Avainsana: arvosteluja

Lauantai huomenta :)

Aikanen lintu madon nappaa!Niinhän sitä väitetään. No täällä on varsin aikainen lintu liikenteessä. Kello viisi heräsin enkä sen jälkeen enää yrittänyt edes nukkua. Luulen, että olisin saanut vielä venytettyä unia hieman, mutta aloin sitten puuhastelemaan päivän askareita valmiiksi, sillä TÄNÄÄN ON POSETREENIT MYLLYPUROSSA. Wuhuu. Aivan mahtavaa nähdä porukoita :) Yeppee!

Hei huomenta hei :) No okei, tämä kuva
Lue lisää »

Pyllypäivä

Nonnih, eilen teimmekin sitten täsmäiskun ”salassa” pidettyyn kohteeseen, nimittäin Ruoholahden Mayor´sille :) Mayor´s on monesti ollut mielessä, mutta vasta eilen pääsimme ensimmäistä kertaa ikinä pelipaikalle :) Mayor´shan on varsinainen bodareiden HC sali, tietysti Solana Fitness Centerin lisäksi ;) Koska Solana on yllättäen lähellä sydäntä, niin Mayor´sille ei ole tullut lähdettyä aikaisemmin. Nyt kuitenkin yhteistuumin päätettiin käydä tsekkaamassa tämäkin legendaarinen … Lue lisää »

Biksuja, reenii ja kaikkee kivaa!

No niin, hyvää iltaa jälleen. Viikko se sitten sujahti jälleen hujauksessa :o ohhoh. Joskus sitä miettii, että mihin tämä aika oikein karkailee???? No touhutessa aika menee nopeasti.

Tänään ilahdutin itseäni tyttöni itse omin kätösin tekemällä mehiläisvahakynttilällä :)

EILENHÄN mulla oli ohjelmaa ihan taas omiksi tarpeiksi. Mulla oli lääkäri aamusta Myyrmäessä ja sitten oli sovittu biksunsuunnittelutreffit Leppävaaraan kello kolmeksi. No

Lue lisää »

Jättipläjäys: Päivi Pistokoe päivää!

Pikkuhiljaa alkaa ihmiset asettumaan joulun viettoon. Jotkut onnekkaat ovat aloittaneet joulun vieton jo tänään. Mulla on vielä maanantaina töitä, joten se siitä mun kohdalla. Tosin, sattuneesta syystä, mun joulu tulee muutenkin olemaan hieman aikaisempaa suppeampi ja rajoittuu varmasti vain aattoon :) Ei tosin haittaa yhtään!

Kuva Kampin Fressistä, kun olin tekemässä rinta-ojentaja-olkapäätreeniä siellä.
Kampin Fressistä. Näistä kuvista käy nyt
Lue lisää »

Koostetta!

Nonnih rakkaat lukijani. Täällä sitä ollaan. Niin kova touhotus taas ollut päällä, ettei sitä vaan ehdi kaikkea kirjaamaan ylös heti :) Ei haittaa. Pääasia että homma rullaa ja mieli on korkeella ;)

Eilen kävin duunaa TAKAREISITREENIN. Kyllä tuntuu nyt kintuissa. Olen tyytyväinen. Voimatasotkin tuntuvat olevan ihan kohillaan, mun kuihtuneesta olomuodosta huolimatta :o Tosiaan tänään naapurin mies kysyi multa, että … Lue lisää »

Hyppy tuntemattomaan!

Huuh. Tänäänkin on ollut oikein mukava päivä, kiitos vaan siitä :) Ihan keskenäni olen tätä päivää viettänyt, kuitenkin ihmisten keskellä :D Että kotona en ole suinkaan nysvännyt. Ehen. Aamusta heti lähdin Stadiin :) Jei!

Kampissakin on niin jouluista. Nautin siitä kun sain vain pällistellä kaikkia joulujuttuja, ihmisiä, juoda kahvia ja tallustella. Mulla oli siis aika lääkärille aamusesta ja sen jälkeen
Lue lisää »