Dieetti jatkuu

Tuo dieettiin asetettu aamupala; 45g kaurahiutaleita, 100g rasvaton raejuusto ja 150g sokeroimaton mehukeitto, on kieltämättä aika ruhtinaallinen, kuten kuvasta näkyy. Tuolla pärjää hyvin lounaaseen asti. Eli ruodussa pysytään edelleen! Absolutely!

Kävin myös treenien jälkeen shoppaa kaupasta lisää mehukeittoa, rahkaa, vehnäleseitä ja bongasin -50% alennuksesta kanan sisäfilettä, nams! Ne on vielä ihan naturelleja, mikä tietysti parasta, pääsen itse maustamaan ne. Sitä paitsi nuo mausteliemet, marinaadit, mitä lie nyt sitten ovatkaan, eivät kaiketi edes ole sallittuja tässä dieetissä! Mukaan siihen tuli joku barbeque soossi, mutta en tosiaan aijo hyödyntää sitä. Puolisko saa käyttää sen omiin liharuokiinsa, jos tahtoo ;) Tuolla foorumilla kun on niitäkin kiukuttelijoita, kun nyt just ei olis varaa ostaa kaikenmaailman arvokkaita dieettituotteita, niin kandee mennä tosiaan silmät auki kauppaan ja vähän katsella! Tuollaisia löytöjä ainakin minä teen aika usein meidän lähikaupasta, jei. Tuossakin on päiväys vielä huomiselle, joten ihan hyvin ehdin syömään sen! Itse asiassa tässä dieetissä tuskin mikään muu on kallista kuin ehkä tosiaan nuo lihat (jos sen niin haluaa ajatella!) ja proteiinipatukat (joita ei ole edes pakko ostaa!). Jos sitten haluaa käyttää niitä lisähöysteitä fatburnereita yms. niin nehän nyt maksaa tietty jotain… Mutta eipä ne pakolliset Omega tabut nyt niin kauheen kalliita ole. Siinäkin kannattaa vähän katsoa mistä ostaa. Mulla on siinä se etu tietty olemassa, että saan duunin kautta ne tukkuhintaan :) joten ei sinällään harmita kauheesti. Tässä taas tullaan siihen, mihin haluaa ne rahansa laittaa. Ne jotka noista hinnoista tirisee, laittaa varmasti enemmän rahaa normielämässä kaikenlaiseen bullshittiin!

Ostin myös lisää vihreetä teetä. Jotkut tykkää, et vihree tee on ihan kauheeta kuraa. Mun mielestä ainakin tämä kyseinen tee on hyvää! Olen kuullut sellaisen ohjeen, ettei vihreetä teetä saisi hauduttaa liian kauaa, muuten siitä tulee kitkerää?!?!?!? Totta vai tarua, en tiedä, mutta minä en ainakaan ole saanut sitä maistumaan vielä kitkerältä :)

Eli näillä mennään. Kaappi on tankattu jälleen rahkalla, raejuustolla, mehukeitolla, vihanneksilla, sekä kanan- ja naudanlihalla! Puurohiutaleetkaan eivät lopu ihan heti kesken, eikä leseet :D Nyt ollaan siis tosissaan. Kuten sanottua, en ole varsinaisesti tässä dieetissä sen vuoksi, että yrittäisin tässä nyt kauheesti jotain laihduttaa. Tiedostan kyllä, ettei mun tarvitsisi laihduttaa yhtään mitään. Nyt vain haluan testata itseäni, katsoa miten tämä kroppa toimii ja saanko tällä dieetillä sitä lihaserottuvuutta sieltä enemmän, kun rasva palaa päältä pois :) Siihen tähdätään. Katsotaan miten mimmin käy :) Tällä hetkellä ainakin on fiilis ihan kympissä, olen täynnä tarmoa ja palavaa halua onnistua tässä! Ja jos vielä kaupan päälle pääsen siihen tavoitteeseen mitä haluan, niin olen hetkellisesti ainakin ehkä maailman onnellisin ;) heh! Tämä on tällaista itsetutkiskelua. Oman kropan toiminnan tarkkailua. Tämä on siis mielenkiintoista! Ja vaikka minä en ole todellakaan mikään puntarilla ramppaaja, ennemmin katson peiliin ja totean sieltä, onko jotain korjattavaa, niin kuitenkin nyt olen pari kertaa punnannut itseni tämän dieetin aikana. Yllätyksekseni sain havaita, että juh, kyllä tämä toimii totta tosiaan. En nimittäin muista koska viimeksi puntari olisi näyttänyt alle 70 kiloo mulle, mutta tänään se näytti salilla 68 kg :O (pituutta mulla on vaivaiset 181,5cm :D). Eli jostain se lähtee, toivottavasti sieltä läskistä :)

No mutta tällaista pohdintaa tällä kertaa. Ihan kauheesti taas kaikille muillekin hurahtaneille treeni intoa ja jaksamista!