Dieetti, viikko ja kolme päivää!

Nonnih. Tiukasti pidetään kiinni dieetistä. Tänään taas duunissa, keksiä pullaa jne. Mä en ottanut, nyt en sanonut, etten koskenut, sillä koskin, laitoin taas jemekseen omaan lokeroon pari kaurakeksiä. Sitten kun se päivä koittaa, niin mulla on siellä jälkkärikeksi odottamassa ruoan päälle :) Hih.

Meillä on duunissa yksi mimmi, joka on myös kiinnostunut dieettaamisesta ja treeanaamisesta. (tai on niitä parikin!) Niiltä tuntuu löytyvän jonkin verran tietotaitoa (ehkä jopa enemmän kuin multa :o) mutta se ei kauheesti näy päällepäin. Itse asiassa, tänään katsoin että mahtaako tämä yksi olla tiineenä :o … epäilen, mutta eihän se mahdotonta ole. Eli juh, ei kovin tiukkaa vyötäröä siis :D No mut joo. Asiaan. Hänen kanssaan sentään voin keskustella asiasta :) Muille en edes viitsi, koska vastaanotto on melkein sitä justiinsa, että ei nyt yksi pulla haittaa ja mistä sinäkin laihdutat. Kuten olen siis kertonut. Mutta onhan sitä innostusta puhua asiasta mistä itse on niin innoissaan. Sit haluaa niinkuin jakaa kokemuksia ja oppia kenties jotain uutta taas. Jeps, mut siis ihan jees, et on ainakin kaksi ihmistä, joita tämä tuntuu kiinnostavan :D Yks toinen duunikaveri ei meinannut uskoa, että olen grammalleen punninnut lounaani. Se luuli että heitin sen vitsillä. Sitten kun sanoin, ettei se ollut mikään vitsi, vaan ihan taivahan tosi… niin ilme oli kyllä todella epäuskoinen :DDD No ei kait tällaista voi oikein mitenkään ymmärtää JOS ei ole itse asiaan perehtynyt, kokeillut tai edes ottanut selvää, että minkä vuoksi :)

Tänään ehkä hieman tuntui namuset huutelevan muo kaupan hyllyiltä kun kävin shoppaamassa naudan lihaa, rahkaa, mehukeittoa ja marjoja. Mukaan tarttui myös makeutusainetta, hienonnettua sellaista :) Mähän en muuten noita makeutusaineita harrasta, yleensä käytän makeutukseen hunajaa, mutta nyt kun tämä dieetti ei sitä hunajaakaan salli, niin ei auta muu. Voihan sitä tietty olla ihan ilmankin, se on yksi vaihtoehto, mutta kyllä yksi makeutusainepilleri teen seassa maistuu ihan hyvältä, varsinkin nyt kun ei saa nauttia mitään makeita muuten :D Pienet on ilot.

Hyvin siis homma edelleen ruodussa. Mitään kiellettyä tai ylimääräistä ei ole mennyt tästä suusta alas! Olen hyvinkin tyytyväinen itseeni tällä hetkellä. Myös kaventunut ulkomuoto ilahduttaa. Tästä on niin hyvä jatkaa!

Eipä kummempia. Hyvin menee mutta menkööt :D Jeih!