Avainsana: askarteluja

On perjantai iltoja ja ilmoja pidellyt :D

Kukas se täällä taas tohottaa omia juttujaan? No kukapa muukaan kuin minä :D Kiire kiire kiire… jaa, eipä oikeastaan edes ole ollut :) Okei, oli töissä, mut hyvällä tavalla. Siispä takana loistava duunipäivä. Meillä on aivan ihastuttavan ihana ortopedi talossa. Tänään oli leikkurissa suorastaan bileet, kun hän toi omat musat mukanaan. Kerrankin joku jolla on samanmoinen musiikkimaku kuin mullakin. … Lue lisää »

Kudon kotona

On olemassa ihmisiä jotka kutovat, kuten minä…ja niitä jotka neulovat :D No okei, jotkut sanoo, että mattoa kudotaan, mutta kyllä mä kudon myös lapasia ja sukkia :D No mut what ever, kaikki tietää mistä puhutaan.

Muhun iski tuossa viikonloppuna kauhia vimma alkaa kutomaan jälleen kerran pitkän tauon jälkeen. Useamman vuoden on yksi villasukka odottanut muo ja nyt vihdoin sain sen … Lue lisää »

Tortut

Ja kun äiti lupaa jotain, äiti pitää lupauksensa ;) Eli illan päätteeksi leivoimme vielä pikku emännän kanssa torttuja :)

Tässä emännän tyylinäytettä :)

Hienosti menee hillotkin ihan oikeaan osoitteeseen. Äidin ei tarvitse kuin katsoa vierestä :)

Ja valmiit tortut, avottista. Pikku emännälle varmaan maistuu torttu aamupalaksi. Nyt minäkin vetäydyn peiton alle. Ihana viikonloppu, rankkoineen treeneineen päivineen, takana :) Tällaistahan tämä … Lue lisää »

Tonttuilua

Nyt on selkä väärällään duunattu pakettia. Ostin 40 kappaleen pakettikorttiläjän ja totesin, että nehän loppuu kesken :o Ja mun ei pitänyt lahjoa juuri ketään :D No mutta, voin sen verran paljastaa, että en ole laittanut rahaa haisemaan juurikaan näihin paketteihin. Tunteella on tehty ja hankittu ;) Tänäänkin olen neulonut kasaan rintaruusukkeita sormenpäät kipeenä,niskoista puhumattakaan ja paketoinut niitä koko suvun naisille … Lue lisää »

16122011 perjantai; takareidet

Yeppee, kotona vihdoin ja viimein. Taisi kello olla yli kahdeksan siinä vaiheessa kun pääsin kotiovesta sisään sen jälkeen kun siitä aamu seitsemältä lähdin :o Eli eli, töistä siis suoraan salille jälleen treenaa takajalat tällä kertaa tai takareidet :D alko naurattaa takajalat, mullahan on siis etujalat ja takajalat… ja joo :D Niin, alkaa jo vähän väsyttää tässä vaiheessa päivää ;) Töissäkin … Lue lisää »

Joulufiilistelyä

Tässä näitä joululahjaksi tulevia rintaruusukkeita. Näitähän syntyy kuin sieniä sateella, tollaisen yhden kukan tekemiseen ei mene montaa minuuttia. Enemmän työtä vaatii niiden päättely, yhdistäminen ja hakaneulan kiinnittäminen. Mutta kivoja ovat ja koko suvun naiset saavat tällaisen tänä jouluna. Mulla on perinteeksi jo tullut, että aikuisten lahjat duunataan itse. En näe mitään järkeä hirveeseen rahan tuhlaamiseen, jotta voi ostaa aikuisille ihmisille … Lue lisää »