Aurinkoa!

Ulkona on aivan fantastinen sää :) Ollaankin menossa saunomaan ja grillaamaan jälleen :) Tämä oli sovittu jo ajat sitten, mutta tämä sää on extra bonusta, jei. Odottelen vain, että koska puolisko tulee, niin menemme yhdessä kauppaan ja siitä sitten lähdemme anoppilan maille. Tänään pääsen sitten siihen riippumattoonkin, joka jäi viimeksi kokematta, kun satoi vettä.

Töissä oli, kuten aina, hauska päivä. Erityisen hyviä nauruja saatiin pitkin päivää tilannekomiikasta. Sitä meillä riittä :D Sain myös kehuja ottamastani RTG-kuvasta, jei. Aina on kiva saada positiivista palautetta. On myös mukavaa huomata, että olen asettunut taloon jo niin hyvin, että multa tullaan kysymään asioita, jos jengi ei osaa :) eli mun ammattitaitoon luotetaan. Olen siis vakuuttanut työkaverini ;)

Eilen oli virhe aloittaa edes katsomaan sitä 4D dokkaria lihavista ihmisistä. Pystyin katsomaan sitä ehkä noin vajaa kymmenen minuuttia ja jo siinä ajassa ärsyynnyin niiiiiin paljon, että oli pakko laittaa töllö kiinni. Ei siinä, ettäkö muo olisi ärsyttänyt ne yli lihavat, sairaaloisen läskit ihmiset, vaan ehkä niitäkin enemmän muo ärsytti ne niiden lähiomaiset, jotka viitsivät ruokkia niitä sinne sängynpohjalle. Siis niin pöyristyttävää. Ne kuulema rakastavat niitä niiiiin paljon, etteivät kykene kieltäytymään ruoan kantamisesta. Mitä helvetin rakkautta se on, kun edesauttaa toisen kuolemaa???? Mä kysyn vain. Mutta jenkit, ne nyt on kaikenkaikkiaan niin saatanan tyhmää porukkaa, että vain siellä voi tapahtu jotain tuollaista. Pimeetä. No ju, mut siis en kyennyt katsomaan sitä. Olen ja tulen olemaan jatkossakin sitä mieltä, että oman kropan kunto ja malli on täysin riippuvainen omista elämäntavoista, ruokailutavoista jne. On se nyt helvetti! Mutta jenkit on niin pässejä, että ne ihan kirkkain silmin väittävät, että pizza on terveellistä, sillä onhan siinä tomaattia. Just joo… ei vittu. Nyt mulla alkaa taas verenpaine nousemaan, joten tämä tästä aiheesta tällä kertaa.

Multa kysyttiin jälleen kerran tänään töissä, että koska te menette naimisiin? Hmmm… no ei olla menossa ei. Totesin vain, että eihän se, että ollaan kihloissa tarvitse välttämättä merkitä sitä, että ollaan menossa naimisiin. No näinhän se on ollut joskus ennenmuinoin, mutta tänä päivänä se ei enää merkkaa sitä niinkään. Kuten olen aijemminkin todennut, naimisiin meno ei ole mulle mikään pakkomielle, eikä edes mikään haave. En ole edes ajatellut avioituvani. Ja jos nyt niin kävisikin, niin todennäköisesti tilaisuus olisi hyvin intiimi, ehkä maistraatti keikka, ei sen kummempaa. En ole ihminen / nainen, joka näkee itsensä isojen häiden keskipisteenä jossain fuckin tyllimekossa, noup. Jos joskus hairahtuisin häitä järjestelemään, tilaisuus olisi hyvin koruton, intiimi ja normeja ehkä vähän rikkova. Jees, mutta korostettakoot vielä, että en ole ajatellut / emme ole ajatelleet menevämme naimisiin. Nih, että tuli tämäkin nyt selväksi.

Huomenna on taasen kuntoilupäivä. Jei. Pikkuneiti lähtee maalle mummin kanssa, joten mä voin hyvillä mielin viihtyä salilla. Sitä paitsi, puolisko on tulossa mukaan. Sillä on tapaaminen PT:n kanssa. Jei. Jännityksellä odotan, millaista diiliä ne saa aikaiseksi. Toivottavasti innostus olisi molemminpuolista ;)

Mutta nyt menen pakkaamaan meidän saunakassia. Jei, kohta auringon alle maalaismaisemiin :) Ihq!