Avainsana: vaatteet on mun aatteet ;)

No terve!!!!

Oikein makoisaa maanantaita vaan kaikille. Tästä se taas lähtee, uusi viikko. Talvilomakin lähenee hurjaa vauhtia. Se olisi nimittäin ensi viikolla. Ohhoijaa, miten tää aika on taas mennytkin näin nopeesti.

Pikku emäntäkin lähtee talvilomaviikolla isovanhempiensa, tarkemmin mummin ja isomummon kanssa, joogaleirille :) Joka vuotinen traditio. Tekee oikein hyvää tuolle pikku neidille. Joogaleirillä ei nimittäin käytetä mitään elektroniikkaa ;) eli puhelimet ja … Lue lisää »

Siis aivan mahtava meininki :D

Nonniin sitten, eli uuteen nousuun :) Takana ehkä todella tarpeeseen tullut nollausviikonloppu. Mun tapauksessa se ei todellakaan tarkoita pää täyteen meininkiä. Sellaista nollausta mä en kaipaa. Mun nollaus oli totaalilepo. Olin koko viikonlopun vain kotona, yksin. Ulkona kävin vain sen verran että kävin koiria kävelyttää ja ihmisiäkin näin vain kaupassa :D Tuli syötyä, maattua ja nukuttua, sekä katsottua telkkaria ihan … Lue lisää »

Rakkautta ja rautaa ja Solanaa

No niin, eli niinpä niin. Toinen lomaviikko vetelee loppusuoriaan :) Mikäs tässä on ollut lomaillessa, kun säät ovat olleet paremmat kuin hyvät. Ehkä jopa liian hyvät? Mutta en valita, sillä nyt on sentään oikea kesä :) Jei! Esimerkiksi työkaverini oli lomalla kesäkuussa ja suurin osa hänen lomastaan kului vesisateen merkeissä :( Ei kiva. Eli näin ollen voimme todeta, että … Lue lisää »

5 päivää!!!!

Se on kuulkaas nyt arvon lukijat sillä lailla, että enää viisi (5) päivää h-hetkeen. Tällä bodarilla alkaa olemaan kyllä täpinät täysillä. Olen niin innoissani, samalla mielen valtaa erilaiset tunnekuohut, positiiviset sellaiset. Kyynelet kihoavat helposti silmäkulmaan, kun mietin millaisen matkan olen tehnyt tänne asti. Se kun ei rajoitu pelkästään tähän kisadieettiin, vaan takana on VUOSIEN työ! Niin sanotusti verta, hikeä … Lue lisää »

Nonnih taas

Iltaa iltaa! Täällä sitä jälleen koneen ääressä jäpitetään. Oishan se jo aika mennä kasvu-unillekin, mutta pakkohan se on postata, kun on taas niin paljon asiaa… olevinaan ainakin :D

Tosiasiahan on, että kisoihin on enää kuukauden päivät! Kelatkaa kuukauden päivät :o Jumankekka, että aika on mennyt nopeesti. Todella nopeesti. Muistan kun aloitin dieetin ja mietin, että huhhuh, tästä tulee vielä … Lue lisää »

Hyvää ensimmäistä päivää!

Kuinkas nyt ollakaan, että minä olen täällä blogia kirjoittelemassa :D Ei liene kauhea yllätys monellekaan lukijalle :)

Eilen sain tosiaan vaihtaa vuotta mitä parhaimmassa seurassa ja tietenkin selvinpäin. Kuinkas muutenkaan. Muutenkaan mitkään nakit ja perunasalaatit eivät kuuluneet tämän vuodenvaihteen illanistujaisiin, vaan minä nautiskelin ihan omat dieettisafkani ja skoolasin sitten Cokis Zero Cherryllä saunan yhteydessä :)

Ulkona paukku ja jytisi … Lue lisää »

Perjantai!

Nonnih, perjantaihan se sitten taas on. Viikot vierähtää siivillä. Katotaan vierähtääkö sitten kun dieetti alkaa :D Toivoa saattaa :)

Pientä Halloween tunnelmaa heti aamusta :) Neiti oli vamppyyri, kuten kuvasta voi nähdä :) Aika onnistunut pikaratkaisu :) Ei tarvii kummosia sijoituksia, että saapi ihan kivaa aikaiseksi.

Muutenhan päivä meni hyvin pitkälti chillatessa. Mikä Halloween, missä… ei koske muo muuta kuin … Lue lisää »

06072013 lauantai: olkapäät ja paljon muuta :)

Niin se tämäkin päivä alkaa kääntymään illan puolelle. Takana onkin touhukas lauantai. Olen ollut liikkeessä lähestulkoot koko ajan siitä asti kun heräsin. Lomallahan herätään tietty vähän myöhemmin ;) mutta niin kait se kuuluukin!

Aamu lähti käyntiin jälleen perinteiseen tapaan. Puuro tulille, kahvia koneeseen, lisäravinteet naamaan ja koirien kanssa pihalle. Siitä sitten suorilta fillarilla salille. Kyytikin olisi ollut tarjolla, mutta minä … Lue lisää »

04072013 torstai; jalka(tappo)treeni ja mahaaaa!

Kyllähän MINÄ nyt päivittelen siihen tahtiin, ettei tunnu muut ehtivän välissä :D No nyt kun on hyvä boogie päällä (=aikaa) niin mikä jottei sitten niin päivitelläkin. Viikko on vierähtänyt loppusuoralle. Näin se aika vaan menee lomaillessa. Ei tarttis ihan niin nopeesti mennä, mutta minkäs mahtaa kun on kivaa tekemistä!

Tänään päätin aamusta laittaa käpälät kuosiin. Mä en ole koskaan
Lue lisää »

03072013 keskiviikko; rinta-ojentaja-fillari ja aurinko :)

Aurinkoista keskiviikko iltaa kaikille. Toivottavasti sää on suosinut meitä kaikkia. Tännekin oli vissiin luvattu ukkosta, vaan eipä ole kuulunut eikä näkynyt. Olemme saaneet paistatella täällä etelässä auringon alla koko päivän.

Itse aloitinkin aamun jälleen perussetillä, eli puuroa, kahvia, lisäravinteet ja salille. Matka taittui fillarilla tänäänkin. Auto saakin nyt kunnolla lepiä tuolla ruudussaan. Varmaan ne viimeisetkin bensan rippeet haihtuu tankista kun … Lue lisää »