Avainsana: haasteet

Ei mitään uutta taivaan alla, eikö?

Huoaah, taas yksi viikko taputeltu. Niin, tässähän se taas vierähti, siivillä. En tiedä kuvittelenko, vai mitä, mutta takana on kyllä jotenkin hyvin raskas viikko. En nyt sanoisi, että fyysisesti niinkään, vaikka treenit on tullut hoidettua ihan entiseen malliin. Ehkä enemmänkin on ollut jotenkin henkisesti tahmea meno. Itse asiassa tänään mut yllätettiin Solanassa kysymyksellä: ” Oletko sä masentunut?” Menin hetkeksi ihan … Lue lisää »

Paluu arkeen :)

Juu vielä saa kisapostaus odottaa vuoroaan. Aloittelen tässä ihan tava linjalla, eli eli, paluu arkeen on alkanut. Itselläni tämä paluu on sujunut, ainakin toistaiseksi, hyvin mutkattomasti. Eilen olin todella väsynyt ja nukuin aika paljon, mutta se johtui todennäköisimmin siitä, että su-ma välisenä yönä ei tullut juurikaan nukuttua ja hiilareita tuli nautittua jokseenkin runsaasti ;) No mikäs sitä on nukkuessa, … Lue lisää »

Huisia menoa!

Mitä ihmettä, joko se on viikko ehtinyt puoleen väliin???? No kuten sanoin jo aikaisemmassa postauksessani, niin tämä viikko on mulla yhtä hullunmyllyä. Jos tämän jaksan taas vetää sata lasissa läpi, niin mä jaksan mitä vaan ;) Onneksi ensi viikko on lomaaaaaaaaah! Oih, mä niin odotan sitä :) Aijon nauttia täysin siemauksin, tietysti treenaten ;) kuinkas muutenkaan ! Kaikkea kivaa … Lue lisää »

Joulu tulla jollottaa …

Niin kyllähän se nyt on vaan väistämätön tosiasia, että se joulu on ihan just TAAS täällä. Siis aatella millä nopeudella vuosi on taas vierähtänyt, siis valonnopeudella. Siltä se ainakin tuntuu. No niinhän ne ihmiset väittää, että mitä enemmän ikää tulee, sitä nopeammin vain aika kiitää :/ Pelottavaa… tavallaan :o

Ihan täysin laakereillani en ole tänäänkään maannut, vaikka pitkään makasinkin.
Lue lisää »

Elämä on aika kivaa tällä hetkellä :) Mulla on ainakin ollut sellainen fiilis tässä jo jokusen päivän :) Kyllä ne asiat suttaantuu. I like it.

Mulla on myös ehkä maailman paras lääkäri :) Tästä olen ennenkin maininnut. Tänäänkin hän soitti kysyäkseen mun kuulumisia.

Pentti chillaa :) 
Rosi Rottanaama chillaa :)

Eilen oli oikein onnistunut päivä duunissa. Olin jälleen uudessa työpisteessä. … Lue lisää »

Kohti uusia haasteita :)

Kukkuluuruu jälleen.Tässähän se tämäkin viikko alkaa taittumaan loppusuoralle. Niin ne päivät vaan vilistää. Dieetti etenee ja kaikki on suht ok. Kyllä kait mä tässä nyt voin ”julkistaa” koska tottahan se on, että huomenna mä menen uuteen duuniin :) Näin se homma nyt kääntyi sitten.

Olen tässä jonkin verran avannutkin tätä ongelmaa duunissa. Tilanne ei ole koskaan ollut kovin ok … Lue lisää »

HAASTE

Sain haasteen Maaritilta. Onnea muuten Maaritille, kevään bf mastersien voittajalle :) Hurraa hurraa hurraa! Tämä haaste piristi kummasti päivääni ja vilkastutti jo hieman hyytynyttä aivotoimintaani. Koko viikonlopun on ollut aivot niin sanotusti narikassa :D Ehkä tekee ihan hyvää niillekin… kasvaakohan nekin levossa :o o-ou, aivopaine saattaa nousta yli sallitun :/ Siitäkö tää levottomuus johtuu? Vaiko vaan eilisestä lepopäivästä :D … Lue lisää »