Avainsana: Fanitan

Hyvin menee mutta menkööt

No ja taas on jokunen päivä tässä vierähtänyt kun viimeksi olen kirjoitellut. Kiirusta pitää, sehän on selvä. Eilen viimeksi istuimme Solanassa juttelemassa Liisan kanssa, että miten oikeasti aikaa (ja rahaa) vievää hommaa tämä bodaus on, kun sitä tekee tosissaan. Liisallakin on tarkoitus kisata 2 kertaa vuodessa, ei voi kuin nostaa hattua hänelle. Jokainen, jolla on pienikin käry, mitä tämä homma … Lue lisää »

Eilistä ja tätä päivää :)

Mitäpä sitä bodari tekisi muuta lauantai illalla kun postaa blogiinsa :D No mitä muuta ainakaan dieetillä oleva bodari tekisi :D Niin, tämähän on mukavaa ajankulua, samalla kun Manaaja joltain vuodelta keppi ja kivi pyörii taustalla :D

Tänään oli THE DAY eli Tiina Kasvin järkkäämät posetreenit :) Kyllä vain, minä olin jälleen pelipaikoilla. Nyt on viimeiset hetket ottaa vastaan kaikki … Lue lisää »

Pyllypäivä

Nonnih, eilen teimmekin sitten täsmäiskun ”salassa” pidettyyn kohteeseen, nimittäin Ruoholahden Mayor´sille :) Mayor´s on monesti ollut mielessä, mutta vasta eilen pääsimme ensimmäistä kertaa ikinä pelipaikalle :) Mayor´shan on varsinainen bodareiden HC sali, tietysti Solana Fitness Centerin lisäksi ;) Koska Solana on yllättäen lähellä sydäntä, niin Mayor´sille ei ole tullut lähdettyä aikaisemmin. Nyt kuitenkin yhteistuumin päätettiin käydä tsekkaamassa tämäkin legendaarinen … Lue lisää »

Myllypurossa!

Sunnuntai iltaa kaikille :) Totta tosiaan, tänään oli yhteistreenit Myllypurossa Tiina Kasvin johdolla. Ihan parasta ajanvietettä taas pitkästä aikaa. Tämä bodaaminenhan on noin lähtökohtaisesti aika yksinäistä puuhaa, joten on erittäinkin tervetullutta vaihtelua nähdä muita lajin parissa puuhaavia mimmejä :) Loistavaa. Ja Tiinalle tietysti kiitos siitä, että hän jaksaa meidän kanssa touhuta :) aktiivisesti!

Mimmit akaa kerääntymään ja valmistautumaan päivän haasteisiin.
Lue lisää »

Posetreeniä!

Iltaapa iltaa. Tänään tuli suunnattua nokka kohti Forever Myllypuroa :) Olinkin jo hyvissä ajoin paikalla, sillä suunnitelmissa oli treenata ennen posetreeniä. Niin myös tein. Ainut vaan, että salillehan ei pääse ilman ”avainta” sillä sunnuntaisin Myllypurossa ei ole vastaanotto auki. No ei se mitään sillä Tiina bongasi mut siitä aulasta syömästä välipalaani ja pääsin sitten samalla ovenavauksella sisään :)

Tänään vetäsin … Lue lisää »

Expoilua ja rinta-ojentajatreeniä ;)

Nonnih, täällä ollaan taas :) Takana aivan mahtavaakin mahtavampi viikonloppu. No kaikkipa varmaan arvaa mitä olen tehnyt viikonloppuna :D mutta hei kuulkaas ehdin minä tekemään muutakin kuin Expoilla. Mähän menin vain sunnuntaina katsomaan kisoja. Kuitenkin sunnuntai kosketti enemmän muo kuin pro kisat. Vaikka hienoahan se ois ollut nähdä noita alan ammattilaisia lavalla, mutta tällä kertaa ihan budjettikysymys ja koiranhoito homma … Lue lisää »

LEPOPÄIVÄ-HALLELUJAH!

Joo tosiaan tänään oli nyt sitten se jo kuuluisaksi tullut lepopäivä, nimittäin, jotkut tarkkasilmäisimmät ovat ehkä saattaneet ajan saatossa hiffata, että yleensä keskiviikkoisin mulla on lepopäivä :D No niin oli siis tänäänkin. Mutta kunnon bodarihan ei lepää lajistaan koskaan ;), sillä tänään otin Tiina Kasviin yhteyttä, koska hänellä on ilmoitus facebookissa tulevan viikonlopun poseeraus – ja t-kävelytreenistä :) Kuinka … Lue lisää »