Avainsana: käsityöt

Peppu perjantai !!!

Nonnih, se ois sitten tosiaan perjantai TAAS. Miten tää aika rientää tällä tavalla???? No sinänsä kiva, koska kisat lähenee päivä päivältä :) mutta toisaalta, myös tämä lomaviikko lyhenee vääjäämättä :/ Hö! No ei siinä, mukavahan se on palata jälleen työmaallekin :)

Eilenhän mulla oli lepopäivä. En kuitenkaan tankannut, sillä MUN mielestä se olisi tullut liian lähelle edellistä tankkausta. Näin
Lue lisää »

Oikein hyvää viikon alkua kaikille! Joillakin tämä viikko on lomaa, joillakin ;) eli myös mulla, jiiihaaa! Tiedossa mukavaa puuhastelua pitkin viikkoa :)

Eilenhän mä vietin tankkauspäivää. Tankkauspäiväni herättikin yllättävän paljon mielenkiintoa facebookin puolella. Ystäväni muun muossa kysyi, että mitä se oikeasti tarkoittaa. Hänellä oli sellainen käsitys bodareiden tankkauspäivästä, että silloin mätetään ja isolla kädellä ja kaikkea mitä vastaan sattuu … Lue lisää »

On perjantai iltoja ja ilmoja pidellyt :D

Kukas se täällä taas tohottaa omia juttujaan? No kukapa muukaan kuin minä :D Kiire kiire kiire… jaa, eipä oikeastaan edes ole ollut :) Okei, oli töissä, mut hyvällä tavalla. Siispä takana loistava duunipäivä. Meillä on aivan ihastuttavan ihana ortopedi talossa. Tänään oli leikkurissa suorastaan bileet, kun hän toi omat musat mukanaan. Kerrankin joku jolla on samanmoinen musiikkimaku kuin mullakin. … Lue lisää »

Tonttuilua!

HYVÄÄ JOULUA IHAN JOKAISELLE ! NAUTTIKAA, RAUHOTTUKAA, TREENATKAA :D

Meikäläinen on vielä tänäänkin sorvannut töissä ja kiirettä piti. Ihana oli kaatosateessa tehdä matkaa kotiin, mutta mun joulumieltä ei isokaan sade pilaa :)
Kotona odotti pistoksissa oleva pikku emäntä. Mun rakas. Mummikin ehti kahville ja vaihtamaan kuulumiset ja hyvän joulun toivotukset :) 
Loppuilta mulla on mennytkin sitten tonttuillessa, huhhuh. Nyt
Lue lisää »

Joulu tulla jollottaa …

Niin kyllähän se nyt on vaan väistämätön tosiasia, että se joulu on ihan just TAAS täällä. Siis aatella millä nopeudella vuosi on taas vierähtänyt, siis valonnopeudella. Siltä se ainakin tuntuu. No niinhän ne ihmiset väittää, että mitä enemmän ikää tulee, sitä nopeammin vain aika kiitää :/ Pelottavaa… tavallaan :o

Ihan täysin laakereillani en ole tänäänkään maannut, vaikka pitkään makasinkin.
Lue lisää »

Fiilistelyä !

Hei vaan hei. Kyllähän muuten lepoviikko voi ottaa tavallaan koville. On hiukka vaikee olla treenaamatta, sanan varsinaisessa merkityksestä. Tänäänkin päätin olla ihan kokonaan pois kuvioista ja olen sitten yrittänyt puuhastella kaikkea. No villasukkaa ainakin syntyy jos muuta :D

Tää päivä oli pyhitetty ”laatuaikaa emännän kanssa” teemalle. Pikku emäntä jätti koulun disconkin väliin sen takia, että hän saa olla äidin kanssa. … Lue lisää »

TREFFIT!

Antakaa mä arvaan, nyt on kaikki täällä lukemassa, että mitä mitä mitä, mitkä treffit :D Ihminenhän on utelias eläin, ehkä vähän turhankin toisinaan. Joskus vois vähemmänkin asiat kiinnostaa.

No mutta, mullahan on niin kutsuttu totaalisen levon viikko meneillään ennenkuin kisadieetti oikeesti pyörähtää käyntiin ensi viikon maanantaina. Uuuuuuuu! Rumpujen pärinää ;) Tänään sain valmentajaltani tulevan kisadieettini kolme ensimmäistä viikkoa ja hei, … Lue lisää »

22102012 maanantai; selkä-takaolka-haukka

Iltaa iltaa. Se on tämmöstä kun kiirettä pitää :o koneelle ehtii vasta pikkasta vaille kymmenen. Eikä sekään lohduta muo ollenkaan, että BB tulee vasta maanantai illan elokuvan jälkeen… blaaah, joten jää sekin sitten katsomatta. Salkkaritkin piti katsoa jälkikäteen Katsomosta. No Maajussille morsiammen sentäs ehdin katsomaan :D haha… juu-u, mä tsiigaan sitä. Itse asiassa olen katsonut edellisinäkin vuosina, ainakin toisella silmällä. … Lue lisää »

08092012 lauantai; salia ja paljon paljon muuta

Lirkuti larkuti ja terkkui kauheesti kaikille. Mä en tiedä mistä tää mahtava fiilis tällä hetkellä taas kumpuaa… tai no aavistus siitä on ;) kaikkea en toki paljasta täällä :D :D Mutta salilla on käyty, tänään poikkeuksellisen myöhään, koska oli muutakin ohjelmaa. Aamupäivä meni kotona touhutessa sitä sun tätä ja sitten tulikin kiire jo kiinalaiseen ja Ikeaan. Tänään käytiin hakemassa meidän … Lue lisää »