Avainsana: vinkkejä

Nyt vähemmän on enemmän!

Noniin kuulkaas. Taas on potkaistu uusi viikko käyntiin. Tällä viikolla onkin sitten NE ISOT KARKELOT LAHDESSA. Wuhuu, jännitys tiivistyy. Ja niin tiivistyy jengin kisakuntokin. Olen seurannut silmä kovana kisaavien tuttujeni edistymistä ja kyllä, kovaa settiä on tulossa :) Jeih!

Astetta kovempaan kondikseen on pyritty täälläkin taas menneellä viikolla. PERJANTAINA räimäsin kunnon olkapää – ojentajatreenin ilmoille, LAUANTAINA treenattiin yhdessä … Lue lisää »

Maanantaita

Uusi viikko vierähti sitten käyntiin. Mun aamu alkoi hammaslääkärillä. Ei onneksi mitään ikävää :) Sen jälkeen tulikin tempastua pienet päiväunet, mutta ehdin kuitenkin tekemään ruoan ennenkuin pikku emäntä saapui kotiin koulusta. Ja välipalakin tuli rustattua koululaiselle. Musta on mielettömän upeaa, että on toisinaan mahdollisuus olla kotona kun tyttö lähtee kouluun ja tulee koulusta. Nykymaailma on mennyt siihen, että vanhemmat … Lue lisää »

Raipati rai :) mitäs sitä nyt toivottaisi? Hyvää varhaista lauantai aamua tai myöhäistä perjantai yötä, kun tähän aikaan täällä kirjoittelen. Jaa niin miksi tähän aikaan? No ihan vaan siksi, että perjantai oli kyllä taas sellaista luukutusta aamusta iltaan, etten ehtinyt. Kotiin kun pääsin ja Salkkarit sain Katsomosta tsiigattua, tuli uni ja havahduin nyt tästä soffalta, kun reisi kramppasi niin, … Lue lisää »

Loma se jatkuu vain :)

Täällä sitä taasen notkutaan, koneella. Onko mulla muuta elämää? No tokihan on :) mutta nautin myös todella todella todella paljon kotona olosta, omasta ajasta <3 Kukapa ei joskus nauttisi. Mutta kyllä mä sanon, että oli erittäin mukavaa vaihtelua käydä eilen kavereiden kanssa istumassa kahvilla vähän pidemmän kaavan mukaan :)

Nyt kun kisahässäkät ovat hetkeksi aikaa takanapäin, voi taas olla … Lue lisää »

Paluu arkeen jatkuu. Jaa no onhan tässä nyt nämä pääsiäisen pyhät, että ihan arkista aherrusta tämä ei ole vieläkään :) Hyvään saumaan sattui kisat ja talviloma sekä pääsiäinen. Ei haittaa ollenkaan.

Edelleen vain täällä jaksetaan vääntää tutuksi ja turvalliseksi tullutta prodepannaria. Maistuu se vielä näin dieetinkin jälkeen ;)

Pientä fiilistelyä kisapäivästä tähän väliin. Päivähän oli kaikkinensa täydellinen. Aamusta oli … Lue lisää »

10 päivää!

Hola hola! Täällä ollaan. Huh, työpäivä ja treenilöiset takanapäin. Kotisohva tuntuu yllättänkin mukavalta tällä hetkellä :) Vielä kaksi duunipäivää jäljellä ennen kisoja ;) Huominen ja maanantai. Sitten voin keskittyä ihan täysin tulevaan. Kyllä muuten on ollut ehkä parhaimpia ideoita ikinä säästää talviloma tähän kisatohinan tienoille :) On nimittäin kuulkaas ihan pikkasen paljon kaikkea touhuttavaa.

TÄNÄÄN tuli treenattua SELKÄÄ –
Lue lisää »

Huomenta!

Nonnih, hyvää huomenta vaan kaikille. Täällä sitä vedellään menemään heti aamu kuudesta eteenpäin, vaikka duunit alkaa vasta kello kaksitoista. Juh, mulla on tänään iltavuoro, mikä tarkoittaa treenin kannalta lepopäivää, tosin fillarilla menen ja tulen :) Aerobista aerobista, viimeisiä rutistuksia ;) Tänään ensimmäisen kerran laskin kuinka monta päivää vielä on ja niitähän on enää 17 !!!! Kelatkaa sitä 17, herramunjee … Lue lisää »

Pyllypäivä

Nonnih, eilen teimmekin sitten täsmäiskun ”salassa” pidettyyn kohteeseen, nimittäin Ruoholahden Mayor´sille :) Mayor´s on monesti ollut mielessä, mutta vasta eilen pääsimme ensimmäistä kertaa ikinä pelipaikalle :) Mayor´shan on varsinainen bodareiden HC sali, tietysti Solana Fitness Centerin lisäksi ;) Koska Solana on yllättäen lähellä sydäntä, niin Mayor´sille ei ole tullut lähdettyä aikaisemmin. Nyt kuitenkin yhteistuumin päätettiin käydä tsekkaamassa tämäkin legendaarinen … Lue lisää »

Koostetta!

Hyvää, rauhaisaa ja ennen kaikkea lumista sunnuntai huomenta vaan kaikille. Niinhän se takatalvi sitten tuli :o yhhyh. Hetken jo näytti niin keväiseltä ja nyt lumi peittää maan :/ Noooh, tämä lienee hyvin väliaikainen ilmiö ja toivottavasti taas pian pääsemme nauttimaan keväästä :D Onhan nää Suomen vuodenajat aika extremejä :D

Kahden peräkkäisen tankkauspäivän jälkeen, on mukava jälleen siirtyä normimättöön :)
Lue lisää »

Nonnih taas

Iltaa iltaa! Täällä sitä jälleen koneen ääressä jäpitetään. Oishan se jo aika mennä kasvu-unillekin, mutta pakkohan se on postata, kun on taas niin paljon asiaa… olevinaan ainakin :D

Tosiasiahan on, että kisoihin on enää kuukauden päivät! Kelatkaa kuukauden päivät :o Jumankekka, että aika on mennyt nopeesti. Todella nopeesti. Muistan kun aloitin dieetin ja mietin, että huhhuh, tästä tulee vielä … Lue lisää »