Avainsana: suru

Lauantai ja lunta !

Niin on tämäkin viikko vierähtänyt loppusuoralle. Päivä on ollut hyvin erilainen kuin tavalliset lauantait. On todellinen siunaus, jos jokaisella on edes yksi sydänystävä. Ystävän tuki ja rakkaus kantaa usein monen pahan paikan ja ahdingon yli. On myös kunnia olla toiselle ihmiselle sydänystävä. Henkilö, johon toinen voi luottaa kuin vuoreen. Sydänystävä on aina tavoitettavissa. Ihan jokaisella tulisi olla se uskottu … Lue lisää »

Hola hola, it´s perjantai!

Mitähän kivaa mä teille keksisin kertoa? Hyvät jutut on vähän vähissä, kun duunissa on ollut jälleen niin sekopäinen meininki ettei mitään järkee. Olenkin ollut yhteydessä omalta osaltani (moni muukin on ollut siis) työsuojeluun ja he kehottivat laittamaan kaiken ylös kirjallisena, minkä koen ahdisteluksi tai kiusaamiseksi. No … siitähän se lista sitten varmaan syntyykin :D Kerroin myös millaisessa hengessä meidän entinen … Lue lisää »

Ristus mikä päivä!

Kyllä! Tänään on sykitty menemään ihan helvetisti!

Tästä se sit lähtee, kuuden viikon kuuri! Ja ennenkuin innostutte sen enempää, niin EI tässä EI ole mitään anabolisia aineita tai muutakaan vastaavaa, VAAN tässä on K-VITAMIINIA. Jaa että mihinkäs mä sitä tartten? No mihinkäs sitä käytetään? Arvaako kukaan? No minäpä kuulkaas kerron. Eli tarinahan on tämä. Mun toinen koira lähti eilen landelle.
Lue lisää »

Lauantaita päivää!

Nonnih, täällä sitä taas ollaan, hengissä ja hyvinvoipina :) hahaaa. Eilinen meni sitten lepopäiväksi. No mitäs sen väliä, tänään ois ollut lepopäivä, mut ei sit ollut kun oli eilen. Ihan sama, mä olen lomalla :D Joo ja ai miksi meni lepopäiväksi? No siksi, että oltiin kaverin kanssa koirapuistoilee dogien kanssa lähemmäs neljä tuntia :o Kun pääsin kotiin, söin, ja ajattelin, … Lue lisää »

Hei vaan hei!

Nonnih, tässähän on tullut vietettyä suorastaan hiljaiseloa viikon verran. Vähän on jäänyt juttuja päivittämättä, mutta ei elämä siihen kaadu. Täällä ollaan ja ihan hyvissä voimissa :D Tässä on tapahtunut niin paljon kaikkea mikä on vienyt mun energiaa ja joo kyllä aikaakin jossain määrin. Kaikki tapahtumat eivät todellakaan ole olleet positiivisia. On  ollut ystäväni parisuhdeongelmaa, joka on koskettanut muokin hyvin hyvin … Lue lisää »

Räkäpää bää bää

Huhhuijaa,nyt alkaa jo pikku hiljaa risoo tämä lentsu. Tämähän alkoi aika lailla virallisesti viime maanantaina. Kuitenkin tautia uhmaten olin koko viikon töissä ja touhusin sitä sun tätä… fiksua, no ei sit vissiin, sillä edelleen podetaan. Perjantai- lauantai välisenä yönä multa lähti käytännössä ääni lähes kokonaan, eikä se ole vieläkään palautunut. Eilen sitten menin töihin, reippaana tietysti, vaikka aamulla puistelin päätäni … Lue lisää »

Maanantai…

… ok päivä. Salia = crossing tunti ja punttia. Ruokailussa ollaan pysytty aisoissa, kuten arvata saattaa. Huippisten kunniaksi Eskimo puikko ja hieman lakua, nothing else ja voittihan se Jenna, wow! Onneksi ;) Nätti plikka etten sanoisi.

Luopuminen. Se on vaikeaa… se on niiiiiin vaikeaa. Mistä löytyisi se tahto ja voima? Mikä siinä on, että järki sanoo yhtä ja sydän ehkä … Lue lisää »

Päivä vaihtuu iltaan

Lounas ja Päivällinen:
-iso salaatti: jäävuorisalaattia, kurkkua, paprikaa, tomaattia, raejuustoa, muutama papu, lounaalla myös Päivänsäde oliiveja (ihan parhaita) kastikkeeksi oliiviöljyä
– paistoin jauhelihapihvejä (naudanpaistista), maustoin pienellä määrällä suolaa, jauhelihamaustetta, pippurimix, valkopippuri, mustapippuri, oregano/basilika. Jauhelihataikinaan lisäsin yhden kananmunan.

Lounaalla join pelkkää vettä, Päivällisellä Gefilus Piimää. Taas voimme huomata, että yksi välipala jäi välistä, kun minä vetelin sikeitä tytöt kainalossa :D Heräsinkin … Lue lisää »