Avainsana: kyykky

Koostetta!

Hyvää, rauhaisaa ja ennen kaikkea lumista sunnuntai huomenta vaan kaikille. Niinhän se takatalvi sitten tuli :o yhhyh. Hetken jo näytti niin keväiseltä ja nyt lumi peittää maan :/ Noooh, tämä lienee hyvin väliaikainen ilmiö ja toivottavasti taas pian pääsemme nauttimaan keväästä :D Onhan nää Suomen vuodenajat aika extremejä :D

Kahden peräkkäisen tankkauspäivän jälkeen, on mukava jälleen siirtyä normimättöön :)
Lue lisää »

Päivitetään päivitetään!

Joo, noniin, täällä sitä ollaan. Laitetaanko koko totuus vai osa totuus pöytään samantein? No laitetaan nyt ainakin osa.

Eli pienen blogipimennon taustalla ei suinkaan ole laiskuus, vaan kauniisti asian ilmoittaen, jäätävä ahdistus. Joo, kyllä. Ahdistus! Ahdistus ei suinkaan johdu EDELLEENKÄÄN treenistä ja / dieetistä, siinä on ehkä ainut asia mikä pitää mut tällä hetkellä liikkeellä ja sillä tavalla kuosissa :) … Lue lisää »

Nonnih, erittäin hyvää lauantai iltaa jälleen kaikille. Täällä sitä taasen ollaan. Missäs muuallakaan :D

Tämä aamu alkoi tänään aerobisella kiskaisulla salilla. Osallistuin sisäpyöräilytunnille. Tänään tunnin veti Ninni ja diggasin kyllä kovasti. Tämänkin tunnin vetäsin Body Bikellä :) Mä kyllä tykkään siitä fillarista! Hiki irtos kummasti :D Suihkun kautta kotiin aamupalalle ;) 

Päivän lounas :) nam nam!

Tytöllä oli tosiaan … Lue lisää »

Nice Day :)

Eilenhän mulla oli ”lepopäivä”. Jostain kumman syystä musta joskus tuntuu, ettei mun lepopäivät ihan aja asiaansa, koska tekemistä tuntuu kertyvän kivasti niillekin päiville. No syykin siihen on tietysti selkee, nimittäin se mitä en ehkä ehdi tekemään treenipäivinä on tehtävä lepopäivinä :o Juups. Eli eilenkin oli pakollista menoa, mutta onneksi oli vähän muutakin kivaaaaaah :)
Rajasaaressa jälleen koiruuksien ja kaverin kera.
Lue lisää »

Jalkajumppaa

Hola hola! Täällä ollaan. Eilen mulla oli lepopäivä ja kirjaimellisesti se meni ihan lepäämiseksi. Mitä nyt kävin duunissa ym. arkiaskaretta, mutta sit tipuin sohvalle ihan täysii ja kuolasin tyynyyn parisen tuntia ainakin :o No se kertoo vaan siitä miten finaalissa tää eukko alkaa olemaan.

Finaalissa työkuvioiden takia. Olen siitä paljon täällä puhunut. Mulla ei ois mitään muuta toivetta kuin että … Lue lisää »

World War Z ja jalkaaah!

Iltaa, tahi yötä ;) En oo kerta kaikkiaan ehtinyt tänään aikaisemmin koneelle päivittelemään yhtään oikeastaan mitään :D Jossain vaiheessa kuvittelin, että ah, perjantai, ihana rento perjantai. Ei oo kiire minnekään ja illalla leffaan. Totuus: helvetinmoinen kiire koko ajan, mutta ah oli kiva mennä leffaan ;)

Eli eli duunissa ehkä maailman löysin päivä. Siis niin löysä että oikein hävettää :D Mutta … Lue lisää »

Voittaja fiilis!

No tänään on sitten auringonpaistetta piisannut ihan kiitettävästi :o uhhuh. Kuuma ja silleen… you know. Ei ehkä tarttis olla ihan näin kuuma… haha, mut siis en tosiaan valita, mieluummin näin kun että tuulee ja sataa. Jos tästä kesästä vielä hetken saisi nauttia. Se kun tuppaa olee meillä aina niin lyhyt, liian lyhyt :/ Eli siis nautitaan. Mutta edelleen liputan ilmastointilaitteeni … Lue lisää »

ETUREISITREENI = KUOLEMA

Nonnih, joko se on torstai hitsiläinen sentään. Aika menee…niin olenko montakin kertaa jo sanonut että siivillä. No sanon vielä kerran, siivillä :p mä en ehkä kestä. Loma lyhenee lyhenemistään ja mulla ois vielä vaikka kuinka ja paljon lomailuenergiaa. Energiasta puheenollen, olenpahan kiinnittänyt huomiota suoritusten selkeeseen paranemiseen salilla :o Nii-in, mistähän mahtais johtua? Okei, ehkä kehitystäkin on tapahtunut, juu-u, mutta miten … Lue lisää »

09072013 tiistai: etureiskaa, vatsaa ja sikana fillaria :D

I LOVE MY LIFE!

Nyt just on vahvasti sellainen tunne taas :) :) :) Siis niin täydellisen täydellinen lomapäivä takana tähän asti, eikä tämä nyt enää voi juuri vikaan mennä, vaikkakin yksi mies jo yritti pilata mun päivän, mutta en siitä välittänyt. No okei, mä kerron sit kun kuitenkin haluatte tietää. Eli eli mä olin koiria kuljettamassa tuossa peruslenkkiä vedettiin … Lue lisää »

ASIAA KYYKKÄÄMISESTÄ!

Tässä Mika Nyyssölän sanoin asiaa kyykkäämisestä. Tuo lyhenne ATG olikin mulle uusi, mutta termi ass to grass ei ollut :D Aivan taivahan tosi on, että salilla näkee enemmän näitä niijaajia, jotka laskeutuu just häthätään sen 10-15cm painojensa alla ja nylkyttää menemään :D Okei, aina on ehkä hyvä muistaa sekin seikka, että jos jolla kulla SATTUU olemaan jokin vamma, mikä estää … Lue lisää »