BODY TÄYTEINEN VIIKONVAIHDE :)

Voi kuulkaas kun mulla ois vaikka ja sun mitä mitä tekis mieli kertoa, mutta yritän nyt pysyttäytyä jossain määrin edes aiheessa :D Takana on ihan mahtava, siis MAHTAVA, viikonloppu :) On ollut paljon mukavaa teksaa ja hauskaa. Nauruterapiaa tuli harrastettua eilen oikein isolla kädellä :)

Eilen, eli lauantaina, päivä pyörähti käyntiin jo varhain aamulla. Salillakin olin hyvissä ajoin, sillä päivälle oli sovittuna BIKINIEN SOVITUS :) Ai että ai että ai että oli kiva mennä sinne. Ja ai että oli myös kiva, että tiimikamuni lähti mukaan sanomaan mielipiteensä ja samalla hän pääsi itsekin hiplailemaan bikinikankaita syksyä silmälläpitäen.

Jokseenkin paljon tuli naurettua Sahara Beautyssa. Henkilökunta on kyllä mahtavaa :) Aika vierähti siivillä biksuja mallaillessa :)

Biksujen sovituksesta suuntasimme sitten Selloon ja olihan siellä taas vähän kaikkea kivaa!

Tällaiset löyty muun muossa. Olihan se nyt kun kesää kohden mennään :)
Lifesta löyty tällainen, lisäravinteiden lisäksi. Tää nyt oli niin huikeessa alennuksessa, että vaikka ulkonäkö ei nyt ehkä ihan ole muo :D , niin kyllä siinä kahvi kuumana pysyy kummasti. Jo on ollut kovassa käytössä ;)
Pientä maistiaista tulevasta. HUOM! bikinit eivät suinkaan ole vielä valmiit ja lopputuloksen tulette näkemään sitten h-hetkellä ;) Mutta sen voin sanoa, että mageet niistä tulee ja niin mun näköiset <3
Hieman mittailua. Tästäpä saatiinkin varsin mellevät naurut :D  Mutta oli se vaan kuulkaa huisi fiilis saada biksut päälle :) Mulla oli niissä varsin mukava olo, kyllä, vaikka kangasta on vähän, niin ei ollut ollenkaan alaston olo. Eikä voisi ollakaan, olenhan astumassa lavalle monisatapäisen yleisön eteen :) Ei siellä passaa ujostella :D
Tällaiset valot tarttui matkaan mukaan Sellon Anttilasta. Mä kun kuvittelin, että jouluvaloja tulee vastaan ihan joka kulman takaa vieläkin, niin eihän se nyt ihan niin yksinkertaista sitten ollutkaan. Useampi liike koluttiin, kunnes sitten nämä (taisi olla ainokaiset) löyty Anttilasta :D Ja alennuksessa, tietysti -70%, joten ei hinta paljon päätä huimannut. Hienot ne on :) Tykkään.
Proteiinipannarikin piti jälleen ikuistaa, sillä nyt en vetänytkään tattarihiutaleita  sauvasekoittimella  hienoksi, vaan laitoin ne ihan sellaisenaan vaahdotettujen valkuaisten sekaan :) Tuli ihan erilainen suutuntuma, tykkäsin :) Niin pienestä se voi olla tällä tavalla dieetillä kiinni, että saa ruokiinsa uusia vivahteita :) Nam nam!

EILEN tuli treenattua viimeinen osa TRIPLASARJAKIERROSTA. Vuorossaan oli TAKAREIDET – PAKARAT JA CORE! Oli kuulkaas mielettömän hyvä setti. Ja kun vielä tuli käytyä siellä Leppävaarassa fillarilla, niin saihan ainakin jalat treeniä eilen ihan kivasti :) ja minäkin aerobista siinä sivussa ;) Ihanaa kun alkaa olemaan jälleen fillarikelit, vaikka siis läpi talvenhan mä olen tsygäillyt, mut nyt alkaa olemaan jo semmonen keväinen fiilis :) Jei! 

TÄNÄÄN olikin sitten aika aloittaa jälleen uusi kierto. Nyt duunaan VOLYYMILLA. Ja ah kuulkaas, mikä olisikaan ollut oivallisin tapa aloittaa volyymikierto kuin OLKAPÄÄ JA RINTA (+ core ;) ). 

Sen verran ajoissa olin tänään salilla (ennen kymmentä :o) että mun lisäksi siellä oli sillä hetkellä vain neljä muuta treenaajaa. Kyllä siis oli väljää ja rauhallista. Pikku hiljaa kyllä alkoi sali siinä sitten täyttymään, mutta ihan hyvin pääsin harjoittelemaan poseerauksia ja t-kävelyä :) Kyllä, muistin ottaa korkokengät mukaan :)

OLKAPÄÄT – RINTA JA CORE

– pysytypunnerrus smith 
– viparit sivulle kp istuen
– pystypunnerrus kp.
– pystysoutu smith 
(huhhuh, että oli muuten olkapäät pumpissa!!!)

– ristikkäistalja
– penkki smithissä
– peckdeck

Ja tosiaan volyymilla vedin, eli lyhyet tauot sarjojen välillä ja viisi sarjaa per liike. Kyllä voin sanoa, että alko pikkasen hapottaa loppusuoralla :D

Ja ihanaa kun on aikaa tehdä rauhassa :) Vaikka tahti oli kiivas ( noin 30 sec. palautukset sarjojen välillä) niin itse liikkeet tuli tehtyä rauhallisesti, hyvää tuntumaa hakien ja jälleen huippusupistuksiakin käyttäen. Rintatreenissä se ainakin toimii todella hyvin (huippusupistukset) jos sattuu olemaan tuntuma hakusessa ;) wink wink!

Lopuksi tosiaan harjoittelin poseerausta ja t-kävelyä oikein ajatuksella. Sen lisäksi tuli rullailtua ja venyteltyä oikein ajatuksen kera :) Mikä fiilis <3

Tästäpä on kuulkaas hyvä jatkaa uuteen viikkoon. Huomenna on ansaittu lepopäivä ja tankkaus. Nyt onkin sitten vähän uusittu tankkauspäivä. Muunmuossa kaapissa odottelee hedelmäsalaatti :) Lurps!

Että näihin kuviin ja tunnelmiin päättelen tällä erää. Oikein loistavaa alkavaa viikkoa kaikille :)

HEI NY!