Dieetti, päivä 14.

Nonnih,tiukka linja pitää yhä. Tänään on ollut jopa oikein täyteläinen olo koko päivän. Edelleen kaikki suuhun menevä menee puntarin kautta. Kuvassa tämän päivän päivällinen, sillä herkuttelin savustetulla lohella, nams! Kyllä kuulkaas niin maistui aikasta hyvälle!

Kaupasta kipasin hakemaan sen hehkuttamani lakritsiteen. Nams, on muuten sekin hyvää. No kaikkihan hyvältä maistuu tämän kahden viikon jälkeen :) hih.

Olen myös alkanut harrastamaan sitä, mitä tuolla foorumilla jotkut muutkin. Eli teen herkkuja perheen muille jäsenille. Myös koirat ovat saaneet osansa. Itse kun ei voi niitä nauttia, niin saapahan ainakin silmänruokaa ja tuoksuja :) Kun sain tänään puoliskon kotiin, keitin hänelle kaffet, päälle tursotin paljon kermavaahtoa ja kanelia. Oli muuten haluttavan näköinen kahvikupillinen :o Ois maistunut varmaan mullekin, mutta hyvin se maistui puoliskollekin ;)

Tytölle taiteilin sydämenmuotoisia pinaattiohukaisia jälleen. Puolukkahilloa ja mitäs muutakaan kun kermavaahtoa päälle :D Oli muuten tyttökin innoissaan.

Koirat sai sitten puoliskon herkkusienistä jalat ja mun kalasta nahat. Ja onhan niilläkin nyt suu messingillä :D Eli mitä tästä opimme jälleen ”Hyvä ruoka, parempi mieli” kuten mainoslause kuuluu :) Itselleni ainakin tulee hyvä mieli kun voin ilahduttaa muita, vaikken itse pääsekään nauttimaan herkuista. Ei sillä, ettäkö oman ruokavalion raaka-aineet huonoja olisi, ehei, ei todellakaan, nehän ovat hyviä ja laadukkaita, kunnon ruokaa. Terveellistä ruokaa. Mutta nyt kun on niin riisuttu ruokavalio noin niinkuin ehkä määrällisesti, niin kyllä sitä kummasti alkaa himoitsemaan ties vaikka mitä. Ihme juttu tosiaan, että kaupassa kuivaleipähyllyt vetää puoleensa. Jokin varrasleipä sieltä… voih, se olisi aikasta ihanaa. No… Puolta väliä tässä käydään ja hyvin on mennyt ja tulokset ovat jo nyt selkeästi nähtävissä, niin eipähän tule repsahdettua. Eli päivänä 14. edelleen fiilis hyvä, tunnelma katossa… ja olo mitä mainioin.

Ja nyt virittäytymään sohvalle sunnuntain BB lähetystä kyyläämään. Herkutella saan, huom saaaaaan, rahkalla (Ehrman 250g), 100g sokeroimaton mehukeitto ja vehnäleseet 10g. Nams! Sitten nukkumaan, jottahan aamulla jaksaa könytä ajoissa ylös sängystä. Tyttö menee kasiin kouluun ja minäkin siis kasiin duuniin. Kuulemiin.