Avainsana: lihashuolto

Viikonloppu :)

Oikein ihanaa alkanutta viikonvaihdetta kaikille :) Eipähän ole nuo säät nyt oikein meitä suosineet, mutta sentäs tällä hetkellä näyttäis siltä ettei sada :) Wuhuu, yläfemmat sille sitten!

Katsokaa kevään sääennustus tästä! Pitänee paikkansa :)

Jos mulla olikin toissapäivänä hieman vaikea päivä, niin eilinen oli sitten jo ihan huippu. Näin se menee. Toisena hetkenä ottaa pannuun ja pahasti (maailman turhimmat … Lue lisää »

4 päivää !!!

Tittidii, vähiin käy ennenkuin loppuu. Niinhän sitä sanotaan :) Fiilis on kyllä aivan mahtava. Odotan niin innolla tulevaa, samalla tietysti jännitys kasvaa pikku hiljaa. Olo on kuitenkin hyvä ja mieli iloinen :)

Hirmuisesti pitää kiirettä näinä viimeisinä päivinä. Tämä on kuitenkin positiivista kiirettä.  Tänään kävimme Timurin kanssa hankkimassa mun hiuslisäkkeet, kahviteltiin ja siitä suuntasinkin sitten Ruoholahteen (ei Sami, me emme … Lue lisää »

11 päivää !

Viimeistelyviikot ovat tosiaan pyörähtäneet tässä hyvällä sykkeellä käyntiin. Nyt jo alkaa muistumaan ulkomuistista tuo ruokalistakin. Varmaan sunnuntaihin mennessä opin sen täysin :D ja sit se muuttuu taas. Kyllä bodarin päätä koetellaan nyt ;) kun sitä ei varmaan ole muutenkaan ihan parhaimmassa terässä ajatuksenjuoksussaan. Siis eilenhän kun mä menin Solanaan, Maaniemi tervehti muo kolmesti, ennenkuin mä tajusin, että se puhuu … Lue lisää »

Huomenta!

Nonnih, hyvää huomenta vaan kaikille. Täällä sitä vedellään menemään heti aamu kuudesta eteenpäin, vaikka duunit alkaa vasta kello kaksitoista. Juh, mulla on tänään iltavuoro, mikä tarkoittaa treenin kannalta lepopäivää, tosin fillarilla menen ja tulen :) Aerobista aerobista, viimeisiä rutistuksia ;) Tänään ensimmäisen kerran laskin kuinka monta päivää vielä on ja niitähän on enää 17 !!!! Kelatkaa sitä 17, herramunjee … Lue lisää »

BODY TÄYTEINEN VIIKONVAIHDE :)

Voi kuulkaas kun mulla ois vaikka ja sun mitä mitä tekis mieli kertoa, mutta yritän nyt pysyttäytyä jossain määrin edes aiheessa :D Takana on ihan mahtava, siis MAHTAVA, viikonloppu :) On ollut paljon mukavaa teksaa ja hauskaa. Nauruterapiaa tuli harrastettua eilen oikein isolla kädellä :)

Eilen, eli lauantaina, päivä pyörähti käyntiin jo varhain aamulla. Salillakin olin hyvissä ajoin, sillä … Lue lisää »

Triplasarjaa :)

Täällä sitä jälleen ollaan. Lauantai on ehtinyt jo iltapuolelle. Telkkarissa pyörii, kuinka ollakaan, Suomi-Jenkki pronssimatsi. Miten sen voisi passata? No ei mitenkään! Olemme tärkeiden asioiden äärellä.

Perussettii. Tietokone, telkkari… ja ennen kaikkea Shotsin kisat :) Juu kyllä! Joka päivä!

Mutta on tähän päivään toki mahtunut muutakin kuin vain penkkiurheilua. Aamullahan mä heräsin jälleen kukonlaulun aikaan :D Niin tää rytmi

Lue lisää »

YHTÄ URHEILUJUHLAA !!!

Kyllä on ollut huippuhieno päivä urheilun merkeissä. Ei paljon paremmin olisi voinut Suomi tänään pärjätä Shotsissa. Mahtavaa. Kyllä nimittäin meni kylmät väreet ja iho nousi ihan kananlihalle kun Jauhojärvi hiihti maaliin ja varmisti näin Suomelle Olympia kultaa. Vaikka hiihdossa olikin dramaa saksalaisen kaatuessa ihan loppukamppailussa, niin kyllä Suomi tämän voiton niin ansaitsi. Wuhuu, hyvä Suomi. Ja hyvä Suomen naisetkin, … Lue lisää »

Uusia tuulia ja kujeita!

Huomenta jokaiseen kotiin, tai no missä nyt sitten olettekin ja päivää, iltapäivää, iltaa, milloin nyt sitten luettekin tätä :D Mutta täällä mennään perjantai aamua. Tankkauspäivä. Eilen vielä pohdin, että pidänkö sittenkään tänään tankkauspäivää :o Tankkauspäivä on hyvä asettaa lepopäivälle ja jos vielä sattuisi niin hyvin, ettei ole edes töitä, niin aina parempi. No nyt mulle sattui sellainen päivä, mutta … Lue lisää »

HIIT ja Harmony Yang

Se ois sitten tiistai. Jaa niin, ette varmaan tienneetkään, no nyt tiiätte :D Mun päivä on ollut hieman kaksijakoinen, noin niinkuin mielialojen suhteen :/ Duuniasiathan ne tietysti mielessä pyörii. Eilen vaihdoin kuulumisia yhden työkaverini kanssa, enkä ainakaan saanut niin sanotusti iloisia uutisia työrintamalta :( Viime yönä sitten näinkin ihan kauheita painajaisia, tällä kertaa en tosin syönyt itseäni ähkyksi, vaan … Lue lisää »

Happy Halloween!

Hyvää Halloween iltaa kaikille vaan :) Koirien kanssa aamukävelyllä tuli huomattua, että on vissiin eilen ollut bilepäivä. Tien varressa oli muun muossa höyheniä, ilmeisesti jonkun puvusta pöllynnyt ja tyhjä viinapullokin oli nakattu nurmikolle. Nyt kun kävin koirien kanssa iltapäivälenkillä, niin näyttäis bileet jatkuvan vaan :)

Mun bileet oli tänään Foreverillä :) Tänään siellä vietettiin synttäriviikon viimeistä päivää.
Pääsinpä sitten synttärikaffeillekin.
Lue lisää »