Avainsana: vitutus

Ei mitään uutta taivaan alla, eikö?

Huoaah, taas yksi viikko taputeltu. Niin, tässähän se taas vierähti, siivillä. En tiedä kuvittelenko, vai mitä, mutta takana on kyllä jotenkin hyvin raskas viikko. En nyt sanoisi, että fyysisesti niinkään, vaikka treenit on tullut hoidettua ihan entiseen malliin. Ehkä enemmänkin on ollut jotenkin henkisesti tahmea meno. Itse asiassa tänään mut yllätettiin Solanassa kysymyksellä: ” Oletko sä masentunut?” Menin hetkeksi ihan … Lue lisää »

Antakaa mun kaikki kestää!

Meille kaikille varmasti mahtuu toisinaan viikkoon niitä ”maanantai päiviä” enemmän kuin yksi, kun mikään ei tunnu sujuvan ja oikeastaan kaikki ja ei mikään ärsyttää ihan vietävästi. Mulle ainakin! :D Yleensä tällaisiin ajanjaksoihin liittyy kyllä jokin ylimääräinen stressitekijä, joka korpeaa mieltä ja tulee jopa uniin. Olo on ärsyyntynyt enemmän tai vähemmän koko ajan.

Luulen että ajan saatossa sitä oppii ehkä kuuntelemaan … Lue lisää »

Nyt mä oksennan!

Aika raflaava otsikko. Tämä on lähinnä henkinen oksennus mitä postaus pitää sisällään.

Valehtelisin jos väittäisin, että kaikki on hyvin. Ei aina kaikki vaan voi olla hyvin. Mä vaan vihaan itsessäni sitä piirrettä, että kun stressaan, joskus aika turhistakin asioista, musta tulee takakireä, hermostunut ja lyhytpinnainen bitch suorastaan. Ja useinmiten aivan syyttömät ihmiset kärsivät mun tunnekuohuista :( Onneksi sentään olen opetellut … Lue lisää »

Loppuisko se fitness märinä joskus?

Nyt alkaa meikäläistä pikku hiljaa nyppimään. Jos jollain on jatkuva sterssi otsassa tämän fitness harrastuksen tiimoilta, niin kannattaisko paneutua johonkin muuhun aiheeseen välillä? Mielestäni kyllä. Jokusella bloggaajalla on jäänyt nyt pahasti levy junnaa paikalleen, kun lähes tulkoon jokainen postaus käsittelee sitä, kenelle tämä laji sopii kenelle ei. Millainen on ”oikea” harrastaja ja millainen ei. Kuka kelpaa kilpailijaksi, kuka ei. Koomiseksi … Lue lisää »

Sunnuntai summausta!

Hohhoijaa! Se ois taas yksi viikko pulkassa, ainakin melkein. Kulunut viikko on ollut jotenkin raskas. En osaa sanoa onko enemmän ottanut fyysisille voimille vai henkisille. Ehkä molempia. Olen ainakin pistänyt merkille, että loppuviikkoa kohden olen ollut tavallista väsyneempi. Vaikka ihan siedettävät yöunetkin on tullut nukuttua, niin silti on myös päikkärit maistunut useampana päivänä :o

Kahvin voimalla :)
Aamupalalla työpaikalla
Lue lisää »

No hohhoijaa!

Hei nyt vaan hei taas! Edellinen postaus seisoi sen verran kauan luonnoksena odottaen valmistumistaan, että taisi jo jossain vaiheessa kadota se varsinainen punainen lanka. No on sekin nyt sitten julkaistu.

TÄNÄÄN (torstaina) ei ehkä ollut ihan mun päivä. Jos nyt ihan rehellisiä ollaan, niin pitkästä aikaa tämä bodari oli hieman ärhäkällä tuulella. Turhaan? No joo… yleensä… Mutta tiedättekö sellaisen … Lue lisää »

Johan on markkinat!


Otsikko kyllä sopii nyt muutamaankin asiaan! Nimittäin meillä oli kuin olikin niin kutsutut Vappumarkkinat tässä ”meidän kylillä” eli Myyrmäessä perinteisesti. Sää ei suosinut tällä kertaa markkinaväkeä ja mekin lähdimme kotiin ihan sen vuoksi, että vettä tihkutti niskaan ja meinasi tulla  kylmä :(

Kuten kuvasta näkyy, meillä vietetään vappua ja joulua samaan aikaan ja jos nyt vähän pääsiäistäkin siinä sivussa.
Lue lisää »

Perjantai pöhinää!

Huhhuh mikä päivä. Nyt on taas juostu pää kolmantena jalkana. Joo-o, voi olla että dieettikin painaa ja verottaa jossain määrin voimia. Ainakin henkisiä. Voitte vain kuvitella miltä tuntuu olla duunissa kun pöydät NOTKUU suklaista, piparista ja tortuista :/ Siis huhhuh, kyllä nyt on kiusauksia joka puolella. Mutta mä kestän, kyllä kestän! Mutta todellakin valehtelisin, jos väittäisin, että yhtään ei tekis … Lue lisää »

Perjantaita!

Perjantai iltaa vaan kaikille. Tänään mulla on ollut hieman huono päivä. Mutta ONNEKSI se ei liity millään tapaan tähän mun harrastukseen tai meneillä olevaan dieettiin. Kaikki mun sisällä oleva angsti ja ahdistus liittyy ihan puhtaasti duuniasioihin :/ Tästä olen puhunut aikaisemminkin. Mutta tänään on tosiaan ollut poikkeuksellisen ärtynyt olo ja kiukku nousee pintaan kun vain ajattelenkin asiaa.

Eilisen lepopäivän välipalaherkku.
Lue lisää »

Hola hola, it´s perjantai!

Mitähän kivaa mä teille keksisin kertoa? Hyvät jutut on vähän vähissä, kun duunissa on ollut jälleen niin sekopäinen meininki ettei mitään järkee. Olenkin ollut yhteydessä omalta osaltani (moni muukin on ollut siis) työsuojeluun ja he kehottivat laittamaan kaiken ylös kirjallisena, minkä koen ahdisteluksi tai kiusaamiseksi. No … siitähän se lista sitten varmaan syntyykin :D Kerroin myös millaisessa hengessä meidän entinen … Lue lisää »