Expoilua ja rinta-ojentajatreeniä ;)

Nonnih, täällä ollaan taas :) Takana aivan mahtavaakin mahtavampi viikonloppu. No kaikkipa varmaan arvaa mitä olen tehnyt viikonloppuna :D mutta hei kuulkaas ehdin minä tekemään muutakin kuin Expoilla. Mähän menin vain sunnuntaina katsomaan kisoja. Kuitenkin sunnuntai kosketti enemmän muo kuin pro kisat. Vaikka hienoahan se ois ollut nähdä noita alan ammattilaisia lavalla, mutta tällä kertaa ihan budjettikysymys ja koiranhoito homma :D

Ja jos nyt joku miettii miksi sunnuntai kosketti muo enemmän, niin kerrottakoot, että sen vuoksi, että lavalla nähtiin monta tuttua :) ja heitä oli tietty pakko päästä kannustamaan. Toisekseen olihan se nyt nähtävä mihin on päänsä pistämässä, eli mitä vaaditaan SM tason bf ja fysiikka kilpailijalta! Olen aivan sairaan innoissani tuosta fysiikasta koska se olisi enemmän mun näköinen laji kuin bf. Mutta… no… jos nyt katsotaan toi body eka ja mietitään sitten ;) ei mennä vielä asioiden edelle. Kultaa pokannut Susanna Mantila oli kyllä uskomattoman hyvässä lihassa ja oli heti ensi hetkestä selvää kuka kisan vie :) Mutta eipä ollut Kaisa Toikkokaan huonossa kondiksessa, eipä ollut ei! Jumankekka mitä leidejä, ihan kaikki :)

1. Susanna Mantila, Team East Body, Helsinki
2. Kaisa Toikko, Team Fitfarm, Jyväskylä
3. Kaisla Tuomi, Team Mayor’s, Helsinki
4. Iina-Lydia Pihlainen, Team Mayor’s, Masala
5. Eini Virkki, Team Solana Fitness, Helsinki
6. Jonna Alaspää, Team Sporttimekka, Espoo

Halusin tietysti myös nähdä miten Solanan vahvistus Eini pärjäsi kisoissa ja hei, viides sija, ei ollenkaan huonosti!!! Ai miksi Solana? No siksi, että itse tulen olemaan Team Solana Fitnessin remmissä ;)

Ja ihana Senja Siira! Aivan mahtavaa kehitystä sitten debyytti kisojensa. Upea ilmestys! Näin sitä pitää. Tällä kertaa ei kuitenkaan finaali kuusikko kutsunut, mutta muistakaamme, että SM lavalla ei varmasti huonoa kilpailijaa edes nähdä! (ellei jotain totaali katastrofaalista olisi ehtinyt tapahtumaan karsintojen jälkeen :o )
Ja upea Heli Hampinen :) Body kamuni aivan naapurista :) Miettikääs kuulkaa tätä, Heli on 44 vuotias ja tuolla hän seisoo samassa rivissä itseään parhaimmillaan jopa puolet nuorempien kanssa!!! Useamman lapsen äiti, eli perheenäiti, työssä käyvä ihminen. Täydet rispektit lähtee hänelle!!! Kotimatkalla sitten spekuloitiin kisoja ja totta maar Heliä harmitti, ettei finaali kuusikkoon menty, mutta, näkisin kyllä tämän asian jälleen näin, että Heli on voittaja anyway!
 1. Anne Nyman, Team Mayor’s, Helsinki
2. Maria Kuure, Team Classic Gym, Oulu
3. Mira Härkönen, Team Sportlife, Lahti
4. Hanna Aalto, Team Fitfarm, Tampere
5. Paula Honkonen, Team Sportlife, Jyväskylä
6. Marika Väkiparta, Team Fitfarm, Raisio

Overall: Anne Nyman

Eli niin kutsutun pitkän sarjan finaalikuusikko! Ja totahan pitkä sarja kiinnosti, koska itsekin tulen edustamaan siinä sarjassa. Huomatkaa itsevarmuus EDUSTAMAAN :D haha. No mutta totta helvetissä kireintä, kovinta ja siisteintä kisakuntoahan sitä lähdetään hakemaan.

Ja hienoa, jälleen Overall pitkästä sarjasta Anne Nyman. Hitsin hienoa että pitkät naiset rulaa, lyhkäsempiä yhtään väheksymättä. Mutta näin pitkänä ihmisenä se rohkaisee muokin siihen, että mahdollisuuksia on. Esimerkiksi Johanna Koskinen on mun ihan ehdoton esikuva numero yksi, koska hän on myös pitkä ja huikeen hienossa ja hyvässä lihassa oleva nainen!

Bikini sarjoista mä en oikeesti juuri mitään ymmärrä, mutta lähdin kannustamaan Jeritaa :) Takana oli jo pitkä päivä siinä vaiheessa kuin bikinit astuivat lavalle. Tokihan kovasti toivoin menestystä Jeritallekin, mutta mun kovista kannustushuudoista huolimatta Jerita jäi kisasta pois eliminaatiokierroksen jälkeen. Siinä vaiheessa minä äänestin jaloillani ja lähdin kotiin :( Murh! Jeritan kunnossa ei takuu varmasti ollut mitään vikaa. Luulenpa, että Jeritan tiukka kunto oli vähän liikaa tuomareille ;) En oikein tiedä mitä bikinisarjalaisilta haetaan ja olen huono tätä kommentoimaan sen vuoksi, mutta mun fiilis, huom fiilis, on se, että semmonen barbie look on sit enemmän se juttu :o Terhakkaasti vaan silkkarit tanassa lavalle ;)

No mutta, olikohan mulla sitten muuta. No jaa. Kisoista jäi hyvä fiilis. Kauheesti ihmisiä, paljon katsottavaa. Upeita naisia, loistavaa kisakuntoa. Katkeria kyyneliäkin nähtiin :/ mutta peli on kovaa. Kaikki eivät voi voittaa. Hyvähän mun on sanoa, mä niin sieluni silmin näen itseni takomassa päätäni seinään jos SM lavat ei aukene mulle :p Kyllähän se nyt on päivän selvä asia, että ihminen, joka on vähintään, huom vähintään, sen puoli vuotta valmistautunut (ja nyt puhun kisadietistä only!) siihen yhteen kisaan, kaikki paukut on ehkä käytetty. Takana on lukuisia tunteja salilla, tiukkaa diettiä, lenkkiä, hyviä ja huonoja hetkiä. Siihen yhdistetään vielä normi arki, joka meillä jokaisella kuitenkin on! Joillakin on perhettä, toisilla ei ehkä ole. Joillain on lapsiakin, toisilla ei ehkä ole. Lähes jokaisella on työ tai opiskelut. Siinä tietää, että ihan jokainen, joka tonne lavalle nousee, on tehnyt sitä duunia, jumalauta ne on tehnyt duunia! Sit kun tipahdat pois, etkä näekään itseäsi siellä finaali kuusikossa, niin kyllä siinä voi hetkeksi pohja pettää elämältä! Okei, on niitäkin, jotka ovat tyytyväisiä, tyyliin tulihan käytyy ja kaikkeni tein, se ei riittänyt, ei voi mitään, mutta mä väitän, että näitäkin ihmisiä oikeesti jossain sisimmässä vituttaa ja rankasti! Tosin on aivan mahtavaa että siinä hetkessä pystyy näkemään ne positiivisetkin puolet, sen että töitä ei ole tehty turhaan, sen että ylipäätään SM tasolle on päästy, sen että joku kannusti katsomossa, sen että paikalla oli huippu bodykamut ja tuki. Se on hienoa se. Ikävämpää olisi, jos kisojen jälkeen joutuisi aivan tyhjän päälle, mielen valtaisi täysi synkkyys ja masennus. Sitä en ainakaan minä haluaisi kokea :/

Joka tapauksessa, minä henkilökohtaisesit koin, että lavalla esiintyi mahtavia naisia! Aivan käsittämätön määrä upeita, kireitä mimmejä! Jos joku kehtasikin takanani arvostella jonkun ”löysää” kuntoa, niin kröhöm, olisipa ollut hienoa nähdä tuo kyseinen tyyppi itse biksuissa siellä ;) Ja joo Jutta Gustafsberg ei tosiaan kisannut näissä kisoissa ja joo hän ei ole yli nelkyt ja joo vaikka olisikin, hän ei ole liian vanha kisaamaan. Jos tietämys on tota tasoa, niin ehkä ois ollut parempi pitää vaan suu kiinni jengin kisakunnosta :D

Ja jos nyt jotain huonoa pitää kisoista sanoa, niin ilma katsomossa oli kauhee. Siis törkeen kuuma. Niin oli kuulema lavallakin :o Sen lisäksi edes takas kesken kisoja poukkoilevat ihmiset jokseenkin häiritsivät. Esimerkiksi juuri kun bf sarjan Overall palkittiin, niin edessäni rynni varsinainen norsulauma. Jäi sitten kuvat ottamatta, kiitti heille vaan. Onko se niin vaikeaa pitää se äässi siellä penkissä edes palkintojen jaon ajan???? Jos on, niin oisko sit syytä miettiä että kannattaako edes tulla, tai hakea se paikka jostain reunasta niin, että pääseee lähtee sit kun huvittaa. Vähän vois arvostaa niitä muitakin katsojia jotka ehkä ovat enemmän kiinnostuineita ja ovat kuitenkin maksaneet ison summan rahaa lipustaan!

Nonnih, tämän kisa-avautumisen jälkeen on suorastaan rentoutunut olo. Eihän tässä enää kehtaa edes omista treeneistään alkaa hössöttää sen enempää :D Mutta tänään tiukka RINTA-OJENTAJATREENI. Osu ja uppos ja tänään oli jälleen se päivä kun oma peilikuva miellytti ;) Jos joskus niin nyt olisi voinut olla se päivä kun kuva ei olisi miellyttänyt kun juuri edellisenä päivänä olin tsiigaamassa kireitä kisakissoja :D Mutta päin vastoin, usko omaan kuntoon, tekemiseen ja unelman toteutumiseen kasvoi entisestään :)

JA KÄYKÄÄ NYT IHMEESSÄ KATSOMASSA NIITÄ OTTAMIANI LUKUISIA KISAKUVIA 
 FACEBOOK SIVUILLANI :) TERVETULOA SINNEKIN !!!

Olen puhunut, huoh! Kyllä taas helpotti! Hei ny!

4 vastausta artikkeliin ”Expoilua ja rinta-ojentajatreeniä ;)”

  • Mie ajattelin että oispa ollut tosi kiva päästä katsomaan noita kisoja, mutta nyt jälkeenpäin…noh, jotenkin ainakin noista biksuista jäi aika huono maku suuhun mitä kuvia oon netistä nähnyt – tai ehkäpä juuri tuosta ”barbiemaisuudesta”. Esimerkiksi Jerita oli miunkin mielestä aivan huikea, mutta ilmeisesti jotain muuta haettiin :(

    • Niin, kuten sanottua, mä en kyseisestä sarjasta oikein tiedä mitään, niin oon vähän huono ottamaan silleen kantaa muuta kuin mutu tuntumalla :D Mutta kyllä itse kisaajatkin ovat ihmetelleet, että mikä on se linja mitä tuolla biksussa nyt sit haetaan??? Et mene ja tiedä sitten.

  • Kiitos kannustuksesta :) seuraavan kerran sitten paremmin, milloin lie se onkaan ja missä sarjassa.

Kommentointi on suljettu.