Elämä on!

Puhelinkuvat2015 171
Jaana koittaa kuvata monnia :D Ei ollut ihan helpoimmasta päästä jobi :D

Niin tosiaan, elämä on … aika ihanaa tällä hetkellä. Paljon on taas tapahtunut aika pienessä ajassa ja varmaan aika paljon tulee vielä tapahtumaan. Mun suhteellisen tylsä elämä on heittänyt niin sanotusti häränpyllyä (hyvällä tavalla) tässä viime aikoina :) Just nyt tällä hetkellä en keksi oikein mitään mistä voisin valittaa :D Tällä hetkellä ei edes haittaa vaikka sataa vettä :D

Onneksi sentäs viime viikon loppuna ei satanut, kun olimme Jaanan kanssa Korkeasaaressa ihmettelemässä elukoita. Siellä onkin tullut jokusen kerran käytyä, mutta aina vaan sinne jaksaa mennä uudelleen. Yli viisi tuntia siellä vierähti :o eikä tehnyt edes tiukkaa. Omat eväät oli tietty mukana, tosin vielä viime viikonloppuna sain mättää, sillä mun dieetti pyörähti käyntiin vasta maanantaina.

Olenkin saanut pitkin kevättä tässä useita kyselyjä, että olenko menossa kisoihin syksyllä. No kerrottakoon nyt tätäkin kautta, että en ole menossa. Ja vaikka nyt dieetti käyntiin laitettiinkin, niin kyseessä on puhtaasi välidieetti, eli karistellaan vähän ylimääräisiä pois päältä ja katsotaan mitä olen saanut aikaiseksi. Mun kohdalla kisatavoite on asetettu ensi vuoden syksylle. Tänä vuonna keskityn vain tsemppaamaan muita kohti syksyn kisoja ja tietysti teen kovasti duunia oman kunnon kehityksen eteen. Salilla siis ramppaan edelleen sen viidestä kuuteen kertaan viikossa.

Dieetti onkin lähtenyt kevyesti käyntiin. No kolme päivää takana, mitä voi olettaa :D haha, ei siis tee tiukkaa vielä tässä vaiheessa. Lähtöpaino oli muhkeat 90,2 kg, repikääs siitä huumoria :p mutta tänään aamulla paino oli jo pudonnut 87,4 kiloon. Eli alas tullaan nyt rytinällä. Nesteet on lähtenyt kiertoon, kohta alkaa vasta se oikea työ ;)

Puhelinkuvat2015 097Nyt mä aijon vain nautiskella tästä dieetistä, ilman suurempia paineita ja tietysti on kiva fiilistellä tiimikavereiden kanssa, jotka ovat myös dieetillä syksyn kisoja silmällä pitäen. Onhan se taas mielenkiintoista seurata oman kropan muutoksia ja saada taas vähän esimakua tulevasta. Meillä on kyllä huikean hieno porukka tuolla Solanassa, sitä en voi kait liikaa hehkuttaa. Aina on hauskaa kun sinne menee.

Vihdoin ja viimein tein myös sen liikkeen, että vuokrasin itselleni oman kaapin Solanasta, tai no Jaanan kanssa me se jaetaan tällä hetkellä :) Helpottaa kummasti tätä liikkumista, kun ei tarvitse aina raahata kaikkia kamoja mukanaan. Riittää kun treenireppuun heittää kledjut ja juomat. Kun sitten vielä tulee mentyä suoraan duunista salille, niin tietysti eväät pitää ottaa mukaan. Muuten jätän kaikki muut pelit ja pensselit kaappiin ja kummasti on kassi keventynyt. Nyt riittää vain selkäreppu :) Jei!

Puhelinkuvat2015 219Tällä hetkellä tuntuu taas että mun elämässä on hyvinkin seesteinen vaihe meneillään. Paljon negatiivista energiaa on poistunut ja vielä enemmän positiivista on tullut tilalle.

Aina silloin kun tuntuu, että se päivä ei vaan paista risukasaan, on hyvä palautella mieliin, mitkä kaikki asiat ovat elämässä hyvin. Omalla kohdallani on paljonkin asioita, joista voin olla iloinen ja suorastaan ylpeä. Olen ihanan pikkuihmisen äiti, mulla on oma koti, mulla on duuni josta mä diggaan, mulla on aivan sairaan ihana harrastus ja aivan sairaan ihanat kaverit harrastuksen parista. Mulla on ihania lemmikeitä (jotka toisinaan ovat hieman rasittaviakin :D mm. eilen Pentti hajoitti vahingossa mun lempi kahvikupin, wäääää! ja tänään aamulla Mauno oksensi lattialle juuri kun mulla oli kiire dösään :p ). Mulla on hyvä verkosto perheessä ja apua on aina tarjolla jos sitä tarvitsen. Mulla on rakkautta mun elämässä! Ja mä olen terve :) Nämä ovat oikeasti isoja asioita, jotka joskus pääsevät unohtumaan. Jokainen meistä kuitenkin joskus kohtaa epäonnea elämässään, mutta niistä kuopista on vain kammettava ylös. Niin, elämä on!

Puhelinkuvat2015 100
Meidän salin Hannu on tehnyt aivan sairaan mageen uuden maalauksen Solanan seinälle :)

Elämästä pitää ja saa nauttia silloin kun se on ihanaa. Mulla ei ole ainakaan mitään syytä olla olematta tällä hetkellä tyytyväinen. No okei, rahaahan voisi olla aina enemmän ;) mutta kelläpä ei :D

Kohti kesälomaa siis mennään. Ensimmäinen jakso mun kesälomasta on jo kesäkuun alusta ja toinen vasta elokuun puolen välin jälkeen :) Ensimmäinen jakso siis mennään kevyesti dieetillä ja loppulomalla dieetti onki sitten jo takanapäin. Mutta eipä tuo dieetti ole ennenkään haitannut mun elämänmenoa millään tavalla, joten eipä se haittaa tälläkään kertaa.

Eipä tässä tällä kertaa siis kummempia. Nautitaan! Kesä tulee :)

HEI NY!