DAY NRO ONE !!!

No ja näin se dieetti sitten pyörähti virallisesti käyntiin tänään :) Kuten olen tuossa aikaisemminkin kirjoitellut, niin olen tässä tehnyt niin kutsuttua pehmeää laskua dieettiin jo pidempään. Ensinäkin olen punninnut kaikki safkani jo monta monta kuukautta :) vähentänyt makeisten mutustelua (karkkia mä en kyllä varsinaisesti syö, paitsi jos suklaa lasketaan karkiksi, mutta tarkoitan siis mitään sokerinamuja :p ei oo mun juttu niinkään). Jotensa kutensa se on näkynytkin, sillä tänään aamulla kun otin aloituspainon, oli se ”vain” 78,8kg kun mähän olen muuten huidellut koko ajan tuolla kahdeksankympin hujakoilla, jopa sen paremmalla puolen ;) Tästä on hyvä jatkaa!

Ja jatkettu onkin entiseen malliin. Tänään etureisitreeniä ja ilme kertonee taas enemmän kuin tuhat sanaa :D

Tämä päivä on ollut taas yhtä lentämistä paikasta a) paikkaan b) ja vielä c) huhhuh. Normi settiä. Jos siis joku on erehtynyt luulemaan, että mä vaan makaan himassa, niin wrooooooong, en todellakaan tee niin.

Aamu alkoi tarkalla aamupalalla ja normi hommilla. Koirat pihalle jne. Siitä sitten stadiin. Mulla oli lääkäriaika varattuna Mehiläiseen. Ihan kontrollihommia, ei mitään vakavaa, älkää huoliko :)

Ihan sattumalta törmäsin kaveriinkin siellä Mehiläisessä ja vaihdettiin kuulumisia siinä :) Mulla oli eväät mukana, mutta suuntasin kuitenkin niin suoraan kotiin sieltä, että söin välipalani vasta himassa ja suuntasin siitä sitten salille. Salilla siis JALKAPÄIVÄ.

ETUREIDET

– reisiojennus hitaaaasti
– jalkojen nostot smithissä
– yhden jalan prässi
– hack
– askelkyykkyä

Suoria sarjoja, toistot 15-10 välillä. Sarjoja per liike 3-4. Voin kertoa, että ottihan taasen koville. Jalkojen nostossa smithissä sain tumpattua 110kg painoa päälle. Huhhuh. Sanotaan nyt näin, että hackissa ei sit liikkunut enää ihan niin isot raudat kun välillä noiden reiskapumppien jälkeen :D Asiaa!

Pikkasen oli taas pakkelit poskilla ja pipo takaraivolla treenin aikana. Uhhuh. Ja mikä hiki!!! Voi hyvää päivää. Hiki lähti irtoo jo ensimmäisistä crossarissa tehdyistä polkasuista ja sen jälkeen loppua ei näkynyt. Tiedä sitten häntä, vaikuttaako aloitettu vihreä tee tähän? Ja okei, kyllä on tullut myös juotua vettä ja juu kyllä, mulla on vessahätä vähän koko ajan :D
Patukka!

Kyllä oli mukava treenata taas lujaa, kun viime viikko oli niin kutsuttu lepoviikko, eli viime viikolla ei tullut vedettyä mitään kovia treenejä.

Eipä tässä ainakaan näin aluksi ehdi nälkä juuri tulemaan. Ruoka-annokset ovat tätä luokkaa :) Ja namia ruokaa onkin! Tällä ruokavaliolla mennään nyt tämä marraskuu ja sitten tulee todennäköisesti muutoksia. Katsotaan.

Päivän päätteeksi oli vielä tapaaminen tytön luokanvalvojan kanssa koululla. Tälläkään kertaa ei ollut opettajalla mitään huomautettavaa. Hyvää palautetta tuli. Opettaja kiteytti asian niin, että mun pikku emäntä on hyvä tyyppi :) Ja niinhän se onkin! Ihan paras tyyppi :) Olen niin ylpeä hänestä.

Ja tässäpä hän on, mun reipas emäntäni :) Rakkaus pakkaus!

Eipä tässä nyt tälle päivän mitään kummosia juttuja tämän enempää ole kerrottavana. Huomenna taasen nokka kohti stadia ja niin ikään keskiviikkonakin :) Huuuh. Ollaanhan kuulolla. HEI NY!

2 vastausta artikkeliin ”DAY NRO ONE !!!”

Kommentointi on suljettu.