Avainsana: lepo

Miksi mä en treenaa?

Yep yep. Täällä sitä maataan flunssassa. Kyllä vain. Minä, joka yleensä aina onnistun välttämään nämä kausiflunssat ym. ikävät taudit, niin tällä kertaa nalli napsahti. Ikävä kyllä. Jos jotain positiivista asiasta pitää yrittää löytää, niin sattuipa sitten kuitenkin hyvin suunnitellulle kevyelle viikolle tämä episodi. Puuh, mutta kyllä se silti syö ja pahasti.

Homma lähti liikkeelle jo viime viikon lopulla. Torstaina alkoi … Lue lisää »

No nyt kärysi…

… nimittäin varmasti monen fitnesstä harrastavan äidin hermot :D Jo hieman kuuluisuuttakin niittänyt Ulla-Riitta ”Umppu” Koskinen nimittäin käsittelee yhdessä viimeisimmissä postauksissaan aihetta äiti fitness harrastuksessa. Umpullahan on hieman provosoiva tyyli kirjoitella aiheesta kuin aiheesta, mutta sehän juuri herättääkin ihmisissä tunteita ja samalla myös mielenkiintoa. Uskoisin, että Umppu itsekin tietää jo tekstiään kirjoittaessaa, että nyt repee taas monella pelihousut ja siihen … Lue lisää »

Hei hei mitä kuuluu…

… sä et tiedä miltä musta tuntuu :D No näinhän se on, kun on ollut pieni katkos tässä postaamisessa. Anteeksi siitä. Se ei sano sitä, etteikö täällä olisi tapahtunut mitään. No mitään kovin suurta ja erikoista ei tosin ole tapahtunut, mutta jotain kuitenkin, hiljaiselosta huolimatta :D

Pikkujoulukausi käy kuumana, mutta tänäkin vuonna olen päättänyt jättää kaikki kissanristijäiset väliin. Ne nyt … Lue lisää »

Kuulumisia kuulkaa

Nonnih, se on viikko taas puolessa välin :o Ohhoh, näin se aika taas on rientänyt. Viime viikonvaihde saatiinkin viettää niin kesäisissä tunnelmissa, että ehkä oli aikakin ottaa vähän takapakkia säiden suhteen :/ Harmillista, tulevaa viikonvaihdetta ajatellen, koulujen päättäjäispäivä. Moni valkolakki tai muuten koulunsa päättävä varmasti toivoisi, että aurinko paistaa ja juhlia voisi ulkosalla. No näiltä näkymin säät ei taida … Lue lisää »

No täällä ollaan!

Innokkaimmat seuraajani ovat jo vähän vihjailleet, että olisi aika laittaa postausta tulemaan :) Kiva huomata, että muo kaivataan ;) hih. (jotkut kaipaa, jotkut ei, elämä on :D )

Mullahan on meneillään siis tämä totaalilepoviikko, joka aiheutti mulle jokseenkin kovasti päänvaivaa jo ennenkuin se edes ehti alkamaan. Muo todellakin ahdisti ajatus, että en pääse kokonaiseen viikkoon salille. Niin typerää kuin … Lue lisää »

Sunnuntai summausta!

Hohhoijaa! Se ois taas yksi viikko pulkassa, ainakin melkein. Kulunut viikko on ollut jotenkin raskas. En osaa sanoa onko enemmän ottanut fyysisille voimille vai henkisille. Ehkä molempia. Olen ainakin pistänyt merkille, että loppuviikkoa kohden olen ollut tavallista väsyneempi. Vaikka ihan siedettävät yöunetkin on tullut nukuttua, niin silti on myös päikkärit maistunut useampana päivänä :o

Kahvin voimalla :)
Aamupalalla työpaikalla
Lue lisää »

Kun bodataan, niin sitten bodataan!

Jo kohta perinteeksi muodostunut Treenitreffipäivä toteutui niin ikään myös tänä tiistaina :) Mulla on tiettyjä arki-iltoja viikossa, kun voin hyvällä omallatunnolla suunnata iltasella salille. Näitä ovat muunmuassa tiistai (joka on niin kutsuttu mummi päivä meillä), keskiviikko (jolloin tyttärellä on partio) ja perjantai (jolloin tyttärellä on kuvataidekoulu). Toisinaan kuitenkin pyrin treenaamaan jo päivällä (tyttäreni ollessa koulussa) jos ei satu olemaan … Lue lisää »

Viikonloppu :)

Oikein ihanaa alkanutta viikonvaihdetta kaikille :) Eipähän ole nuo säät nyt oikein meitä suosineet, mutta sentäs tällä hetkellä näyttäis siltä ettei sada :) Wuhuu, yläfemmat sille sitten!

Katsokaa kevään sääennustus tästä! Pitänee paikkansa :)

Jos mulla olikin toissapäivänä hieman vaikea päivä, niin eilinen oli sitten jo ihan huippu. Näin se menee. Toisena hetkenä ottaa pannuun ja pahasti (maailman turhimmat … Lue lisää »

Jalkautumista!

Mitä mitä mitä ihmettä taas! Joko se on hitsiläinen sentään jo sunnuntai? Mihin nämä päivät vilistää? Siis apua. Meillä on takana kuitenkin mitä mieluisin ja mukavin viikonloppu ja vielä tässä on tämä päivä aikaa nauttia :) Viikolla nautitaan sitten vähän eri tavalla.

Nythän, kun säät suosii (tai vaikka ei nyt niin aina suosikaan) taitan työmatkani fillarilla. Kyllähän siitä ihan … Lue lisää »

4 päivää !!!

Tittidii, vähiin käy ennenkuin loppuu. Niinhän sitä sanotaan :) Fiilis on kyllä aivan mahtava. Odotan niin innolla tulevaa, samalla tietysti jännitys kasvaa pikku hiljaa. Olo on kuitenkin hyvä ja mieli iloinen :)

Hirmuisesti pitää kiirettä näinä viimeisinä päivinä. Tämä on kuitenkin positiivista kiirettä.  Tänään kävimme Timurin kanssa hankkimassa mun hiuslisäkkeet, kahviteltiin ja siitä suuntasinkin sitten Ruoholahteen (ei Sami, me emme … Lue lisää »