Avainsana: ahdistus

Ei mitään uutta taivaan alla, eikö?

Huoaah, taas yksi viikko taputeltu. Niin, tässähän se taas vierähti, siivillä. En tiedä kuvittelenko, vai mitä, mutta takana on kyllä jotenkin hyvin raskas viikko. En nyt sanoisi, että fyysisesti niinkään, vaikka treenit on tullut hoidettua ihan entiseen malliin. Ehkä enemmänkin on ollut jotenkin henkisesti tahmea meno. Itse asiassa tänään mut yllätettiin Solanassa kysymyksellä: ” Oletko sä masentunut?” Menin hetkeksi ihan … Lue lisää »

Miksi mä en treenaa?

Yep yep. Täällä sitä maataan flunssassa. Kyllä vain. Minä, joka yleensä aina onnistun välttämään nämä kausiflunssat ym. ikävät taudit, niin tällä kertaa nalli napsahti. Ikävä kyllä. Jos jotain positiivista asiasta pitää yrittää löytää, niin sattuipa sitten kuitenkin hyvin suunnitellulle kevyelle viikolle tämä episodi. Puuh, mutta kyllä se silti syö ja pahasti.

Homma lähti liikkeelle jo viime viikon lopulla. Torstaina alkoi … Lue lisää »

Nyt mä oksennan!

Aika raflaava otsikko. Tämä on lähinnä henkinen oksennus mitä postaus pitää sisällään.

Valehtelisin jos väittäisin, että kaikki on hyvin. Ei aina kaikki vaan voi olla hyvin. Mä vaan vihaan itsessäni sitä piirrettä, että kun stressaan, joskus aika turhistakin asioista, musta tulee takakireä, hermostunut ja lyhytpinnainen bitch suorastaan. Ja useinmiten aivan syyttömät ihmiset kärsivät mun tunnekuohuista :( Onneksi sentään olen opetellut … Lue lisää »

Sunnuntai summausta!

Hohhoijaa! Se ois taas yksi viikko pulkassa, ainakin melkein. Kulunut viikko on ollut jotenkin raskas. En osaa sanoa onko enemmän ottanut fyysisille voimille vai henkisille. Ehkä molempia. Olen ainakin pistänyt merkille, että loppuviikkoa kohden olen ollut tavallista väsyneempi. Vaikka ihan siedettävät yöunetkin on tullut nukuttua, niin silti on myös päikkärit maistunut useampana päivänä :o

Kahvin voimalla :)
Aamupalalla työpaikalla
Lue lisää »

No hohhoijaa!

Hei nyt vaan hei taas! Edellinen postaus seisoi sen verran kauan luonnoksena odottaen valmistumistaan, että taisi jo jossain vaiheessa kadota se varsinainen punainen lanka. No on sekin nyt sitten julkaistu.

TÄNÄÄN (torstaina) ei ehkä ollut ihan mun päivä. Jos nyt ihan rehellisiä ollaan, niin pitkästä aikaa tämä bodari oli hieman ärhäkällä tuulella. Turhaan? No joo… yleensä… Mutta tiedättekö sellaisen … Lue lisää »

Maanantaita!

Voihan maanantai sentään! Nyt voi sanoa, että oli oikea maanantai aamu :D Huhhuh. Kävi kuulkaa niinkin vanhanaikaisesti, että nukuin pommiin! Kyllä, minä! Minä joka herään viikonloppuaamuna kello 4.30 siivoamaan, nukun sitten maanantai aamuna pommiin ja myöhästyn töistä. No ehkä se syy olikin juuri siinä, että tosiaan sunnuntai aamuna heräsin ihan tikkana puoli viisi aamulla. Ei väsyttänyt yhtään ja kauhea … Lue lisää »

Tämä päivä

Heipä hei. Tätä päivää en ole erityisesti odottanut. Tavallaan kyllä, mutta tavallaan en. Tänään nimittäin kävin kääntymässä käräjillä. Kyllä, näin tein.

Tuollaiset tilaisuudet eivät varmasti koskaan voi olla kovin mielekkäitä, oli tilanne mikä tahansa. Eihän kukaan nyt halua käräjöidä asioista. Jos asiat saataisiin sovittua ilman käräjäoikeuden apua, niin aina parempi. Joskus niin ei vain tapahdu, ikävä kyllä :(

Onneksi … Lue lisää »

Eilistä ja tätä päivää :)

Mitäpä sitä bodari tekisi muuta lauantai illalla kun postaa blogiinsa :D No mitä muuta ainakaan dieetillä oleva bodari tekisi :D Niin, tämähän on mukavaa ajankulua, samalla kun Manaaja joltain vuodelta keppi ja kivi pyörii taustalla :D

Tänään oli THE DAY eli Tiina Kasvin järkkäämät posetreenit :) Kyllä vain, minä olin jälleen pelipaikoilla. Nyt on viimeiset hetket ottaa vastaan kaikki … Lue lisää »

Perjantai pöhinää!

Huhhuh mikä päivä. Nyt on taas juostu pää kolmantena jalkana. Joo-o, voi olla että dieettikin painaa ja verottaa jossain määrin voimia. Ainakin henkisiä. Voitte vain kuvitella miltä tuntuu olla duunissa kun pöydät NOTKUU suklaista, piparista ja tortuista :/ Siis huhhuh, kyllä nyt on kiusauksia joka puolella. Mutta mä kestän, kyllä kestän! Mutta todellakin valehtelisin, jos väittäisin, että yhtään ei tekis … Lue lisää »

Päivitetään päivitetään!

Joo, noniin, täällä sitä ollaan. Laitetaanko koko totuus vai osa totuus pöytään samantein? No laitetaan nyt ainakin osa.

Eli pienen blogipimennon taustalla ei suinkaan ole laiskuus, vaan kauniisti asian ilmoittaen, jäätävä ahdistus. Joo, kyllä. Ahdistus! Ahdistus ei suinkaan johdu EDELLEENKÄÄN treenistä ja / dieetistä, siinä on ehkä ainut asia mikä pitää mut tällä hetkellä liikkeellä ja sillä tavalla kuosissa :) … Lue lisää »