Avainsana: punnerruksia

20102011 torstai; punttia ja punnerrusta


Avottista. Töistä suoraan salille. Uih, aika mahtia. Kiltti kiltti työkaverini päästi mut kotiin kolmen maissa, tohtori jäi murisemaan mun perään kun kuuli että lähden salille :D Hänkin käy aktiivisesti salilla, joten meillä on ikäänkuin samat harrastukset, joten puhumista piisaa… ja no okei, me ollaan muutenkin niin samalla aaltopituudella vähän kaikessa, että meillä ei ole ongelmaa tulla toimeen toistemme kanssa.

Aluksi … Lue lisää »

16092011 perjantai; punnerran

Nonnih niin. Vaikka eilen oli taas niin kiire töissä ettei ehtinyt kissaa sanomaan, vaikka niitä oli joka koppi pullollaan :D niin siitä huolimatta, eilisen BB tarjonnan lomassa suoritin uskollisesti tämän punnerrusurakkani. On muuten hemmetin hieno huomata että kehitystä tapahtuu ihan silmissä. Ylitin taas maximin kuudella punnerruksella, mikä ei sinällään ole ihan paska suoritus. Ja täällä tehdään homma ” tyylillä” eli … Lue lisää »

12092011 maanantai; salia ja juoksulenkki

Nonnih. Se on sitten maanantai jälleen. Tänään on jumpattu ihan huolella. Mä pinnistin mun punnerrustouhut käyntiin tänään. Eilen googlettelin aiheeseen liittyen ja bongasin sitten tuolta netin ihmeellisestä maailmasta sellaisen sadan punnerruksen haasteen ja no, en mä ihan hakusessa ollut ton treenaamisen suhteen, tosin mä lähdin liikkeille liian vaativilla sarjoilla :o No nyt on sitten ohjeet käsissä ja niillä mennään. Samassa … Lue lisää »

Ensiapuun

Nonnih, se ois sunnuntai ja huomenna pääsis jälleen töihin :) uu jeah! Mä aijon kyllä ottaa meidän toipilaan mukaan töihin, että voin valvoa sitä, ettei tuo neitokainen nuole haavaansa. Ei se tosin kovin kiinnostunut ole ollut tuosta haavastaan, mutta vähän kuitenkin. Mä en ole pitänyt sillä mitään kauluria, vaikka aina terävöitämme omistajien päähän, että pitäkää se kauluri koiranne päässä aina … Lue lisää »

Tiistaita

Uhhuh, se ois iltavuoro jälleen pitkästä aikaa edessä. Siis tiistai ilta, vastahan mä perjantaina olin iltavuorossa :D No juh, mut siis tiistai iltoja ei ole tullut tehtyä ihan hetkeen.

Hemmettiläinen, vähän sitkeemmän puoleinen flunssa tms. on vaivannut muo tässä kohta toista viikkoa. Jaa-a, nonnih, niin, luulen, että se ei ihan tehnyt hyvää, että räkäpäissäini fillaroin tuon nelisenkymmentä kilsaa päivässä taannoin. … Lue lisää »