Avainsana: videot

Maanantai

Hyvää maanantaita ja niin ikää alkanutta viikkoa. Mun viikko on ainakin alkanut aivan mahtavasti :) Mulla on ollut aamusta asti mahtava fiilis ja draivi päällä. Tämä on aika harvinaista maanantaisin. Oikein sain rispektiä duunikavereiltakin kun olin niin iloinen :D ahhaha :) Joskus siis näinkin ;)

Duunissa oli kiirus päivä ja meinasi tai menikin snadisti ylitöiksi. Kiitos työkaverilleni Minna Minitzkille <3 … Lue lisää »

Lauantai menot

No jaha, vuorokausi on ehtinyt jo vaihtumaan sunnuntain puolelle. Mitä mä teen tähän aikaan hereillä? Hyvä kysymys. No sanotaan nyt näin, että meni vähän myöhään ”kylillä” :D nii-in, mulla, todellakin :D

Ennen kuin lähdin kylille, kävin tietysti salilla. Tänään oli vuorossa SELKÄ-HAUISTREENI. Kyllähän tuli vedettyä taas ihan tunteella :) Homma kulki ja rauta liikku kivasti. Vielä pukuhuoneessakin oli huippu fiilis, … Lue lisää »

Hei vaan hei!

Nonnih, tässähän on tullut vietettyä suorastaan hiljaiseloa viikon verran. Vähän on jäänyt juttuja päivittämättä, mutta ei elämä siihen kaadu. Täällä ollaan ja ihan hyvissä voimissa :D Tässä on tapahtunut niin paljon kaikkea mikä on vienyt mun energiaa ja joo kyllä aikaakin jossain määrin. Kaikki tapahtumat eivät todellakaan ole olleet positiivisia. On  ollut ystäväni parisuhdeongelmaa, joka on koskettanut muokin hyvin hyvin … Lue lisää »

17052013 perjantai: olkapäät ja pohkeet, ugh!

Tällä kertaa nähtävästi voin toivottaa jo hyvää yötä kaikille lukijoille :D sen verran myöhään menee nyt tämä päivitys. Voi sentään, johan tässä alkaa omakin silmäluomi painaa siihen malliin, että tirsamaa kutsuu. Aika on mennyt lähinnä mun onnettomien treenivideoiden muokkaukseen. Puuuh, jos joskus sais jotain laadukasta pätkää aikaiseksi, niin hyvä ois, mut siihen asti mennään sillä mitä on, joten koittakaahan kestää … Lue lisää »

Kohti jalkatreeniä!

Kylläpä minä toimin eilen fiksusti kun menin ajoissa nukkumaan. Nyt heräsin ihan itsestään, ilman mitään kellonsoittoja, 8.15 :) Hyvä minä! Edessä on siis iltavuoro, enhän mä muuten NÄIN MYÖHÄÄN olisi pystyssä :D ei ei ei, normaalistihan mun rakas puhelimeni herättelee mut lempeästi kello kuusi aamulla ;) Oi mä niin rakastan sitä sulosointua… josta tulikin mieleeni, pitäsköhän välillä vaihtaa sitä soittoääntä … Lue lisää »

Ah auvoinen arki !

Päivi täällä taas terve :) Se on sitten palattu jälleen normi arkeen. Siinä vierähti pääsiäisen pyhät siivillä. Mitä jäi käteen? No ainakin hyvät punttitreenit jos ei muuta. No joo, olihan kiva käydä Korkeasaaressa, mutta muuten meni aika lailla… latteesti :D Ei ollut mitään suurempia pääsiäis sessioita. Eilen oli kyllä hyvät päikkärit :) Jei!

Tänään sitten vuorossaan oli JALKATREENI. Ai että … Lue lisää »

Loma loppuu, nyyh!

Joo takana on aivan mahtava hiihtoloma, vaikka yhtään suksenmittaakaan en hiihtänyt. Jaa, ilmeisesti tämä hiihtoloma on menettänyt merkityksensä siinä määrin, että nykyäänhän kait puhutaan jo vallan vain talvilomasta ;) hih. No joo, siis mun TALVIloma vetelee tässä viimeisiään. Mutta viikko on ollut ihana. En voi kerta kaikkiaan valittaa mistään. Olen saanut tehdä juuri niitä asioita mistä nautin. Olen käynyt tietty … Lue lisää »