Booooom!

Viikko vetelee viimeisiään. Viikko on ollut totta tosiaan täynnä tohinaa, kiirettä, bodyhommaa, töitä, kavereita, paljon kahvia, ihania hetkiä, saunomista ja ja ja … Dieettiä, juurikin sitä ja treeniä. Kyllä. Lähes perussettiä :) Fiilis se vain on edelleen mitä mahtavin. En keksi mitään valittamista, en oikeastaan… en vaikka miten miettisin, että puristaisko vanne edes hieman päätä, mutta ei, se ei purista vieläkään.

Ajatella, että viimeiset viisi viikkoa pyörähtää käyntiin ihan näillä näppäimin. Fiilis on odottavan jännittynyt. On päiviä, jolloin tulee tunne, että aika loppuu kesken, mutta sitten kun kuulen jälleen tsemppaavia kommentteja, olo on varmempi ja näen itsekin, että olenhan mä hitto vieköön duunia tehnytkin, ihan tuloksellista sellaista!

Eilen tosiaan treenattiin Solana Fitness Centerissä Hakaniemessä. Siellä se vaan on hyvä meininki aina, jopa lauantai iltaisin :) Mukavaa nähdä muitakin bodareita, niitäkin jotka tähtäävät kevään kisoihin. Aina on jotain ajatusta vaihdettavana. Ilmapiiri on tsemppaava ja henki on hyvä. Ainakin minä olen kokenut siellä aina niin olevan :)

Tällä kertaa vedettiin Einin kanssa ihan omat setit. Einillä oli vuorossaan ainakin olkapäät ja mulla taasen oli takaolat – selkä ja rinta. Tietysti lopuksi vielä corea. Tulihan vedettyä taas tunteella. Ehkä siinä jokunen voimasanakin taisi lipsahtaa ja Eini sanoi, että kuuli kyllä, että nyt joku treenaa tosissaan, eikä huido käsillä ilmaan…tai jotain sinnepäin :D No mut hei, kun tehdään, tehdään kunnolla. Emme tällä kertaa juuri sparranneet toisiamme, hieman kävin jeesaa Einiä pystypunnerruksessa, jotta hän sai vedettyä saran ihan tappiin asti. Ja Eini näytti mulle muutamat uudet hienot jipot muun muossa rintalihasliikkeissä :) Jebou!!!!

Perjantainahan me käytiin siellä Myyrmäen Uimahallilla ja silloin Eini sparras muo ihan koko treenin ajan, koska hänellä oli lepopäivä :) Ja joo, ojentajia kiristää vieläkin ja haukkasuonet näkyy :D

Tänään sitten volyymikierron viimeinen veto takana. Takareidet ja peffa volyymillä, sekä lopuksi corea. Kyllä kuulkaas ruoskin itseäni urakalla. Jalat oli aika hyytelöä lopuksi ja treenin kruunasi vastatuulessa fillarointi kotiin :D Tulin kyllä aika hiljaista vauhtia :D Huhhuh.

TAKAREIDET – PAKARAT JA CORE
– sjmv kp
– takareidet istuen
– takareidet istuen jalka kerrallaan
– taaksepotkut (takareidet maaten laitteessa, Einiltä opittu ;) jäätävän hyvä liike!)
– balettikyykky
– luistelukyykky
– lantion nostot jalka pallon päällä
+ corea

Voin kuulkaa kertoa, että pakarat oli tulessa ja reidet kovilla. Lopuksi vielä rullailin selkää. Se on sellainen ihana rauhottumisen hetki treenin päälle.

Nyt alkaa sitten kevyt kierto. Aloitan sen lepopäivällä. Teen duunissa välivuoron. Huominen tankkaus siirtyy jonnekin tulevaisuuteen. Nyt kiristellään. Valmentajan (Sallan) kanssa sovittiin näin. Meillä on kuitenkin tiimipalaveri / yhteisharkat viikonloppuna, niin Salla saa taas tsiigaa kunnon ja sitten mietitään tankit ;) Muo ei oikeesti haittaa yhtään, että tankkaus jää nyt välistä. Oikeastaan ihan helpottava olo :) Ei mulle tuo tankkaus ole ollut mikään ”juttu”. Mä tulen erittäin hyvin toimeen mun dieettimätöillä ja tykkään niistä ihan hitokseen paljon :)

Tulevalta viikolta odotan jälleen paljon. Lähden arkeen iloisin mielin ja innoissani :) Ensi viikolla tulee olemaan myös yhteistreeniä jälleen Einin kanssa :) Olen kyllä todella todella todella onnekas, että tiimistä löytyi ihminen, jonka kanssa vaan natsaa niin yhteen. Mikäs sen mukavampaa kuin hehkuttaa yhdessä tätä touhua ja syödä niitä eväitä purkista pukkarin lattialla :D Se on vaan niin siistii. Joo joo… lopetan tän hehkutuksen nyt tähän. Koittakaa kestää muo :D Kiitos ja anteeksi ;)

HEI NY!