Eksyin…

… salilta suoraan Tarjoustaloon. Kuten sanottu, se on tämän sortin shoppailijan Mekka :D buoahhaa. No mut joo, siis oikeesti, menin sieltä etsimään niitä käsi-/jalkapainoja. No eihän sielläkään niitä sitten ollut ja olen ihan ihan ihan sata varma, että olen niitä siellä joskus nähnyt. No hö. Mut iloinen yllätys, siis Tarjoustalo tämä shoppailijan kultakaivos, on hankkinut valikoimiinsa Maximin tuotteet :O oho. Vähän jee, ei tartte aina ajaa Budgettiin asti, kun tuo on tos aivan vieres :) Siistii. No tietty tarttu heti matkaan mukaan vähän palautusjuomajauhetta, ”sheikkeri” tietty, koska ajattelin nyt säästää tässäkin asiassa, enkä osta valmiita protskupalautusjuomia enää (tai yritän vähentää) niin saan sitten vatkattua omat pirtelöni. Upeeta mahtavaa. Eikä se ole yhtään sen isompi vaiva. Laitan vain kolme mittalusikallista jauhetta sheikkeriini ja lisään salilla treenin päätteeksi sinne 2,5dl kylmää vettä, ni avot, se on siinä. Helppoa kuin heinän teko äääs juu kän siii. Niin ja löytyhän sieltä uusi pyykkikorikin. Entinen onkin seurannut muo mun ensimmäisestä omasta kodistani aina tänne asti. Ajatella… sniisk, vähän nousee tunteet pintaan kun raahaan tuon vanhuksen roskikseen…ehkä en voi luopuakkaan siitä…sittenkään. Mihinhän mä sen laittaisin…vitut, roskiin lähtee ;) Mut on sillä vähän tunnearvoakin siis, vanha kuin taivas jo… mutta elämä on myös luopumista. Nyt on luopumisen aika :/ snif.fi :D

Jeps. Tässä siis lisäämässäni kuvassa näkyy nyt mitä kaikkia ”mömmöjä” mä vetelen päivittäin naamaani ;) Okei, en laske näitä vielä mömmöiksi, suurin osa noista on vitamiineja, löytyy Magnesiumia (erittäin tärkee, voin kertoo, etten muista koska olisi viimeksi lihakset krampannut!)Calsiumia ja sitä rataa. Nuo ”drinkit” on lähinnä siis treenin ajaksi ja jälkeen juomia, ei sen ihmeellisempää tähtitiedettä. En ole sortunut vielä hankkimaan mitään rasvanpoltto plää plää tuotteita, katon mihin omat rahkeet riittää ilman sen suurempia poppaskonsteja. Kattoo nyt, jos ihan _oikeesti_ joskus hurahtaisin niin pahasti, että lähtisin tähtää ihan fitness hommiin, niin sitten mun kaapista ei varmaan muuta enää löytyskään :D mut vielä tällä hetkellä mennään ihan luomuna siinä mielessä ;) tulostakin näkyy… ääääs juu kän siii seuraavissa kuvissa ;)


Välipalaksi meni sitten vähän niinkuin varkain salilla protskujuoma ja kun pääsin kaupoilta kotiin söin loput eilisen illan iltapalarahkastani. Ei ole nälkä vieläkään, mutta ruokaa pitäs laittaa ;) katson kellosta aikaa ja pitäs olla jo nälkä, kukkuu.

SALILLA kävin Core tunnilla ja sen jälkeen menin punttipuolelle. Tein pääasiassa ylävartalon lihaksia, rintaprässiä, taljaa, pystysoutua ja vatsarutistusta. Sen lisäksi annoin vähän kyytiä pakaroille ja takareidelle ;) Etureidet saapi vähän huokasta, viikonlopun lenkkeilyt on tehnyt tehtävänsä, vaan sen sanon, ettei kannata jäädä kotiin makaamaan silloin jos tuntuu, että paikkoja jumittaa, mä ainakin saan vetreytettyä itseni kummasti oikeanlaisella treenillä. Ja ne venyttelyt, ne venyttelyt. Edelleen olen fiksoitunut salilla tiettyihin laitteisiin ja sarjoihin, tiedän, pitäisi tehdä vaihteluita, juu juu juu… mutta käynnistelen taas tätä punttitreeniä niin kyllä se siitä lähtee ;) Rohkeasti tuumasta toimeen ja teen kohta taas kyykkyä ym. siellä ihan tohkeissani ;) jei.

Pikkuneiti saapui mökiltä kotiin. Oli niin jo ikävä tuota tuhnukkia. Voi pientä, suukkoja pitää antaa tuhatmiljoonaa :) Meillä on nyt samanlaiset koticrocksitkin ;) tyttö oli ihan innoissaan, molemmilla vaaleanpunaiset, voi miten ihq :)