Avainsana: ärrpurr

Antakaa mun kaikki kestää!

Meille kaikille varmasti mahtuu toisinaan viikkoon niitä ”maanantai päiviä” enemmän kuin yksi, kun mikään ei tunnu sujuvan ja oikeastaan kaikki ja ei mikään ärsyttää ihan vietävästi. Mulle ainakin! :D Yleensä tällaisiin ajanjaksoihin liittyy kyllä jokin ylimääräinen stressitekijä, joka korpeaa mieltä ja tulee jopa uniin. Olo on ärsyyntynyt enemmän tai vähemmän koko ajan.

Luulen että ajan saatossa sitä oppii ehkä kuuntelemaan … Lue lisää »

Hei hei mitä kuuluu?

Keskellä viikkoa mennään :) Mulla on tämä päivä lähtenyt käyntiin kotitöillä. Aika perus keskiviikko siis. Kaikkia rästissä olevia hommia tulisi hoitaa silloin kun siihen on aikaa. No nyt on hoidettu. Pyykkikonekin laulaa ties monettako kertaa. Meillä on tässä talossa kuivaushuone, jota en ole vielä kertaakaan aikaisemmin käyttänyt. Mutta eilen päätin raahata lakanoita sinne kuivumaan ja hitsiläinen, miksi en ole … Lue lisää »

Voilá

Erittäin tavallista lauantai päivää kaikille vain :) No mitä tässä nyt mitään hyvää päivää ainakaan toivottelemaan, sillä rehellisesti sanottuna mun päivä on ollut semisti paska! Ja koska mulla yleensäkin on tapana puhua suoraan, eikä pitää mitään kulisseja yllä, niin miksi en voisi tätäkin ihan suoraan sanoa. Loppuviimein en oikein itsekään tiedä, mikä on mieleni mustuttanut … no pieni ajatus siitä … Lue lisää »

Hiphiphei :)

Jostain kumman syystä mun vi***us käyrä oli tänää aamustakin aika korkeella. Hmm… jotain on nyt meneillään. Meni kuitenkin eilen oikein aikaisin nukkumaankin, tosin yöllä havahduin siihen infernaaliseen ukkosen jytinään mitä ulkoonta kuului. Mutta nukahdin kuitenkin pian uudelleen. Rauhattomia öitä. Painajaisia. Olen purrut huuleenikin unissani ja pahasti!

 Suurin osa painajaisista tuntuu liittyvän työhön. Olen lopen kyllästynyt siihen tilanteeseen mikä meillä duunipaikalla … Lue lisää »

Ah ankea arki!

Nonnih kuulkaas täällä on palattu tänään arkeen :o Juu juu, kello soi aamulla klo 6.10 ja meitsi heräs heti ensimmäiseen hälytykseen. Ei torkutusta, niinkuin ei yleensä koskaan…tai voin sanoa, että en koskaan arkiaamuisin harrasta sitä :) Tiedän että on olemassa armottomia torkuttajia, jotka laittavat varta vasten kellon soimaan jo esim. tunnin aikaisemmin kuin olisi tarve ja torkuttavat sen tunnin verran … Lue lisää »

09072013 tiistai: etureiskaa, vatsaa ja sikana fillaria :D

I LOVE MY LIFE!

Nyt just on vahvasti sellainen tunne taas :) :) :) Siis niin täydellisen täydellinen lomapäivä takana tähän asti, eikä tämä nyt enää voi juuri vikaan mennä, vaikkakin yksi mies jo yritti pilata mun päivän, mutta en siitä välittänyt. No okei, mä kerron sit kun kuitenkin haluatte tietää. Eli eli mä olin koiria kuljettamassa tuossa peruslenkkiä vedettiin … Lue lisää »

Hei vaan hei!

Nonnih, tässähän on tullut vietettyä suorastaan hiljaiseloa viikon verran. Vähän on jäänyt juttuja päivittämättä, mutta ei elämä siihen kaadu. Täällä ollaan ja ihan hyvissä voimissa :D Tässä on tapahtunut niin paljon kaikkea mikä on vienyt mun energiaa ja joo kyllä aikaakin jossain määrin. Kaikki tapahtumat eivät todellakaan ole olleet positiivisia. On  ollut ystäväni parisuhdeongelmaa, joka on koskettanut muokin hyvin hyvin … Lue lisää »

Maanantaita :)

Johan se jälleen vierähti uusi viikko käyntiin. Kyllä oli viikonvaihde vallan erikoinen. Kaikenlaista omituista tapahtumaa mahtui matkaan mukaan. Eikä vähiten viikonlopusta jäänyt harmittamaan Suomen äärettömän onneton menestys Euroviisuissa (tosin biisihän oli kyllä mitäänsanomaton, että sinällään ei tullut yllätyksenä, mutta ei ne muutkaan olleet oikein mistään kotoisin!) ja Suomen kauhean huono tuuri lätkässä. Kyllä prossi ratkesi todella ikävällä tavalla, harmitus oli … Lue lisää »

Silver Member :D

Oih mikä duunipäivä. Ei terve. Kaikki noi meidän duunin sekavuudet, se kavallus ja kaikki kulminoitui jotenkin mulla tänään sellaiseen ärsytyksen tilaan, että olin aivan hirviö :( Mullehan maksettiin nyt ihan liian vähän liksaa ja okei, se oli sekaannus, mut jotenkin se oli piste iin päälle. Olen ollut niin huonolla tuulella. Ensin ilmoitetaan että lomarahoja ei makseta, sitten tulee liian pieni … Lue lisää »

Hiljaa hyvä tulee!

Terveisiä jälleen arjen keskeltä. Alkaa tässä lentsu helpottaa, vielä on lievästi tukkoinen olo, mutta ei mitään pahaa :) Jes, loppuviikosta olen jo salilla jumppaamassa, ihan varmasti olen! Nyt kyllä chillaan, sillä en halua ottaa mitään tyhmiä riskejä sen suhteen, että saan jotain jälkitauteja ja joudun vielä kärvistelemään kauemmin sairasvuoteella. No jah, en mä ole sairasvuoteella maannut, paitsi lauantaina… ja vähän … Lue lisää »