Bodareiden kirjeenvaihtoa

Millaista on bodarien arki? No lajin vannoutuneet harrastajat todellakin tietävät, mitä se parhaimmillaan / pahimmillaan on :D Sitä itseään, heti kun aamulla päänsä tyynystä nostaa, siitä se lähtee.

Tietyt rutiinit seuraavat toinen toistaan. Useammalle aamupala on päivän yksi nautinnollisimmista ruokahetkistä. Kyllä, näin se on. Itse vetäsen tattaripuuroni naamaan parin munan ja raejuuston kera joka aamu. Jos on aikainen aamuvuoro, fillaroin duuniin ja syön vasta siellä. Tuleepahan tehtyä se hyvin kuuluisa aamuaerobinen siinä samalla tyhjällä vatsalla ;) 

Dosetti on kätevä, kun lisäravinteita pitää nappailla pitkin päivää :D
Aamupala duunissa :)

Päivät ovat usein hektisiä. On pystyttävä ajoittamaan / rytmittämään työ, ruokailut, treenit, kodinhoito yms. Joskus se tuottaa hieman harmaita hiuksia, mutta tiukoistakin tilanteista selvitään :D Onnea on osaltaan se, että kaveri on vähintäänkin yhtä hurahtanut kuin mitä itse on :D , joten ymmärrystä löytyy, vaikka toisinaan treenit menee lähes yöjuoksuksi ;)

Eini raukka poltti kätensä aika pahasti duunissa :(

Pienet mukavat hetket arjen keskellä tuntuu todella herkullisilta, kirjaimellisesti :)

Nimipäiväni kunniaksi Eini loihti mulle ”pienen” nimppariyllärin. Kyllä maistui, nam!

Aika usein päivät kuluu hieman interaktiivisesti. Kommunikointi kuin tapahtuu lähes kokonaan kännyköiden välityksellä :D Se on nykyaikaa se.

Näin myös tänään! Hei mitä sä teet? Mis meet? Joo salilla, mulla jalkatreeni, mitäs sulla? Yläkroppa.

Hei mä oon tääl :)
Ja mä tääl :D
Tällaista tänään!

Sitähän se on. Iltasella duunataan vielä seuraavan päivän eväitä valmiiksi ja loppupeleissä bodari on kuin nukkuvan rukous, valmiina kaatumaan sänkyyn ja lamput sammuu alta aika yksikön.

Mutta mitäs mä sitten teinkään tänään salilla, sillä välin kuin Eini treenasi jalkojaan toisaalla. Mulla oli tänään yläkroppapäivä. Rinta – selkä ja olkapääpainoitteinen. Kapeeta ylä- ja alataljaa. Vinopenkkiä, pystypunnerruksia, vipareita. Ojentajia ja hauiksia supersarjoin ja lopuksi vielä syviä vatsoja. Kohtuu rankkaa settiä. Sarjoja noin neljä per liike, toistot liikkui siellä 12-8. Kyllähän tuli taas tehtyä ja kyllähän tunsi taas tehneensä. Huomenna sitten alakroppaa ;)

Semmosta siis tänään(kin). Niin ja se juhannus, sehän on ihan justiinsa. No sanotaanko näin, että mun rutiineita se ei riko ;) Eli satakoon vaan lunta, ei haittaa :D

HEI NY!