ETUREISITREENI = KUOLEMA

Nonnih, joko se on torstai hitsiläinen sentään. Aika menee…niin olenko montakin kertaa jo sanonut että siivillä. No sanon vielä kerran, siivillä :p mä en ehkä kestä. Loma lyhenee lyhenemistään ja mulla ois vielä vaikka kuinka ja paljon lomailuenergiaa. Energiasta puheenollen, olenpahan kiinnittänyt huomiota suoritusten selkeeseen paranemiseen salilla :o Nii-in, mistähän mahtais johtua? Okei, ehkä kehitystäkin on tapahtunut, juu-u, mutta miten paljon onkaan osansa sillä, että on saanut LEVÄTÄ ja TREENATA ihan hiton rauhassa ilman että työ HAITTAA VAPAA-AIKAA, nih! Jos mulla kuulkaas ois rahaa enemmän kuin tarpeeksi, niin harrastaisin työntekoa silloin tällöin kun huvittais ja muuten keskittyisin treenaamiseen isolla kädellä! … ja chillailuun :) Huomatkaapas nyt kuitenkin sekin pointti, että kyllä kotityötkin menee työstä ja tässä taloudessa ne hoitaa MINÄ eli allekirjoittanut IHAN ITSE KOKONAAN, vaikkakin kymmenen pistettä mun isolle neidille, joka kyllä kykynsä mukaan pyrkii auttamaan äitiä :)

TÄNÄÄN  oli vuorossansa, kuten otsikko teille jo kertookin, ETUREISITREENI! Olen monesti ennenkin todennut, että reisitreenit on yksi ihan ehdottomasti raskaimmista treeneistä. Mulla ainakin! Ja käyhän se järkeenkin, kun miettii reisilihaksien ja perslihojen suhdetta muihin kehon lihaksiin. Ohan ne isot, pakosti, kaikilla suhteessa omiin muihin lihaksiin. Olit sitten kuinka naru tahansa ;) Joten koville se ottaa. Kuten kuvasta näkyy, koville on ottanut juuh :o
En muista koska viimeksi olisin kokenut moisen heikotuksen tunteen treenin aikana :o Kolmatta liikettä kun olin tekemässä, eli bulgarialaista kyykkyä, oli kyllä aika hilkulla etten antanut ylen. Oli ihan pakko sarjojen välissä vähän vetää happea isommin ja istua alaskin hetkeksi. Mutta suomalaisella sisulla mentiin koko treeni läpi! En tiedä kuinka paljon asiaan mahtoi vaikuttaa se, että söin juuri ennen salille lähtöä perunalaatikkoa :o ja tällä kertaa mun juomapullosta ei löytynyt muuta kuin vettä. Mene ja tiedä, mutta kyllä, huhhuh, otti koville. Tosin mä olin vetänyt itseni aika piippuun juuri hackissa ennen tuota bulgarialaista, että kaikki nämä kimpassa varmaan aiheutti mulle sen hetkellisen pahanolon, joka luojan kiitos helpotti sitten jo siirryttäessä vatsalihaksiin. Ennen sitä kuitenkin väänsin vielä reiden ojennukset ja siinä alkoi sitten jäätävä hedari puskee päälle :D Mutta kaikki katosi, onneksi, melkein yhtä nopee kuin tulivatkin! Joten treenin päälle vetäsin sitten kupin kaffetta ja Skyrin. Tällä kertaa makuna uuniomena ja joo, maistui sekin. Aikasemminhan esittelin teille mustikanmaun ja sekin oli siis hyvää.
Tässä mun tämän päivän treeni. Mulla ei ole mitään lisättävää, siinä on kaikki, fiiliksineen päivineen :D Huomatkaa lappu! Salin palautelapun toinen puoli. Kynäkin piti lainata. Minä kun lähdin niin tohkeissani tänään autolla liikenteeseen ja nappasin perussalikassin messiin, niin treenivihko jäi sitten fillarireppuun. Nou hätä, selvisin ;) Autolla, juu, sen vuoksi että vein meidän pikku emännän siskolleen yökyläilemään. Eipä tuo sääkään ole ollut tänään kovin kummonen, pah!

Kyykky meni mun mielestä tänään erittäin hyvin. Joku tarkkasilmäinen huomaa tuolta kuvasta lyhenteen ATG joka siis tarkoitti sitä ass to grass tyyliä :D Eli sillä vedettiin. Lisäsin vielä kiekot kantapäiden alle ja sen tehtyäni vakuutuin, että tahdon painonnostajankengät :D eli kyykkykengät, mitkä ne nyt sitten viralliselta nimeltään on. Eli Päivi taitaa lähteä kaupoille lompsis, ettii itelleen kyykkäyskengät ;) Välinelaji, välinelaji… haha, kyllä tästäkin sellaisen saa kun haluaa :D Painothan mulla ei kyykyssä juuri hirvitä, mutta noi riittää kiitos mulle noihin sarjoihin, kun hilaan tämän hanuni sinne maanrajaan ;)

Treenin päälle jäin vielä saunomaan ihan rauhassa salille pitkästä aikaa. Olihan muuten mukavaa :) Kysyin myös henkilökunnalta, että mitenhän mahtais Foreverin jumppasali olla käytettävissä kun siellä ei ole tunteja. Ainakin tämän henkilön mukaan siinä tuskin on mitään ongelmaa. Ehkä haen vielä luvan salin bossilta ;) niin pääsen sitten sinne ihan omaan rauhaan treenaa t-kävelyäni ja poseerausta. Se kuitenkin vaatii kunnon tilan. Ei sitä missään hikisessä salin nurkassa pysty treenaa ja kunnon peilitkin on ihan jees kuitenkin olla olemassa. Himassa ei ole sellaisia tiloja, kellä on? Nostakoot käden pystyyn nyt! Mä tuun siis teille ;) Onneksi mulla on kuitenkin mahdollisuus treenailla mulle rakkaalla salilla, eli Let´s Go Centerissä kävelyä ja poseeraamista aika vapaasti :) Kiitos siitä heille suuresti!

Kunnon treeni vaatii kunnon eväät. Kyllä tuossa on niin esteettisesti kaunis, nooooot, vuori ruokaa, että nälkä lähti, kunnes se kurnii taas :D Taidanpa oikasta itseni tuohon soffan nurkkaan ja nauttia ihanaisesta rauhasta joka tässä talossa vallitsee juuri tällä hetkellä. Ollaan taas kuulolla ;) Hei ny!

P.S Näin viime yönä unta että olin ”seinäkiipeilemässä” ja se oli kyllä jotain todella erikoista puuhaa :D haha… Unessa mentiin jotain liukuhihnoja pitkin ylös ja alas… mietin vaan mielessäni että kuka hitto tätä jaksaa tehdä tunti tolkulla???? :D Taisi tulla uniin, kun SubJuniorilla Jukka Rasila oli vetämässä kersoille kiipeilytuntia :D Joo ehkä musta ei edelleenkään tule seinäkiipeilijää ;) ainakaan unen perusteella :D

2 vastausta artikkeliin ”ETUREISITREENI = KUOLEMA”

  • Ihan mahtavia noi fiilis-kommentit treenipäivyrissä :D Itellä tulee erilaisia hymiöitä aina laitettua, koska ne kirosanat tulee itse treenin aikana mutistua :D Kovaa settiä, ku kattelee et yli 12 sarjaa kyykkyä, huimaa jo täällä ruudun takana :D Ei kai siin muuta voi sanoa, ku voihan saatana :D en ihmettele et tuli paha olo, mut varmasti meni perille ja voi ryömiä salilta hyvillä mielin :D

    Ja joo, mä en tiedäkään enää muuta kyykkäämistapaa kuin atg :P

    • Heissuli sullekin pitkästä aikaa :) Juu tuo 12 on sarjan pituus, en tehnyt sentäs 12 sarjaa. Sarjoja taisi olla kaiken kaikkiaan kuusi, jos lasketaan lämppäri mukaan ;) Mä merkkaan aina itelleni tolleen toistot, mikä voi olla tosiaan harhaanjohtavaa :D Ehkä oikeampi merkintä olisi 6×10-12 :D kuka mitenkin sitten merkkaa :D

      Juh ATG tyyli toi mullakin painot alas :o mutta nöyränä kyykkään ja kyykkään ja kyykkään ja kyllä ne painotkin sieltä sitten ajan kanssa nousee ;)

Kommentointi on suljettu.