Elämä on :)

Tässä on ehditty sairastelemaan ja kaikkea muutakin :D Tavallaan on pitänyt kiirusta, tavallaan ei, mutta nyt on aika päivitellä vähän kuulumisia. Eli jos unohdamme tuon muutaman päivän sairastelun, niin tännehän kuuluu vallan hyvää. On tapahtunut paljon ihania asioita :)

Ihanisa asioita :) Muun muassa tämä, kun menee salille, niin siellä kahvipöytä notkuu herkuista. Okei, meillä oli syytä juhlaan, sillä meidän Kirma Solana Fitness Centerissä täytti vuosia. Itse juhlakalu oli kylläkin Turussa (tietääkseni :D ) juhlistamassa tätä päivää, mutta me juhlimme siitä huolimatta. Kiitos Kirma, oli todella todella todella maittavaa :) (kohtuudella… tietenkin :p )
Meidän dieettihirmu Eini <3 Mieli tekisi, mutta se on ei, niin se on ei. Aina voi kuitenkin katsella ja haistella :D Se ei ole kiellettyä. Eini siis valmistautuu syksyn SM:n naisten fysiikkaan :) Homma rullaa eteenpäin hyvää tahtia. Hieno tulee, ehdottomasti :) <3
Mc Diiddi :D Didi on kanssa valmistautumassa syksyn kisoihin, niin ollen myös naisten fysiikkaan. Meillä tulee olemaan kyllä niin rautaset mimmit lavalla ettei tosikaan. Huom! Mun luotto! Didikin on ensimmäistä kertaa leikissä mukana, mutta olemme varmasti kaikki sata varmoja siitä, että Didi menee heittämällä karsinnoista jatkoon!!!! Siitä ei ole kahta sanaa sanottavana ;) Tämä on mun mielipide :)
Didi ja Julian prillit :D Joo, joskus meillä ei oo oikein tekemistä, joten sitä pitää keksiä :D haha!                                                                                                                                                                                                                                Tokihan me myös treenattiin, sehän on selvä se ;)
Kun on treenattu kovaa, sen jälkeen voi ihan hyvin mennä kiinalaiseen syömään. Tosin tälläkin kertaa dieettiläinen tyytyi vain katselemaan kuvia ja tilasi lopulta kahvin mustana :D Tasan ei käy nallekarkit aina :D Mä nimittäin söin ihan sairaan hyvää kiinalaista masuni täyteen. Kiitos siitä Eini :) hih.
Helsinki tour :D

Toi päivä oli kyllä ehdottomasti yksi parhaista sen jälkeen kun olin tokeentunut taudistani. Illalla taisimme tsiigailla Einin kanssa leffaa … ja … ja … jotain … Mikäs sen mukavampaa. Ei sen tartte kummoista olla, kun on kivaa :)

Ja seuraavanakin päivänä taisi aurinko paistella makoisasti. Kyllähän kesän parhainta antia on aurinkoiset lämpimät päivät. Silloin voi vaan nauttia olosta ulkosalla, puistoilla niin sanotusti. Ei kun eväät mukaan ja menoksi.

Piknikillä. Jollain vissiin vähän aurinko paistaa silmiin tai jotain :D

Ihan normi arkeakin on vietetty. Mutta ei se ihan siltä tunnu, kun pikku emäntäkin on maalla. Sitä on semisti lomalla koko ajan kun aurinko paistaa, eikä aikataulut ole niin pilkulleen. Normi arkena, kun emäntä on kotona ja koulussa, on todella tarkkaa toisinaan, miten päivät rytmittyy, koska mun on oltava kotona, missä välissä voin lähteä treenaamaan, kotityöt, ruoanlaitot kaikki. Sitä normia mitä lapsellisen työssäkäyvän ihmisen elämään kuuluu. Nyt kun tämä normi poikkeaa, on tosiaan sellainen olo, kuin olisi lomalla, vaikka virallisesti sitä en olekkaan, kuin vasta joskus heinäkuun loppupuolelta eteenpäin. Mutta hei, eikö se ole vain hyvä, jos on sellainen fiilis, ettei arki ole turhan rankkaa :) Juu kyllä! Ehdottomasti!

Aina lomalla :D
Arjen pientä luksusta, valmiiksi tehdyt eväät <3 On se hienoa, että kumpikin on hurahtanut samaan harrastukseen ja näin ollen tietää kaiken siihen liittyvistä aivotuksista. Myös sen, mitä ruokaa pitää / saa / on syytä syödä :D ja kuinka paljon ;)

Töissä on pitänyt kiirettä, mutta on ollut myös vähän hiljaisempiakin hetkiä. Sekin luo ihan mukavaa vaihtelua päiviin, kun työtahti vaihtelee. Ei aina tarvi painaa nuttura kireenä, hiki valuen (tosin näillä keleillä se valuu vaikka vain istuisi :D ). Tuossa yksi päivä, kun mulla oli vapaata näin viikolla (tiistai itse asiassa), kävin moikkailee duunikavereitani toisessa työpisteessä :) Joo, kyllä, mä diggaan työstäni ja työkavereistani niinkin paljon, että voin piipahdella paikalle ihan vapaapäivänäkin. Okei, olihan siinä vähän omakin lehmä ojassa siinä määrin, että mulla oli ihan siinä hoodeilla hammaslääkäri ja jatkoin siitä sitten matkaani Hakaniemeen, minnekäs muuallekaan kuin Solanaan :) Yllättäen olin fillarilla liikenteessä :)

Tyytyväinen asiakas, näkeehän sen nyt ilmeestäkin :) hih.

Tosiaan tiistaina fillaroin stadiin hammaslääkäriin. Nyt olisi vihdoin ja viimein aika saattaa päätökseen jo pitkään kestänyt projekti mun implantin kanssa. No syksyyn se menee vielä tälläkin hetkellä, mutta toisaalta, muutama kuukausi sinne tai tänne, ei se enää haittaa. Hammaslääkärin jälkeen kävin lounastamassa meidän Pikku-Huopalahden toimipisteessä ja jeesailin vähän duunikavereita siinä sivussa. Siitä sitten polkasin Hakaniemeen. Kuinka yllättävää, että taivas repesi sitten siinä matkalla :D Huhhei, olihan kiva fillaroida. Ei sade niinkään, mutta se ravan määrä mitä sain niskaani. Siistii !

Hei jee, tässä sitten lopputulos, kun fillaroi sateessa :D Olin kirjaimellisesti rapakunnossa kun pääsin Solanalle. Olihan siinä treenikamuilla naurussa piteleminen kun näkivät mut :D Hieman huvitti kyllä itseänkin. Ei se mitään, pientä siistiytymistä ja etureisitreenin kimppuun. Menihän siinä muutama tovi taas rupatellessakin ja kahvia kitatessa. Mutta hei, se  kuuluu osaksi tähän hommaan ;) Solanan porukka kun nyt sattuu olemaan astetta sosiaalisempaa porukkaa, niin ei voi välttyä pieneltä hauskanpidolta ennen ja jälkeen treenien ;)
Työstetään työstetään. Kyllä ne reidet sieltä esiin tulee :) Mä olen päättänyt, että vuoden 2015 syksyllä mun reidet näyttää hitokseen hyviltä :) Tavoitteita, niitä pitää olla!

Semmosta siis tänne. Ja jotta tämä ei nyt mene ihan lätisemiseksi, niin taidanpa tästä pakkailla salikamat reppuun ja polkasta fillarilla salille. Joo, näin mä teen, siitäkin huolimatta, että tänään ei paista aurinko, ainakaan tällä hetkellä :( ja taitaapi siellä sataa vettäkin. No sou ? Hiki tulee kuitenkin, joten sama kait se on, olenko märkä sateesta vai hiestä vai kummastakin :D That´s my life and I like it! Ja tämän päivän kruunaa kahden tunnin hieronta, ah!

HEI NY!