Epätodellisen todellinen olo !

Hmmm… Tässä mä taas istun. Vapaapäivä, mutta ei suinkaan lepopäivä. Ruoka on tuloillaan ja salille olisi tarkoitus suunnata.

Kahteen päivään en ole päivittänyt mitään :D Epätodellista ;) mutta todellista. Kiirettä on pitänyt ja kyllä, tämä bloggaus on kuitenkin niin kutsutusti sivuharrastus, joten aina ei aika riitä. Mistään ette ole tuskin jääneet paitsi :D

KESKIVIIKKONA kävin tekemässä ennen iltavuoroa etureisitreenin Let´s Go Centerissä. Siitä menee niin hyvin dösä nurkalta suoraan duuniin :) Treeni oli onnistunut ja täynnä energiaa lähdinkin työmaalle. Jossain vaiheessa iltaa meno vaan alkoi hyytymään :o Ohhoh. Kerrankos tällaistakin tapahtuu :)

TORSTAI oli lepopäivä. Mutta töissä paahdoin välivuoron :)

PERJANTAINA aamuvuorosta suoraan kotiin. Likalle murkinaa, treenikassin pakkausta ja sitten yhdessä pikku emännän kanssa bussilla Myyrmäkeen. Harjoittelemme nyt bussimatkustamista, niin että neiti osaa sitten mennä omin nokkinensakin Kuvataidekouluun :) Hän on niin kovin innostunut tästä bussilla kulkemisesta :) Hyvä niin! Iso tyttö jo ;)

Itse menin siitä Kuvataidekoululta salille. Valitsin tällä kertaa paikaksi Myyrmäen Uimahallin kuntosalin. Juu, niinkuin taannoin kommentoinkin kyseistä salia, niin eihän se nyt mikään glamorous mesta ole. Mutta hyvän RINTA-OJENTAJA-OLKAPÄÄTREENIN sain vedettyä siellä kaikesta huolimatta. Tulihan penkattuakin pitkästä aikaa :) Jei! Nyt on lihakset mukavasti kipeet. Tänään taitaa olla vuorossaan selkä sektori jos oikein muistan :)

Ojentaja ojennukseen :)
Glamouria? Not ;) Hih! Mutta eipä yks kraana mitään haittaa, mutta esim. huonot tankoihin asennettavat lukot kävivät hieman riepomaan :/

 Meneillään on siis RESTPAUSE kierto. Mukaan on kyllä mahtunut supersarjojakin, kuten TIISTAINA SOLANASSA ja eilen tuli tehtyä myös ojentajaa ja hauista supersarjoin uimahallilla. Treenit kulkee, sillä sektorilla ei ole valittamista. Kuntokin on kiristynyt, kuten kuuluukin, mutta edelleen mukaan mahtuu niitä päiviä, jolloin sitä hyvin kriittisesti tutkailee itseään peilistä ja miettii, että mitähän tästäkin nyt tulee :o

Tänään juttelin pitkän puhelun ystäväni kanssa, joka päivitteli sitä miten paljon mulla oikein menee rahaa tähän harrastukseen. Ei hän millään pahalla sitä tarkoittanut, mutta ääneen mietti, että miten se voi olla mahdollista, kun eihän siihen tarvita kuin bikinit ja korkokengät :D Niin yksinkertaistahan se on, vai onko sittenkään ;) Moni ei tosiaan tule ajatelleeksi, mikä kaikki tässä hommassa maksaa! Ja kyllähän se maksaa, toden totta se maksaa! Ja kun tässä lajissa ei tuota sponsorointia oikein esiinny, eikä seuratkaan tue, niin kaikki menee omasta pussista. Pienikin sponssi on suuri juttu tällaiselle tava bodarille. Olen kyllä hyvin kiitollinen ollut jokaisesta kädenojennuksesta :) Siltikään en koe, että ”tuhlaisin” niin sanotusti turhuuteen! Toden totta en koe! Tämä harrastus on antanut mulle niin paljon. En oikeastaan edes liioittele, jos sanon, että tämä harrastus on antanut mulle uuden elämän! Hyvän sellaisen! Mun elämänlaatu on parantunut 110% sekä fyysisesti että henkisesti. Ja sitä hyvinvointia ei voi mitata rahassa. Niin kauan kuin tämä elämäntapa antaa enemmän kuin ottaa, niin olen oikeilla raiteilla. Koettu on nimittäin sekin elämänvaihe, jolloin elämä on ottanut enemmän kuin antanut. Ja vahvasti uskon, että moni elää sillä tavalla tajuamatta itsekään sitä. Se on surullista. Monesti asioita ymmärtää vasta ajan päästä. Nyt kun minäkin pysähdyn miettimään kulunutta reilua kymmentä vuotta, niin elämäni on kokenut aikamoisia mullistuksia. Hienoa tässä on se, että koko ajan se on mennyt vain parempaan suuntaan, eikä päinvastoin.

Pientä kunnon kohennusta…
… no jos nyt vähän on muutosta tapahtunut :)

Tokihan elämään mahtuu AINA takapakkeja. Niihin on mahdoton valmistautua etukäteen. Mutta uskon vahvasti, että ikävistäkin asioista pääsee paremmin yli, kun on lähtökohtaisesti hyvinvoiva. Hyvinvoivalla tarkoitan henkisesti ja fyysisesti hyvinvoivaa. Kukaan meistä ei ole täydellinen. Sehän on selvä. Jokaisessa on hyvät ja huonot puolensa. Jokainen voi särkyä, mutta jokainen voi myös eheytyä! Jokainen määrää itse elämänsä suunnan. Suomikin on siinä mielessä hyvin vapaa maa, että täällä yhteiskunta hyvin vähän sanelee miten sun tulisi elää. Täällä jokainen voi olla oman elämänsä herra, jos vain niin tahtoo.

Mutta kuten jo totesin, aina tulee takapakkeja. Tulee puukkoa niin sanotusti. Itse olen yrittänyt opetella elämään niin, etten lähde mukaan mihinkään kyräilyyn. Se ei tuo kuin mielipahaa, se korpeaa sisuskaluja myöden. On hyvä muistaa, että ihan jokaiseen sattuu ikävät sanat tai huono kohtelu. Joskus kuitenkin tahtomattaankin saattaa joutua ikäviin tilanteisiin ja välikäsiin. Itse sain eilen erittäin läheiseltä ihmiseltä ikävähkön viestin. Sisältö oli tämä:pointti on se että mun harrastukset ei ikinä jaksa ketään kiinnostaa kun laji ei oo mitenkään trendikäs ja sitä joutuu suorittamaan vaatteet päällä. Eli pitää vissiin kans ruveta käymään salilla ja pullisteleen peilin eessä.. niin avot! Kieltämättä asia jäi hieman kaivelemaan. Millaisessa valossa hän mut/meidät lajin harrastajat näkee? Kuinkahan moni muu ajattelee musta / meistä samalla tavalla? Että mä (me) vain pullistelen peilin edessä puoli alasti :o Kyllähän tuossa on sellainen kaiku, että kuva musta on itsekäs ja omahyväinen! En allekirjoita!

Mä en missään nimessä halua, että kukaan kuvittelee, että mä haluan herättää vain kiinnostusta harrastaessani tätä ”trendikästä” lajia :o Kun mä aloitin nää hommat, niin mä en juurikaan edes tuntenut lajia Body Fitness ja niin edelleen. Mulla ei ollut päämääränä kisaaminen, kaikki on vain tapahtunut omasta tahdosta ja mielenkiinnosta lajia kohtaan! Olen tietysti otettu, että harrastukseni herättää mielenkiintoa ja moni elää hengessä mukana kannustaen. Se on hienoa, mutta se ei ole suinkaan se mihin tässä pyrin!

Mä en myöskään ajattele, että tämä olisi jokin eliittilaji tai laji ylitse muiden! Mun mielestä mikä tahansa harrastus ja laji on hieno, jos se tuottaa ihmiselle hyvää mieltä, iloa ja onnistumisen elämyksiä. 

Joskus on tietysti hyvä pysähtyä miettimään. On hyvä katsoa peiliin ( :D ). On taito laji nähdä napaansa pidemmälle ( tai sitten on syytä ruveta dieetille, jos siihen ei kykene :D). 

VAIKKA TÄNÄÄN olen käynyt niin sanotusti syvissä vesissä, on tämä päivä ollut kuitenkin hyvä :) Mieltä ja ajatuksia avartava. 

SALILLA Forever Varistossa tein TÄNÄÄN SELKÄ – HAUISTREENIN. Tänään kyllä osu ja uppos lujaa! Restpause kiertoa mennään siis vielä. 

Eli tänään on ollut kyl ihan hitokseen hyvä päivä :) Ollaanhan jälleen kuulolla. Huomenna muistaakseni vuorossa takareidet ;) Jei!

HEI NY!