Avainsana: trimmaus

Koska meillä on Pääsiäinen :)

Hola hola jälleen arvoisat lukijani :) Viimisiä viedään tälle Pääsiäiselle. Huomenna paluu jälleen karuun arkeen, töineen päivineen ;) Mutta mikäs siinä. Jos säät on tätä luokkaa, niin minähän polkasen fillarilla duuniin aamutuimaan. Todellakin. Mikäs matka tuo on, ei mikään … onkohan se nyt noin kymmenisen kilsaa yhteen suuntaan :)

Eilen duunasin sitten oikein mehevän proteiinikakun. Oli muuten oikein syötävää.
Lue lisää »

Huisia menoa!

Mitä ihmettä, joko se on viikko ehtinyt puoleen väliin???? No kuten sanoin jo aikaisemmassa postauksessani, niin tämä viikko on mulla yhtä hullunmyllyä. Jos tämän jaksan taas vetää sata lasissa läpi, niin mä jaksan mitä vaan ;) Onneksi ensi viikko on lomaaaaaaaaah! Oih, mä niin odotan sitä :) Aijon nauttia täysin siemauksin, tietysti treenaten ;) kuinkas muutenkaan ! Kaikkea kivaa … Lue lisää »

Pidot senkuin paranee

Jaahas, keskellä viikkoa mennään. Nopeasti aika rientää. Eilen oli niin sanotusti suunnittelematon vapaapäivä. Mulla piti siis tänään olla lepopäivä, mutta sainkin eilen kutsun haastatteluun, liittyen duunijuttuihin, niin tokihan minä sinne sitten lähdin ja päätin siirtää treenit tälle päivälle :)

Tänään päätin kokeilla jotain uutta ja kivaa ojentajatreeniin. Lähdinkin kokeilee, millaista tuntumaa syntyisi kun tekee pushdownia yhdellä kädellä Human Sport laitteessa.
Lue lisää »

Hengissä ollaan!

Tässähän on vallan monta päivää kulunut, kun olen viimeksi tänne kirjoitellut. Niin piti päivittää kuulumiset ja kuvat viikonloppulomalta Helsingin Simonkentän Hotellista, vaan mitäs mä oon saanut aikaiseksi :D heh, hyvä kun olen töissä taas jaksanut käydä. Veronsa vei toi hemmetin lentsu, josta kärsin _todella_ kovasti viime viikolla. Vieläkin on tukkonen olo, enkä ole normaali oma itseni, vaan varsinainen nukkuvan rukous … Lue lisää »

OMG

Voi jestas sentään taas mikä päivä. Töissä meni ylläri pylläri ylitöiksi ja mä olin luvannut trimmata mun vakkaritrimmin illalla joten tuli pikkasen kiire töistä kotiin. Eikä siinä tietenkään vielä kaikki, piti ehtiä laittaa ruokaa. Onneksi sain siinä vähän apuja :) jee jee. Tänään en siis ole ehtinyt juuri paikallani olemaankin. Tämmöset päivät on aika pylleröstä, varsinkin kun ei ehdi salille … Lue lisää »

2012011 keskiviikko; salilla vähän sitä sun tätä

Oi oi miten luksusta oli tänään mennä salille suoraan töistä. Duunipäivä oli kyllä aika kiireinen, kuten yleensä aina, mutta tälle päivälle mahtui myös vähän vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Onneksi kaikki päättyi hyvin ja kaikille tiimiläisille jäi siis hyvä mieli.

No mutta sitten salille. Olin siellä jo ennen neljää. Yllättävän paljon oli siitä huolimatta jengiä paikalla :o oih, mä odotan sitä, … Lue lisää »

Trimmailua

Sitten ehdoton päivän piristys. Mun trimmikoira poika :) Ihana! No tyypillinen rotunsa edustaja, allerginen kuin perkele! Huoh. Omistaja juurikin kertoi, kuinka tämä kyseinen kaveri oli palauteltu tuonelan porteilta takaisin elämään, kun herra oli vähän syönyt vääränlaista ruokaa ja oksentanut & ripuloinut itsensä lähes hengiltä. Samaten tämän pojan iho räjähtää käsiin jos saa vähänkin vääränlaista safkaa ja aina kosteilla säillä tassunvälit … Lue lisää »

Trimmailua

Nonnih, tulihan sitä tänään tehtyä ”töitäkin” vaikka lomalla ollaan :) Koiraneiti sai uuden kampauksen jälleen, kuten kuvasta näkyy. Tuommoiseen menee aikaa noin puolitoista tuntia. Riippuu vähän mikä on turkin kunto, kun tulevat trimmattavaksi. Yleensähän näillä mun vakkareilla on ihan siisti kunto, ei siinä valittamista ole. Joskus sitten saattaa olla kotosalla vähän äkseerausta, lähinnä pikku neidillä on usein aika paljonkin asiaa … Lue lisää »

Perjantai!

Jei, se olisi taas viikonloppu aluillaan. No eipä se juuri tätä viikkoa muuta millään tavalla, lomallahan tässä on oltu :) Oikeastaan viikonlopun alku on vähän tylsä, sillä loma lyhenee… hmph. Mutta toisaalta, meillä on aikaa sitten puoliskon kanssa touhustella jotain yhdessä, kun hänkin on vapaalla. Tyttö lähtee pikkusiskonsa ja isänsä kanssa maalle :) Heillä tulee olemaan varmasti hauskaa. Emäntä odottaa … Lue lisää »

Aaaahaaaa :D

Nyt tämä kauan kadoksissa ollut termi mun yhdelle selkätreenin liikkeelle on löytynyt. Sehän on kulmasoutu. Jei. Hyvä minä, tulihan se sieltä. Eli eikun soutelee sit vaan.

Töissä hyvä päivä. Kiirettä ja vähemmän kiirettä. Ehdin trimmaa mun pienimmän koirankin siinä työn lomassa, hyvä hyvä. Meidän harjoittelija kyllä vähän auttoi, eipä mulla sitä mitään vastaan ollut. Toihan nyt on niin kiltti … Lue lisää »