Avainsana: FACEBOOK

Johan on markkinat!


Otsikko kyllä sopii nyt muutamaankin asiaan! Nimittäin meillä oli kuin olikin niin kutsutut Vappumarkkinat tässä ”meidän kylillä” eli Myyrmäessä perinteisesti. Sää ei suosinut tällä kertaa markkinaväkeä ja mekin lähdimme kotiin ihan sen vuoksi, että vettä tihkutti niskaan ja meinasi tulla  kylmä :(

Kuten kuvasta näkyy, meillä vietetään vappua ja joulua samaan aikaan ja jos nyt vähän pääsiäistäkin siinä sivussa.
Lue lisää »

Hyvää Huomenta Suomi!

Täällä sitä ollaan jälleen. Hymy korvissa edelleen :) Mä olen ollut onnekas mun dieetin suhteen, sillä tänne asti (ja taas koputan puuta äkkiä) olen päässyt niin sanotusti ”helpolla”. Helppo on ehkä vähän väärä termi, mutta sanotaan nyt sitten vaikka niin, että niin helpolla kuin näissä olosuhteissa voi päästä :) ja sehän on tietysti hyvin suhteellista, miten ihmiset asian kokevat. … Lue lisää »

Olen iloinen ja onnellinen!

Totta tosiaan olen iloinen ja onnellinen. Eihän se väärin ole. Musta tuntuu, että elän tällä hetkellä juuri tässä hetkessä elämäni yhtä onnellisinta ajanjaksoa. Vaikeuksien kautta voittoon, niinhän sitä sanotaan. Jokaiselle mahtuu elämäänsä niitä ilon ja surun hetkiä. Vastoinkäymiset seuraavat toisiaan, mutta yleensä aina se päivä paistaa sinne risukasaankin. Olen sitä mieltä, että loppupeleissä vain sinä itse voit määrätä elämäsi … Lue lisää »

Jeba jeba :)

Viikko se vaan vääjäämättä etenee :) No mikäs tässä. Mukavaa on ollut! Ihanaa kun voin sanoa näin :)

Eilen tuli käytyä kahvittelemassa kaverin kanssa Helsingissä ja ruokakaupaksikin valitsin Kampin ostoskeskuksen K-Kaupan :) Sieltä tarttui matkaan lähinnä dieettikamaa, mutta myös pikku emännälle ruokaa :) Meillähän edelleen VAIN minä olen dieetillä, ei kukaan muu :D Ja kyllähän tuo dieetti tuntuu purevankin. Jos … Lue lisää »

Expoilua ja rinta-ojentajatreeniä ;)

Nonnih, täällä ollaan taas :) Takana aivan mahtavaakin mahtavampi viikonloppu. No kaikkipa varmaan arvaa mitä olen tehnyt viikonloppuna :D mutta hei kuulkaas ehdin minä tekemään muutakin kuin Expoilla. Mähän menin vain sunnuntaina katsomaan kisoja. Kuitenkin sunnuntai kosketti enemmän muo kuin pro kisat. Vaikka hienoahan se ois ollut nähdä noita alan ammattilaisia lavalla, mutta tällä kertaa ihan budjettikysymys ja koiranhoito homma … Lue lisää »