Avainsana: hieronta

11 päivää !

Viimeistelyviikot ovat tosiaan pyörähtäneet tässä hyvällä sykkeellä käyntiin. Nyt jo alkaa muistumaan ulkomuistista tuo ruokalistakin. Varmaan sunnuntaihin mennessä opin sen täysin :D ja sit se muuttuu taas. Kyllä bodarin päätä koetellaan nyt ;) kun sitä ei varmaan ole muutenkaan ihan parhaimmassa terässä ajatuksenjuoksussaan. Siis eilenhän kun mä menin Solanaan, Maaniemi tervehti muo kolmesti, ennenkuin mä tajusin, että se puhuu … Lue lisää »

Solanasta päivää ! :)

Täällähän sitä taas dataillaan. Pakkohan se on, vaikka melkein meinasin jo jättää väliin. Okei, huomenna on iltavuoro, niin sen kunniaksi kehtaa vielä roikkua koneella :) Mutta kyllä mä tästä kohta painelen kasvu-unille ;)

Päivä on ollut onnistunut, vaikka ei ihan putkeen sitten mennytkään kaikilta osin :D Mutta ei hyvää päivää pienet sekaannukset pilaa!

Aamulla aikaisin ylös, tytölle aamupalaa, hiuksien … Lue lisää »

Aijaaaaha!

Jos joku luulee, että täällä on laiskoteltu, niin ehei. Ei todellakaan. Tosin tänään on ollut aivan mielettömän rento päivä, ihanaa!

EILEN kävin treenaa ETUREIDET JA VATSAN!  Olin päättänyt että otan chillisti ja no, otinhan mä rennommin kuin normaalisti, mutta ei voi sanoa, että olisi ollut löysäilyn makua. Mutta tarkoitus oli vetää kuites semi rento treeni ennen hierontaa ja varsinkin kun … Lue lisää »

Sunnuntaidagenia

Iltaa vaan kullekin säädylle. On vietetty taas blogipimentoa, mutta eipä se sitä tarkoita edelleenkään, etteikö mun elämässä mitään tapahtuisi, ehkä päin vastoin, tapahtuu vähän liikaakin liian kovalla tahdilla :o uuups. Joten jos jostain ajasta on tingittävä, niin kaiketi sitten tietokoneella roikkumisesta ;)

Treenattu on pudotussarjoin ja nyt palataan ensi viikosta taas suoriin sarjoihin ohjelman mukaan. Sain valmentajaltakin s-postia ja pikkasen … Lue lisää »

Lihashuoltoa a´la Saarni

Terkkuja taas täältä! Mitäs uutta, no ei juuri mitään. Duunissa oli tatti kadonnut otsasta ja tänään taas diggasin duunistani entiseen tapaan. Oli muutenkin kiva duunaa tänään taas vähän juttuja, mitä ei tule joka päivä tehtyä. Kipuinfuusion tekoa, latareiden laskua jne. Ventilaattori oli jälleen kovassa käytössä. Vaativat anestesiat on mun juttu, mä diggaan :) Olen jopa saanut palautetta hoitamistani anestesioista, että … Lue lisää »

12122011 maanantai; hauis-ojentaja

Jepulis jee. No maanantai oli niin maanantai kuin uskoa saattaa… ihan niinkuin töissä ja silleen. Mikään ei tuntunut taaskaan menevän niinkuin elokuvissa, ei varsinkaan meidän uuden digiröntgenin kanssa. Vähän tässä nyt joudun kyllä avautumaan laitteen toimittajasta. Voisi kuvitella, että kun laitteesta maksetaan useita tuhansia euroja ja asennuksesta satoja euroja, niin siihen saisi sitten perehdytyksen laitteen käyttöön. Joo mut ei, saatiin … Lue lisää »

Tiistai

Nonnih. Töissä tuli puheeksi yhden uuden duunikaverin kanssa seinäkiipeily ja hän itse asiassa harrastaa sitä, on kuulema kiipeillyt enemmän tai vähemmän koko ikänsä ja innostui ajatuksesta että lähtisin hänen kanssaan seinille. Vähän siistii. Nyt vaan pitää sopia kiipeilytreffit. On sitten ainakin henkilö joka tietää miten homma skulaa ja pääsen vauhtiin tässä asiassa, vihdoinkin :)

Ja mitäs muuta sain tänään aikaiseksi. … Lue lisää »