Avainsana: HIIT

Virkistyspäivä!

Oikein mukavaa sunnuntai päivää kaikille! Eilen olikin harvinaisen poikkeuksellinen päivä … mulle poikkeuksellinen päivä! Osallistuin duunipaikan järjestämään virkistyspäivään, joka pidettiin Salmisaaren liikuntakeskuksessa. En ollutkaan aikaisemmin käynyt kyseisessä paikassa, mutta kyllä taidan mennä toistekin! Tuollahan on mahdollista osallistua jos jonkinmoiseen aktiviteettiin. Jos ette ole vielä käyneet, niin menkääs piipahtaa!

Meille oli järjestetty aamusta asti ohjelmaa.
Lounasta: Lohikeittoa ja tuoretta
Lue lisää »

HIIT ja Harmony Yang

Se ois sitten tiistai. Jaa niin, ette varmaan tienneetkään, no nyt tiiätte :D Mun päivä on ollut hieman kaksijakoinen, noin niinkuin mielialojen suhteen :/ Duuniasiathan ne tietysti mielessä pyörii. Eilen vaihdoin kuulumisia yhden työkaverini kanssa, enkä ainakaan saanut niin sanotusti iloisia uutisia työrintamalta :( Viime yönä sitten näinkin ihan kauheita painajaisia, tällä kertaa en tosin syönyt itseäni ähkyksi, vaan … Lue lisää »

Uusi viikko, uudet kujeet!

Jaa se lähti taas uusi viikko käyntiin. Uusi dieettiviikko :) Viime yö olikin oikein herkuttelujen yö. Näin unta miten söin kermavaahtoa suoraan kulhosta, lettuja, suklaata ja olutta :D Siis olutta! Voitteko kuvitella. Mä oon ylipäätään nauttinut mitään alkoholipitoista viimeksi kesällä, niin miten mä nyt yht´äkkiä nään näitä unia, että mä juon alkoholia :D Ihan kun mä edes sitä kaipaisin?!?!?!?!? … Lue lisää »