Avainsana: sairastan

Antakaa mun kaikki kestää!

Meille kaikille varmasti mahtuu toisinaan viikkoon niitä ”maanantai päiviä” enemmän kuin yksi, kun mikään ei tunnu sujuvan ja oikeastaan kaikki ja ei mikään ärsyttää ihan vietävästi. Mulle ainakin! :D Yleensä tällaisiin ajanjaksoihin liittyy kyllä jokin ylimääräinen stressitekijä, joka korpeaa mieltä ja tulee jopa uniin. Olo on ärsyyntynyt enemmän tai vähemmän koko ajan.

Luulen että ajan saatossa sitä oppii ehkä kuuntelemaan … Lue lisää »

Miksi mä en treenaa?

Yep yep. Täällä sitä maataan flunssassa. Kyllä vain. Minä, joka yleensä aina onnistun välttämään nämä kausiflunssat ym. ikävät taudit, niin tällä kertaa nalli napsahti. Ikävä kyllä. Jos jotain positiivista asiasta pitää yrittää löytää, niin sattuipa sitten kuitenkin hyvin suunnitellulle kevyelle viikolle tämä episodi. Puuh, mutta kyllä se silti syö ja pahasti.

Homma lähti liikkeelle jo viime viikon lopulla. Torstaina alkoi … Lue lisää »

Tajuton tauti !

Jumalaudi kuulkaa! Tuossa juuri totesin, että en ole kuluneeseen noin kymmeneen vuoteen ollut näin kipeä, kun ehdin olemaan tuossa ma-ti ja edelleen olen toipilas :(

Kurkkupastilleja on kulunut tänään.

Kaikki tais alkaa jo sunnuntaina, nyt kun asiaa tarkemmin ajattelen. Mullahan oli sunnuntaina takareisitreeni ja olin jotenkin ihan tööt ennen ja jälkeen treenien. Sellainen pää ihan tyhjä fiilis. Tosin treenit … Lue lisää »

Keskiviikkoa kaikille !

Hyvää iltaa kaikille lukijoille. Mä olen nähtävästi joku täsmäsairastaja. Muistanette varmaan kun valittelin eilen, että oon tukossa, nenä vuotaa ja aivastuttaa. Joo niin olin. Eilen illalla olin todellakin nenä punaisena täällä kun tuli niistettyä vähän väliä. Olin jo ihan varma, että yep yep, nyt se iski, nyt mä oon sit kipee. Mutta aivan mahtava yllätys oli herätä aamulla niin, ettei … Lue lisää »

Jalkajumppaa

Hola hola! Täällä ollaan. Eilen mulla oli lepopäivä ja kirjaimellisesti se meni ihan lepäämiseksi. Mitä nyt kävin duunissa ym. arkiaskaretta, mutta sit tipuin sohvalle ihan täysii ja kuolasin tyynyyn parisen tuntia ainakin :o No se kertoo vaan siitä miten finaalissa tää eukko alkaa olemaan.

Finaalissa työkuvioiden takia. Olen siitä paljon täällä puhunut. Mulla ei ois mitään muuta toivetta kuin että … Lue lisää »

24062013 maanantai: jalkajumppaa

No hei terve! Nyt oli pakko tulla tänne päivittämään kuulumisia. Sen verran paljon on tullut kyselyjä, että mitä sulle kuuluu, onko kaikki ihan hyvin :D kun en ole blogiani päivitellyt ja facebookissakin olen viettänyt hiljaiseloa. Ei siinä, mukavaahan se on huomata, että ihmiset kaipailee, mutta jännä ilmiö sinänsä, että jos hetkeksi aikaa sulkee tietokoneen ja internetin ihmeellisen maailman pois arjesta, … Lue lisää »

Tadaaaa!

Täällä ollaan. En ole mihinkään kadonnut, vaikka ehkä joku niin toivoisikin :D No juh, mutta siis niin kiirettä on pitänyt, että jostain on tingittävä, niin kait se sitten on se aika mitä viettää tietokoneella :o Sorry lukijat :/

Olen treenannut, kyllä kyllä. Flunssa kyllä kaatoi mut noin viikoksi ”lomalle”. Töissä siis kävin, mutta oman edun nimissä jätin menemättä salille. Vieläkin … Lue lisää »

Silver Member :D

Oih mikä duunipäivä. Ei terve. Kaikki noi meidän duunin sekavuudet, se kavallus ja kaikki kulminoitui jotenkin mulla tänään sellaiseen ärsytyksen tilaan, että olin aivan hirviö :( Mullehan maksettiin nyt ihan liian vähän liksaa ja okei, se oli sekaannus, mut jotenkin se oli piste iin päälle. Olen ollut niin huonolla tuulella. Ensin ilmoitetaan että lomarahoja ei makseta, sitten tulee liian pieni … Lue lisää »

FLUNSSA :(

Voihan räkä! Ollaan sitten lentsussa. Viitteitä siitä oli jo torstaina :o perjantaina oli ihan selvä, että lentsu oli tullut… eilinen oli mikä oli, siihen varmaan vaikutti myös se, että perjantaina tuli lähdettyä katsomaan Pandoraa stadiin :D haha. Osaahan se nainen laulaa… ja soittaa… mut no, ei silti ihan mun musiikkia, mutta kyllähän se bilemusaksi soveltui :) Hauskaahan meillä oli, pitkästä … Lue lisää »

Nettidiagnoosi

Koska mulla ei näytä olevan tänä iltana / päivänä parempaakaan tekemistä :D :D lukuunottamatta tietty treenejä, kodin siivousta ym. kotihommia, koirahoitoa jne. jne. niin aikani kuluksi olen myös surffannut netissä etsien itselleni diagnoosia :D Tässähän voisi jopa olla jotain mikä voisi osaltaan liittyä mun ongelmaan :o ehkä. Seuraavan kerran kun menen lääkäriin (pitänee soittaa huomenna ja valittaa) otan tämän tulostettuna … Lue lisää »