistettiin yhdeksi luokaksi. Enää ei ole siis C luokkaa on vain A ja B. No nyt tällä ”A luokalla” sitten alkuperäisten A luokkalaisten teatteriretki maksetaan luokan tililtä ja nämä uudet A luokkalaiset saavat maksaa matkansa itse! Noooooh, tällä entisellä C luokalla nykyisellä A luokalla on myös tili, jolla on rahaa, mutta yhden lapsen vanhempi ei ole saattanut näitä rahoja käyttöön. Minä ihan perjaatteestakin protestoin nyt sitä, että osan lapsista on maksettava retki itse, eikä luokkaa katsota nyt yhtenä kokonaisuutena, vaan vielä pidetään luokkajakoa, vaikka näiden pitäisi nyt olla yhtä!!!! Minäpä kuule kirjoitin opettajalle mitä asiasta olin mieltä ja sain sieltä sitten sellaisen vastauksen, että jos ei ole halua tai mahdollisuutta maksaa, niin kyllä hän saa rahat järjestettyä A luokan tililtä :o Just… no oli pakko laittaa, että kysymys ei todellakaan ole halusta tai kyvystä, vaan perjaatteesta. Minun mielestä jos ollaan yhtä ja samaa luokkaa nyt, niin silloin kaikki lapset ovat samalla viivalla! Joko kaikkien matka maksetaan, tai sitten kaikki maksaa itse. Näin sanoo mun maalaisen oikeuskäsitys asiasta. Ja koska minähän en vain purematta niele, niin laitoinpa viestiä sitten vielä ihan rehtorillekin ;) Katsotaan. Vähän vaan pelottaa, että jos vanhempi, eli tässä tapauksessa minä, heittäytyy ns. hankalaksi, vaikka vain peräänkuulutan oikeutta ja samanarvoisuutta kaikille mukuloille, niin aletaanko sitten omaa lasta katsomaan kanssa kieroon ???? Niinhän ei pitäisi olla, mutta … olen kuule itsekin ollut luokalla jossa oli selkeät opettajan lellikit ja inhokit, en jaksa uskoa, etteikö näin voisi olla vielä tänäkin päivänä.

Onko muilla ”lapsellisilla” vastaavia kokemuksia aiheesta kuin aiheesta, jolloin on alkanut koulun käytäntö närästämään? Oletteko uskaltaneet sanoa suoraan mitä asiasta olette mieltä?

Tänään muuten puntilla pukuhuoneessa sattui hassu yhteensattuma. Mä tulin just pesulta ja aloin kuuntelee, että hitsi kun on tuttu ääni. Siinä ihan vieressä pajatti kauheasti tyttö joka oli kuin olikin meidän tuleva oppari, mun ohjattava :) Hassua, hän ei ole aikaisemmin käynyt tuolla meidän salilla ja nytkin oli tullut vähän niinkuin turistina systerinsä kanssa sinne. Hän oli kuulema miettinyt tullessaan, että millähän salilla mä mahdan käydä ja sit me törmätään siinä pukuhuoneessa :D Näin se on maailma aika pieni paikka :)

Jeps, mut ei nyt muuta, olen avautunut!