Avainsana: ärpurr

Antakaa mun kaikki kestää!

Meille kaikille varmasti mahtuu toisinaan viikkoon niitä ”maanantai päiviä” enemmän kuin yksi, kun mikään ei tunnu sujuvan ja oikeastaan kaikki ja ei mikään ärsyttää ihan vietävästi. Mulle ainakin! :D Yleensä tällaisiin ajanjaksoihin liittyy kyllä jokin ylimääräinen stressitekijä, joka korpeaa mieltä ja tulee jopa uniin. Olo on ärsyyntynyt enemmän tai vähemmän koko ajan.

Luulen että ajan saatossa sitä oppii ehkä kuuntelemaan … Lue lisää »

Loma se jatkuu vain :)

Täällä sitä taasen notkutaan, koneella. Onko mulla muuta elämää? No tokihan on :) mutta nautin myös todella todella todella paljon kotona olosta, omasta ajasta <3 Kukapa ei joskus nauttisi. Mutta kyllä mä sanon, että oli erittäin mukavaa vaihtelua käydä eilen kavereiden kanssa istumassa kahvilla vähän pidemmän kaavan mukaan :)

Nyt kun kisahässäkät ovat hetkeksi aikaa takanapäin, voi taas olla … Lue lisää »

Lauantaita taloon!

No johan otti taas bodari unta palloon viime yönä :D No okei, tuli myös vähän valvottua. Oli pakko aloittaa uusi kirja: Portobellon noita :) Vaikuttaa oikein mielenkiintoiselta. Siinähän sitä saa taas iltasin ennen nukkumaanmenoa nautiskella tarinasta :) Iltasatu :D aikuiseen makuun!

Mutta mikäs sen ihanampaa kuin herätä rauhassa, ilman kiirettä, laittaa puurot ja kahvit (tosin pikku emäntä keitti mulle … Lue lisää »

08102013 Tiistai tohinat!

Nonnih, täällä sitä ollaan taas. Tää päivä ei ehkä ole ollut parhain mahdollinen. Jotenkin duunissakin oli aika nihkee fiilis hetkittäin. Meillä oli ”kokous” ja edellisistä kokouksista traumatisoituneena, en kauheesti odottanut kyseistä tilaisuutta. Tosin tiesin kyllä, että siitä ei tulisi edellistensä kaltaista :) mikä tietysti oli positiivinen asia… mutta kyllähän te tiedätte, jos tulee semmoinen huono kokemus jostain asiasta, niin sit … Lue lisää »

25042013 torstai

Nonnih, tänään onkin ollut erikoinen päivä. En nyt mene yksityiskohtiin, mutta sanottakoot nyt niin, että duunissa meni vähän herne nenään. Liittyy työtapaturmaan mikä mulle kävi reilu vuosi sitten, jota firmamme vakuutus ei suostu korvaamaan ja firma ei tietenkään suostu korvaamaan. Voitte vaan kuvitella kuinka suuri tatti kasvoi meikäläisen otsaan tänään. Mutta se siitä.

Olosuhteiden pakosta olen lyhytsanainen ja pienessä blogipimennossakin. … Lue lisää »

NYT OTTAA NIIN PÄÄHÄN!

”Ensimmäistä kertaa kehonrakennus- ja fitnesshistoriassa on Kulttuuritalon kilpailu loppuunmyyty ensi viikonloppuna. Olen tulossa vain aamun kehonrakennus- ja CBB-kisaan, mitä teen, kun minulla ei ole lippua? Jos olet tulossa katsomaan vain kello 10:00 alkavaa kehonrakennus- ja CBB-kilpailu, Kulttuuritalon lippupisteessä myydään kello 09:00 lähtien lippuja tähän tilaisuuteen ja myynnissä on vielä satoja pääsylippuja ainakin heti aamusta. Näillä lipuilla EI PÄÄSE sisään iltapäivän Lue lisää »

RAISKATUTREIDET.COM

No johan on sään meille lykännyt. Voisko olla kauniimpaa. Harmittaa hieman, että meidän iso ukko on edelleen köhäinen ja koiralenkit jäävät siis olemattomiksi siitä syystä. Whipukka taasen ei juuri nauti pakkasesta, vaan yrittää kääntyä jokaisesta mutkasta kotia kohden :D haha. Siitäpä syystä nappasin eilen likan lenkkikaverikseni ja köpöteltiin yhdessä Filmtowniin palauttamaan leffaa ja vielä kaupan kautta kotiin. Ylpeäksi tässä asiassa … Lue lisää »

Perjantai puntti!

No ja iltaa / yötä itse kullekin säädylle taas. Mulla on semmonen päivä tänään, että ehkä en enää palaa siihen sen enempää. Sanotaanko nyt näin, että ehkä enemmän tai vähemmän on taas ollut vastoinkäymisiä ja tällä hermorakenteella niitä on aika vaikea toisinaan kohdata. Murh. Eikä vähiten harmita sekään, että meidän iso ukko on kipeenä… taas. Ei se oo enää nuori … Lue lisää »

Hyvää lomahuomenta för mig :D

Nonnih, se lähti sitten lomaviikon toinen päivä käyntiin. Tänään eilisestä viisastuneena, laitoin sitten kellon herättämään. Joo joku voisi kelata, että HULLU, lomalla kello herättämässä, mutta siihen on syynsä ;) Ensinäkin a) haluan että rytmi säilyy edes jotenkin b) haluan syödä suht ajallani c) haluan ehtiä tekemään jotain hyödyllistä lomallani :) d) salille on päästävä :D ja … no ehkä ne … Lue lisää »

05112012 maanantai; rinta-olkapäät

Jahha, tässä sitä taas sohvan nurkassa nökötetään. Voi huoh sentään mikä päivä. Voi elämä! No viime yönä tuli sitten nukutta varmaan joku kolme tuntia. Avottista, senhän tietää mitä siitä seuraa. Hermokireys. Ei ollut vaikea nousta ylös sängystä, mutta olinkin sitten tatti otsassa jo heti kun duuniin pääsin. No riitahan siitä kehkeytyi. Mun tempperamentilla hei, ei hyvä heilunut tänäänkään. Voi sentään… … Lue lisää »