Eiliset treenit 14022012

Doddih, jos joku jo luuli, etten ole ollut eilen salilla, niin väärin meni ;) Olin tietty, mut no, oli niin kiire päivä taas etten ehtinyt mitään päivittelee. Kiire oli siitäkin huolimatta, että olin tytön sairastelun vuoksi kotosalla :/ Eilen tuli treenattua etureidet, jeh!

Tittidii, kuvaa meidän salin laajennusosasta. Koko Human Sport sarja on siirretty uuteen tilaan ja tässä tilassa aletaan vetää nyt kiertoharjoittelutunteja. Oon joskus kauan kauan sitten ollut edellisellä salilla sellaisella tunnilla ja se oli aika hauskaa, ehkä vois kokeilla pitkästä aikaa miltä se tänä päivänä tuntuis :) Pientä vaihtelua…tai sit mä vaan haaveilen, sillä kyllähän tuo puntti auttamatta vie niin paljon aikaa viikosta, että… no katotaan :)

Meitsi ja likainen peili :D Wow!

Ja sitten asiaan :) Tänään kävin hankkimassa vihdoin ja viimein nuo polvituet /- lämmittimet. No nyt oli sitten vähän niinkuin aikakin, koska eilisen syväkyykky sarjan jälkeen / aikana sain sitten oikean polveni kipeytymään. Hienoa, nyt on vasen olkapää ja oikea polvi kipee :o Mä nyt sit päädyin näihin Stadiumissa myytäviin tukiin, kun myyjä ainakin oli sitä mieltä, että ne on hyvät :) Oli muuten niin palveluhaluinen nuori mies Stadiumissa, että sain jo palvelua siinä vaiheessa kun olin lähettämässä ajatuksissani tekstiviestiä kaverille :D Kuulin vaan sivukorvalla ”Voinko olla avuksi…” ”Aaaaa, joo, kiitos joo, tota tulin hakee polvitukia…” Ja hän niiiiiin auliisti kaivoi mittanauhat ja kaikki esille että saatiin mittailtua oikean kokoista tukea ;) ja vielä sitten suositteli mulle kanta-asiakaskorttia ja sellainenhan tuli hankittua. Kyllähän mä aika usein shoppaan stadiumissa, varmaan liike josta eniten hankin itelleni kuteita :) Mä kun en niin noista mekkojen shoppailuista välitä :D :D … eihän niitä voi kuntosalilla käyttää ;) Jeps, mut siis joo, hyvää palvelua, että terkut vaan Villelle Stadiumiin :)

Aijoo, nyt taas ihan asian vierestä, mutta tänään aamulla mentiin niin asian ytimeen Radio Rockilla ;) Ne siellä spekuloi, että mikä ihmeen tarkoitus / motivaatio jengillä on tällaisissa suht yleisissä / julkisissa kanavissa (esim. FaceBook) hehkuttaa mitä parisuhteessa tapahtuu. Ne oli ihan sitä mieltä, että sellainen julkinen ”lesoilu” viittaa ennemminkin siihen, ettei kaikki oo ehkä ihan niin hyvin kuin annetaan ymmärtää. Mä olen kans miettinyt joskus tätä asiaa, et mikä siinä niinku on idea, että sitä hani kultsi puppeli mussukkaa niin kauheesti pitää hehkuttaa ja kertoa mitä milloinkin on yhdessä tehty, kuinka monta ruusua ilmesty tänään kotiin ja blaa blaa blaa, hyvä ettei kerrota mitä makuukammarissa tapahtuu ja jotkut harrastaa kyllä sitäkin :o Siis nythän voisi kuvitella, että tämä on kateellisen ihmisen panettelua, mutta ei mulla ole mitään valittamista omassakaan sosiaalisessa elämässä, mutta ei mulla minkään valtakunnan pakottavaa tarvetta jakaa jokaista yksityiskohtaa kymmenien ja kymmenien muiden ihmisten kanssa, jotka eivät edes ole mulle välttämättä kovin tuttuja :o Joo mä en siis myöskään ole koskaan ymmärtänyt tätä ja tuskin ymmärränkään. Mut kukin tyylillään. Ehkä tosiaan on todennäköisempää, että hieman jopa omaan parisuhteeseensa tyytymättömät ihmiset haluavat vain pitää jotain kuplaa yllä, todistellakseen itselleen, että kaikki on hyvin … mene ja tiedä …

No mutta, josko sitä taas duunais jotain yleishyödyllistä. Iloinen asia on se että PIKKU EMÄNTÄ ON TERVE!!!! Jee, ei tarttenut neitiä lääkäriin kuskata, eilen maistui ruoka niin hyvin, että julistin hänet parantuneeksi ja tänään lähetin jo kouluun… itse sen sijaan suuntasin lääkäriin näyttämään jalkaani, olkapäätä en ees kehdannut valittaa :D mut jo, nyt tukea pari viikkoa, vältettävä turhaa rasitusta, mitä se on???? Buranaa… kylmää… ja ja ja ja… Ei kun huomenna valmentajan kanssa jumpalle :D

P.S Oli nyt vielä pakko hieman oikaista tuota pohdintaani näistä parisuhdestatuspäivityksistä :D ettei kukaan nyt vedä herneitä nenään asian tiimoilta. Kyllä mä sellaisen ymmärrän, että jonkun asian yhteydessä sivutaan jotain , mitä on ehkä sinä päivänä tapahtunut… mut joo, sellainen hyvin yksityiskohtainen ruotiminen ei vaan niinku mene mun tajuntaan ;)