Avainsana: kimppatreenit

No nyt kärysi…

… nimittäin varmasti monen fitnesstä harrastavan äidin hermot :D Jo hieman kuuluisuuttakin niittänyt Ulla-Riitta ”Umppu” Koskinen nimittäin käsittelee yhdessä viimeisimmissä postauksissaan aihetta äiti fitness harrastuksessa. Umpullahan on hieman provosoiva tyyli kirjoitella aiheesta kuin aiheesta, mutta sehän juuri herättääkin ihmisissä tunteita ja samalla myös mielenkiintoa. Uskoisin, että Umppu itsekin tietää jo tekstiään kirjoittaessaa, että nyt repee taas monella pelihousut ja siihen … Lue lisää »

Tehtävä on tehtävä ja se on tehtävä!!!

Todellakin, tehtävä on tehtävä ja se on tehtävä. Eli TÄNÄÄN OLI ETUREISITREENIT SOLANASSA ja kyllä, kiitos, oli kova setti ;) Treffit oli sovittu Jaanan kanssa kello kolmeksi ja vähän ennen kolmea olinkin pelipaikoilla. Ehdin siinä vaihtaa hiukka kuulumisia Didin ja Kirmankin kanssa. Vaan missä Jaana? No hän tuli hiukka myöhässä, joten minä suuntasin alakertaan lämppäämään odotellessa. Pitkästä aikaa otin lämmittelyyn … Lue lisää »

Eilistä ja tätä päivää :)

Mitäpä sitä bodari tekisi muuta lauantai illalla kun postaa blogiinsa :D No mitä muuta ainakaan dieetillä oleva bodari tekisi :D Niin, tämähän on mukavaa ajankulua, samalla kun Manaaja joltain vuodelta keppi ja kivi pyörii taustalla :D

Tänään oli THE DAY eli Tiina Kasvin järkkäämät posetreenit :) Kyllä vain, minä olin jälleen pelipaikoilla. Nyt on viimeiset hetket ottaa vastaan kaikki … Lue lisää »

Lauantai huomenta :)

Aikanen lintu madon nappaa!Niinhän sitä väitetään. No täällä on varsin aikainen lintu liikenteessä. Kello viisi heräsin enkä sen jälkeen enää yrittänyt edes nukkua. Luulen, että olisin saanut vielä venytettyä unia hieman, mutta aloin sitten puuhastelemaan päivän askareita valmiiksi, sillä TÄNÄÄN ON POSETREENIT MYLLYPUROSSA. Wuhuu. Aivan mahtavaa nähdä porukoita :) Yeppee!

Hei huomenta hei :) No okei, tämä kuva
Lue lisää »

Koostetta!

Hyvää, rauhaisaa ja ennen kaikkea lumista sunnuntai huomenta vaan kaikille. Niinhän se takatalvi sitten tuli :o yhhyh. Hetken jo näytti niin keväiseltä ja nyt lumi peittää maan :/ Noooh, tämä lienee hyvin väliaikainen ilmiö ja toivottavasti taas pian pääsemme nauttimaan keväästä :D Onhan nää Suomen vuodenajat aika extremejä :D

Kahden peräkkäisen tankkauspäivän jälkeen, on mukava jälleen siirtyä normimättöön :)
Lue lisää »

Kimppatreenit Myllypurossa!

No tänäänhän se päivä sitten koitti, nimittäin meidän bodymimmien kimppatreenit Forever Myllypurossa. Meno oli mahtavaa ja jengillä oli taas asenne kohillaan. Uusiakin tulokkaita oli porukassa, eikä he ainakaan asenteessa hävinnyt meille vanhoille staroille :D

Kyllä jalkaprässi on kiva laite, vai mitä Heli :D ?

Kasvin Tiina oli taas sumplinut meille kovan treenin. Kyllä sai koko kroppa kyytiä tänään. Bothaksen

Lue lisää »

Lauantai ja lunta !

Niin on tämäkin viikko vierähtänyt loppusuoralle. Päivä on ollut hyvin erilainen kuin tavalliset lauantait. On todellinen siunaus, jos jokaisella on edes yksi sydänystävä. Ystävän tuki ja rakkaus kantaa usein monen pahan paikan ja ahdingon yli. On myös kunnia olla toiselle ihmiselle sydänystävä. Henkilö, johon toinen voi luottaa kuin vuoreen. Sydänystävä on aina tavoitettavissa. Ihan jokaisella tulisi olla se uskottu … Lue lisää »

No että perjantaita!

Oikeinkin hyvää perjantai iltaa tai kohta jo yötä kaikille :) On kuulkaas ollut sellainenkin päivä tänään, että oksat pois ! Ihan vain pikkusen on pitänyt kiirettä. Aamulla kun kello soi siinä kakskytä yli viisi, niin onhan se hienoo hei ;)

Ei kait siinä, tehtävä on tehtävä ja se on tehtävä. Eli töihin vaan reippaasti :) Olikin sitten töitä oikein

Lue lisää »

HBD TO ME :)

Nonnih, nyt saa tuulettaa, kahdestakin syystä!!! Ensinäkin a) mulla on synttärit ;) ja b) lupasin tuulettaa kun puntarilukema menee alle seitkyt ja tänään mittariin heilahti 69,7kg!!! Wuhuuuuu!

Mun on nyt kyllä pakko hehkuttaa miten ihana päivä mulla onkaan ollut. Siis aivan sairaan moni on muistanut onnentoivotuksin muo tänään <3 Suuri kiitos onnittelijoille. Ihan jokainen onnentoivotus on ollut mulle suuri … Lue lisää »

Sutina sunnuntai!

No kyllä on totta tosiaan ollut tänään suhteellisen lennokas sunnuntai. On nimittäin ollut niin fitnesstä niin fitnesstä koko päivä :D Tänäänhän meillä oli ne poseeraustreenit Forever Myllypurossa Tiinan johdolla jälleen. Aikamoinen liuta porukkaa osallistuikin tällä kertaa.

Keittiö näyttää toisinaan lähinnä joltain laboratoriolta kun mittaan ja pakkaan kaikkia safkoja ja lisäravinteita :D Haha. On tää hommaa kuulkaa, mutta kuitenkin niin koukuttavaa
Lue lisää »