Erittäin kätevää!

Nonnih, nyt kun sanainen arkkuni on taas avoinna, niin juttu ei katkea ihan heti. Eli oli pakko todeta, tähän dieettiin liittyen, yllätys yllätys, kuinka kätevää on kun joutuu punnitsemaan jokaisen suupalansa. Tässä alkaa kummasti hahmottamaan mitä mikäkin painaa. Eli siis kätevää. Tulee hyvä mututuntuma siihen. Tästä on varmasti paljon hyötyä jatkossakin. En ole koskaan aikaisemmin näin tarkkaan punnaillut ruokatarpeitani. Nyt jokainen suupala menee puntarin kautta.

On myös käytettävä mielikuvitusta. Nyt ei voi, ei sovi ostaa kaupasta mitään valmiiksi maustettua. (ja tämäkin on hyvä, jotuu opettelee taas uutta!)Kaikki on maustettava itse alusta loppuun asti. Myöskään ei voi käyttää mitään liemikuutioita tms. vaan mausteet on oltava ns. kuivamausteita. Nyt kun saa tehdä kaiken alusta loppuun itse, niin alkaa keksimään kaikenlaisia variaatioita :) Näppärää! Enkä edes koe, että tämä olisi jotenkin vaikeaa tai aikaa vievää.

Tänäänkin olen paistellut, tismalleen 50g jauhelihapihvejä huomiseksi valmiiksi. Nyt tiedän tasan mitä syön! Eikä huomenna pitäisi tulla edes kiire, kun eväät on kaapissa valmiina. Puolisko saattaapi joutua tyytymään taas pikaruokaan (mikä sekin on kuitenkin aika käsinkutoista ;) ), jotta minä ehdin salille. Emäntä lähtee mukaan :) Itse syön päivällisen vasta treenin jälkeen, kuten se on suunniteltukin!

Jos olenkin joskus ajatellut, että miten joku jaksaa / viitsii puntaroida syömänsä ruoan, että sehän on kauhean työlästä ja vaikeaa, niin olenpa saanut huomata, ettei se ole! Ei todellakaan. Ja mikä parasta tietenkin, ei tule tungettua suuhun mitään ylimääräistä! Tästähän pitää tehdä tapa ;)

Jeps, mutta näin. Ei kait voi olla huomaamatta pientä innostustani tästä dieetistä… ei kai ;) hih. No ohan se hyvä, että on aina jotain pientä säpinää. Nyt tällaista… ja eipä voisi paljon parempaa harrastusta keksiäkään. Mieli on virkeä, fyysinen vointi on mitä mainioin. Tällä on niin fysiologisia kuin psykologisiakin vaikutuksia ja kaikki vain positiivisia. Jeih! En toki nyt aijo ihan tyystin friikahtaa, kyllä aijon vielä joskus herkutella :D tietty… mutta nyt pidetään kiinni tästä. Suosittelen.