Avainsana: tankkaus

Paluu arkeen :)

Juu vielä saa kisapostaus odottaa vuoroaan. Aloittelen tässä ihan tava linjalla, eli eli, paluu arkeen on alkanut. Itselläni tämä paluu on sujunut, ainakin toistaiseksi, hyvin mutkattomasti. Eilen olin todella väsynyt ja nukuin aika paljon, mutta se johtui todennäköisimmin siitä, että su-ma välisenä yönä ei tullut juurikaan nukuttua ja hiilareita tuli nautittua jokseenkin runsaasti ;) No mikäs sitä on nukkuessa, … Lue lisää »

7 PÄIVÄÄ

Iltaa iltaa arvon lukijat :) Huisin hieno ja mukava päivä takana. Eilenhän kävin niin sanotusti syvissä vesissä, tosin sekin on kovin suhteellista. Ei voi sanoa, että olisin ollut mitenkään maani myynyt, allapäin, ahdistunut tai mitään sellaista. Olin vain ehkä väsynyt. Ja jokainen tietää, että väsyneenä asiat näyttävät aina vähän vaikeammilta kuin mitä ne ovatkaan. Tänään sen sijaan on ollut … Lue lisää »

Mitäs sitten syötäisiin?

Huhheijaa, täällä sitä taas ollaan :) Takana kyllä mukavaakin mukavampi päivä jälleen. Bodyhömpötystä täynnänsä. Viiden tunnin yöunet ei paljon paina, mutta huomaan kyllä olevani aika herkällä tuulella … siinä se näkyy. Olen nyt jotenkin hyvin kriittinen oman kuntoni suhteen. Tiedetään tiedetään, tämä kuuluu asiaan ja näitä fiiliksiä tulee ihan kaikille kisaajille. Hetkiä jolloin alkaa jännittämään, että entä jos sattuu … Lue lisää »

Lepoa ja tankkausta

Hyvää huomenta itse kullekin säädylle. Täällähän sitä ollaan jälleen koneen äärellä. Viikko on polkastu kirjaimellisesti käyntiin, sillä eilen suuntasin työmaalle fillarilla. Oli muuten aivan mahtava fillarointisää :) Loistokas suorastaan. Blehat silmillä sai sotkea menemään :)

Ihanaa kun päivät pitenee! Ei ole enää pimeää kuuden aikaan illalla. Mukavampi polkea fillarilla kotiin duunista, kun näkee kunnolla eteensä. Muistan tässä kevään kynnyksellä … Lue lisää »

Hyvää Huomenta Suomi!

Täällä sitä ollaan jälleen. Hymy korvissa edelleen :) Mä olen ollut onnekas mun dieetin suhteen, sillä tänne asti (ja taas koputan puuta äkkiä) olen päässyt niin sanotusti ”helpolla”. Helppo on ehkä vähän väärä termi, mutta sanotaan nyt sitten vaikka niin, että niin helpolla kuin näissä olosuhteissa voi päästä :) ja sehän on tietysti hyvin suhteellista, miten ihmiset asian kokevat. … Lue lisää »

Koostetta!

Hyvää, rauhaisaa ja ennen kaikkea lumista sunnuntai huomenta vaan kaikille. Niinhän se takatalvi sitten tuli :o yhhyh. Hetken jo näytti niin keväiseltä ja nyt lumi peittää maan :/ Noooh, tämä lienee hyvin väliaikainen ilmiö ja toivottavasti taas pian pääsemme nauttimaan keväästä :D Onhan nää Suomen vuodenajat aika extremejä :D

Kahden peräkkäisen tankkauspäivän jälkeen, on mukava jälleen siirtyä normimättöön :)
Lue lisää »

Booooom!

Viikko vetelee viimeisiään. Viikko on ollut totta tosiaan täynnä tohinaa, kiirettä, bodyhommaa, töitä, kavereita, paljon kahvia, ihania hetkiä, saunomista ja ja ja … Dieettiä, juurikin sitä ja treeniä. Kyllä. Lähes perussettiä :) Fiilis se vain on edelleen mitä mahtavin. En keksi mitään valittamista, en oikeastaan… en vaikka miten miettisin, että puristaisko vanne edes hieman päätä, mutta ei, se ei … Lue lisää »

NAISTENPÄIVÄ!!!!

Mulla on kyllä niin hitokseen kiireinen viikko takana, mutta silti niin täydellisen ihana, että ei paremmasta paljon väliä. On tullut tehtyä töitä, treenattua, nähtyä ystäviä, naurettu ja vähän ehkä laulettukin ! Kotona olen ehtinyt toimittamaan myös äidin virkaa. On tullut huolehdittua neitiä koulutielle, aamupalat ja päivälliset on veivattu rakkaudella pienelle ihmiselle ja kokeisiin on valmistauduttu. Pientä arkistä ärinääkin on … Lue lisää »

BODY TÄYTEINEN VIIKONVAIHDE :)

Voi kuulkaas kun mulla ois vaikka ja sun mitä mitä tekis mieli kertoa, mutta yritän nyt pysyttäytyä jossain määrin edes aiheessa :D Takana on ihan mahtava, siis MAHTAVA, viikonloppu :) On ollut paljon mukavaa teksaa ja hauskaa. Nauruterapiaa tuli harrastettua eilen oikein isolla kädellä :)

Eilen, eli lauantaina, päivä pyörähti käyntiin jo varhain aamulla. Salillakin olin hyvissä ajoin, sillä … Lue lisää »

Peppu perjantai !!!

Nonnih, se ois sitten tosiaan perjantai TAAS. Miten tää aika rientää tällä tavalla???? No sinänsä kiva, koska kisat lähenee päivä päivältä :) mutta toisaalta, myös tämä lomaviikko lyhenee vääjäämättä :/ Hö! No ei siinä, mukavahan se on palata jälleen työmaallekin :)

Eilenhän mulla oli lepopäivä. En kuitenkaan tankannut, sillä MUN mielestä se olisi tullut liian lähelle edellistä tankkausta. Näin
Lue lisää »