Dieetti, päivä 23.

Eiköhän se ole kutakuinkin päivä 23. tai jotain sinnepäin. No ihan kuin vaan, loppusuorahan tässä häämöttää. Lentsu tosiaan edelleen vaivaa, joten mennään nyt nämä päivät sitten vieläkin enemmän karsitulla ruokavaliolla. Kuten taisin jo eilen mainita, jätän päivällisenkin hiilarit nauttimatta. Eli näillä mennään. Kaupassa käydessäni silmääni sattui tuo Hummus, nams, jonka päätin ostaa jo valmiiksi itselleni palkkariksi tämän dieetin päätteeksi :) Tuota hieman hapankorpun päälle, ai että!

Tyhmästi tuli nyt tuo kuva vinoon, mutta kyllä siitä selvän saa. Jos ei ole tullut maistettua, niin suosittelen. Noita on eri makusiakin olemassa, itse ostin nyt tuon originaalin :) Odottelen että pääsen avaamaan sen ;)

Jeps. Mut et näin. Potkua piisaa räkätaudista huolimatta. Vaikeaa on pysyä salilta vekka… ruokavalion noudattaminen ei ole edelleenkään vaikeaa. En kiellä etteikö mielitekoja olisi, no joo, olisi kyllä ja tarjollakin olisi vaikka mitä, kuten tänään TAAS töissä Geishaa ym. suklaita oikein kulho tolkulla. Just. No… mä en syönyt.

Näin. Mutta nyt ois aika laitella pikkuemäntä iltapesulle, tuollahan se kolaa jo suihkukaapissa ja minä voin alkaa valmistautumaan Salkkareihin. Uuu jeah! Ehkä myös BB tulee syynittyä tänään… ehkä ;)