Fiilistelyä !

Hei vaan hei. Kyllähän muuten lepoviikko voi ottaa tavallaan koville. On hiukka vaikee olla treenaamatta, sanan varsinaisessa merkityksestä. Tänäänkin päätin olla ihan kokonaan pois kuvioista ja olen sitten yrittänyt puuhastella kaikkea. No villasukkaa ainakin syntyy jos muuta :D

Tää päivä oli pyhitetty ”laatuaikaa emännän kanssa” teemalle. Pikku emäntä jätti koulun disconkin väliin sen takia, että hän saa olla äidin kanssa. Voi rakkaus pakkaus sentään. Meillä oli tehtävänä hankkia hieman rekvisiittaa neidin huomisiin Halloween kekkereihin, jotka pidetään koululla. Hän haluaa olla vamppyyri. No, haimme valkoista kasvomaalia ja vamppyyrin hampaat. Hampaat osoittautuivatkin vallan hauskoiksi ja saatiin aika makeat naurut niistä kun neiti asettelin niitä suuhunsa :D Voi hyvää päivää :D

Laatuaikaan kuuluu myös ruokailu ulkona :) ainakin tällä kertaa, koska tämä on ehkä viimeinen yhteinen ruokailumme ulkona seuraavaan puoleen vuoteen :o Eli kaikki ilo irti nyt tästä ajasta ennen dieettiä. Minä kuitenkin pidin näppini erossa pizzoista ym. Että ihan salaatti linjalla menin :) Ei vaan niinku edes tee mieli jos totta puhutaan. Hyvä niin :) Kaikki hampparit yms. no thank´s!
Stadiumi on aina käytävä koluamassa. Tällä kertaa sieltä ei löytynyt mitään mielenkiintoista… tai no ei ehkä voi sanoa niin, koska kyllähän siellä kaikkea kivaa on ja voisin ostaa vaikka mitä, mutta no, etsin yleensä tarjouksia ja tällä kertaa ei ollut mitään sellaista mikä olisi innostanut.

Tietysti piti ihan perussetti vetää myös läpi, eli tytön mieliksi BR lelukauppa ja Glitteri ja käytiihän me kääntymässä myös Anttilassa. Ai niin ja minä ostin Life myymälästä nyt tähän hätään taas vähän täydennystä lisäravinteisiin. Isompi tilaus lähtenee tuota pikaan Fit4you:n.

Kotona odotteli sitten kotiläksyt. Nii-in, toista se oli silloin joskus. Ei mulla vaan ollut omaa tietokonetta jota hyväksikäyttäen olisin kotitehtäväni tehnyt :D Nykyään se on ihan tehtävänannossa, että etsi tietoa Wikipediasta jne. Ja näinhän neiti teki :)
Mulla villasukkatehdas tuottaa. Seuraavaa paria uunista ulos kovaa vauhtia. Tuleekin vallan villin väriset sukkaparit tällä kertaa. Vähän tavallisuudesta poikkeavaa tuotantoa.
No koirat ainakin osaavat chillaa, sitä ongelmaa meillä ei ole :) Tänään tuli kyllä vedettyä aika mellevät päikkärit tämän sankarin kanssa soffalla. En valita :) On se jännä miten voisin nukkua ja nukkua ja nukkua ja nukkua… ei tuota tuskaakaan!
Ja herra vetää melkein kieli poskella :)

Loppuillan huipennukseksi olimme päättäneet pitää leffaillan. Neiti oli saanut valita elokuvan, jonka hän itse asiassa kävi ihan itse lainaamassa kirjastosta. Aika hyvät elokuvatarjonnat tänä päivänä kirjastoissakin, olen yllättynyt.

Vähän leffanamusia :)
Ja sitten Pentujengi Alaskassa :) yllättävän viihdyttävä oli tämä leffa, vaikka suhtauduin siihen aluksi hieman skeptisesti.

Huomenna saankin sitten heräillä suhteellisen aikaisin, jotta ehdin maskeeraa neidin ennenkuin hän lähtee kouluun. Mitähän muuta kivaa sitä keksisi huomiselle päivälle… Hmmm… joskos sitä vaikka kävis hieman salilla tsekkailee menoa ;) Varmaan aika hillitön, ottaen huomioon, että nyt on Halloween viikonvaihde :D Haha, saanpahan sitten ainakin olla rauhassa siellä jos ei mitään muuta. Ollaan kuulolla. HEI NY!

P.S Vallan meinasin unohtaa kertoa, että ilmottauduin taasen Tiina Kasvin järkkäämään posetreeniin joka pidetään isänpäivänä :) Paikalle tulee myös Mantila ja olen siitä aika innoissani :) Yeppee. Paljon muitakin kovia mimmejä on tulossa jälleen ruuhkaksi asti. Nyt on taas jotain mitä odottaa… dieetin lisäksi ;)