Eilenä

Eilen oli ihan loistava päivä / ilta, lukuunottamatta yhdistyksen kokousta, joka oli mun näkökulmasta ihan täysi farssi. Ja koska mä olen mä, niin lähdin niiltä istuimilta hatkaan, kun kokous julistettiin päättyneeksi. Mulla ei yksinkertaisesti ollut mitään sanottavaa sille sakille ja ajatus siitä, että olisin vielä kiertänyt niiden kanssa Sea Lifen ja jäänyt syömään… ei ei ei ei. Se ois ollut niin tekopyhää yrittämistä, väkisin vääntämistä. No, täysin munaton en ole minäkään, hallituksen puheenjohtaja sai tänään mailia multa, jossa kerroin mielipiteeni kokouksesta ja sen kulusta. Toivottavasti viesti menee perille… Voin kertoa, etten aijo liittyä enää tuon yhdistyksen puolesta toimijaksi. Kiitti, riitti.

Jeps, mut siis, eilinen leffa Saw VII 3D näytös oli ihan jeesh. No sellaista mättöä, verta ja suolenpätkiä kirjaimellisesti… että, no menetteli. En kyllä lähtisi liputtaa kuitenkaan elokuvan puolesta. Siinä määrin ihan ok pläjäys, että vireystilan ollessa miinuksen puolella vahvasti leffan alkaessa, pidätteli elokuva kuitenkin mut hereillä loppuun saakka :D Tehtävä suoritettu, mielenkiinto pysyi suht hyvin yllä alusta loppuun asti. Ei tullut haukotuksia, mutta ei tullut kyllä mitään suurempia väristyksiäkään. Okkei, Paranormal Activity toimii todennäköisesti paremmin, hope so, sillä sitä pitäs mennä katsomaan myös.

No mutta. Tuli kierrettyä kaupoilla ja uuuuuu jeah, mä ostin uudet juoksulenkkarit. Ihq. Pysyttelin merkkiuskollisena ja valitsin jälleen Addut. Niissä on vain jotenkin mulle sopiva lesti, tykkään. Nämä uudet kengät ovat pronaatiotuetut ja uskon että ne toimii hyvin. Olen viime aikoina saanut nilkkani kipeytymään vanhoilla lenkkareilla, mutta toisaalta, ok ne on vanhat joo… mutta tuli mieleeni, että kuinka paljon asian kanssa on tekemistä sillä, että olen salitossuilla mennä viuhtonut juoksumatolla?!?!?!? Nii-in, sanoppa kuule se. No mutta tarkoitus olisi nyt pesasta vanhat juoksupopot ja ottaa ne salikäyttöön…juoksumatolle. Good idea, luulisin.

Niin ja sain ostettua myös uuden kellon keittiön seinälle, vanhan tilalle. Nyt vain pitäisi saada se sinne seinälle, projekti voikin kestää sitten seuraavan vuoden… jos vaikka aloittais sillä, et laittais patterit siihen :D

Ja yllä olevaan kuvaan. Aivan älyttömän ihanaa ja hyvää lattea saa kyseisestä kahvilasta. Pieni kuppikin on iso ja iso on jumalattoman kokoinen :D Suosittelen.

Jei Salkkareiden uusinta, pakko mennä… ai juu ja kutsuin juuri mutsin ja faijan isänpäiväkahveille illalla… joten pakko alkaa suunnittelee sitäkin :)