Avainsana: aerobinen

Torstaita taloon!

Niin, mites tämä viikko onkaan taas vierähtänyt tällä tahdilla loppua kohden. Siis tänään on jo torstai :o No, mitäs tuosta, SM kisat lähenee vääjäämättä ja jännitys tiivistyy :)

Tänään meikäläinen fillaroi uskollisesti töihin aamuvuoroon. Aamut alkavat olemaan jo hieman hämäriä ja mulla ei ole kunnon ajolaseja, joten pidän edelleen tiiviisti aurinkolaseja päässä :D Satoi tai paistoi. Lasit ovat kuitenkin … Lue lisää »

Maanantaita

Uusi viikko vierähti sitten käyntiin. Mun aamu alkoi hammaslääkärillä. Ei onneksi mitään ikävää :) Sen jälkeen tulikin tempastua pienet päiväunet, mutta ehdin kuitenkin tekemään ruoan ennenkuin pikku emäntä saapui kotiin koulusta. Ja välipalakin tuli rustattua koululaiselle. Musta on mielettömän upeaa, että on toisinaan mahdollisuus olla kotona kun tyttö lähtee kouluun ja tulee koulusta. Nykymaailma on mennyt siihen, että vanhemmat … Lue lisää »

Mikä sinusta tulee isona?

Niin, siinäpä kysymys :) No bodari tietty :) Onko muita vaihtoehtoja? Bodarit ovat isoja, joten isona olet bodari… eikö? No EI! :D

Hyvän treenin jälkeen hymyilyttää aina :)

Edelleen monilla, varsinkin naisilla, tuntuu olevan se harhaluulo, että jos käy salilla, niin kasvaa ”isoksi” eli siis ilmeisesti tarkoitetaan lihaksikkaaksi. Karu totuus lienee kuitenkin se, että todennäköisempää on, että kasvat isoksi … Lue lisää »

Perjantaita

Nonnih niin sitten niin on tämäkin viikko saatu melkein kokonaan pulkkaan. Töiden osalta ainakin, jos ei muuta. Muutahan nimittäin vielä on :D

Tältä näyttää meikäläinen kun olen juuri fillaroinut aamutuimaan duuniin. Pikkasen tota hikee pukkaa pintaan :D Olisi kyllä pitänyt hankkia matkamittari fillariin, niin ois kyllä ollut todella mielenkiintoista seurata kuinka hitokseen paljon sitä tuleekaan kilometrejä tämän kesän aikana.
Lue lisää »

Raipatirai :)

Jahha, semmonen viikko sitten. Miten onkin ihan perjantai fiilis, vaikka on ”vasta” torstai. Ja mitenkäs tää viikko on vierähtänyt tälleen taas, ihan siivillä :o No silleen kait se aika menee, kun on tekemistä, niin ei ehdi kauheesti peukaloitaan pyörittelemään. Eilen tosiaan pyörittelin ihan kaikkea muuta kuin peukaloita :D

Pakko esitellä mun ihan uuden uutukaiset treenipökät. Taas kerran tarjoushaukka oli
Lue lisää »

Laadukas lauantai

Yep! Olipahan epätodellinen olo, kun tuli nukuttua aika paljon ja vähän päälle :D Siitäkin huolimatta, että menin eilen ihan ihmisten aikaan nukkumaan. No silloin kun nukuttaa, silloin nukutaan…  jos siihen on mahdollisuus. Ainahan ei ole, kuten arkisin, kun on vaan pakko nousta ja kammeta itsensä töihin tai milloin minnekin :D Eli sitten kun sitä herkkua on tarjolla, niin tottahan siitä … Lue lisää »

Elämä on :)

Tässä on ehditty sairastelemaan ja kaikkea muutakin :D Tavallaan on pitänyt kiirusta, tavallaan ei, mutta nyt on aika päivitellä vähän kuulumisia. Eli jos unohdamme tuon muutaman päivän sairastelun, niin tännehän kuuluu vallan hyvää. On tapahtunut paljon ihania asioita :)

Ihanisa asioita :) Muun muassa tämä, kun menee salille, niin siellä kahvipöytä notkuu herkuista. Okei, meillä oli syytä juhlaan, sillä
Lue lisää »

Sunnuntain sutinat!

No tähän sunnuntai päivään sain herätä ihan rauhassa, hieman fiilistellen. Aamu oli mitä parhain :) Mikäs siinä kun on mukavaa.

Se tunne kun susta välitetään <3

Tänään sitten paluu Solanaan melkein kahden viikon tauon jälkeen. Niin, siis enhän mä suinkaan saleilta ole poissa ollut kahta viikkoa :D , mutta Solanassa ei ole tullut käytyä. En ole ehtinyt :/ Tohinaa … Lue lisää »

Voi pyhä päivä !

Yep yep, se on yleinen vapaapäivä nyt sitten. Oliko se nyt helatorstai???? Vai mikä. No aivan sama, töihin ei kuitenkaan ollut tänään asiaa :D hih. Olin jo ehtinyt unohtamaan… melkein… että tänään on vapaapäivä, mutta eilen siitä tuli hyvä muistutus taas, kun tuli nähtyä kevyessä laitamyötäisessä olevaa porukkaa tuolla kulkemassa. On se kyllä kumma, tämä peri suomalainen tyyli, että … Lue lisää »

Kuulumisia kuulkaa

Nonnih, se on viikko taas puolessa välin :o Ohhoh, näin se aika taas on rientänyt. Viime viikonvaihde saatiinkin viettää niin kesäisissä tunnelmissa, että ehkä oli aikakin ottaa vähän takapakkia säiden suhteen :/ Harmillista, tulevaa viikonvaihdetta ajatellen, koulujen päättäjäispäivä. Moni valkolakki tai muuten koulunsa päättävä varmasti toivoisi, että aurinko paistaa ja juhlia voisi ulkosalla. No näiltä näkymin säät ei taida … Lue lisää »